- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
ben de tracy hogg' ı az önce bir youtuberdan duydum ve listeme ekledim. Bu arada kaç kilo aldınızBen daha 3 tane kitap sipariş ettim
Tracy hogg yeni annelere mucizevi çözümler
Tracy hogg sorunlu bebeklerde mucizevi çözümler
Mahallenin en mutlu bebeği ( yazarın ismini unuttum )
Bunun dışında cinsiyet belli olmadığı için zıbın aldım alt açma örtüsü aldım ( sarı oldu cinsiyet belli olmadığı için ) şimdilik bol bol araştırma yapıyorum yaklaşık 2 haftada bir doktora gidiyorum . Doktorumda çok ilgili sağolsun . Bende 11+4 haftalık hamileyim bol bol araştırma yapıyorum hele bir cinsiyet belli olsun da alışveriş kısmı en eğlenceli kısım :) Bol bol sebze meyve et ve süt ürünleri tuketiyorum dikkat ettiğim şeyler bunlar şimdilik
54 ile başladım 5 gün önce 56 kiloydum :) Şu an kaç kiloyum bilmiyorum iştahım çok yok ama iyi yiyorum bebek icin yine de :)ben de tracy hogg' ı az önce bir youtuberdan duydum ve listeme ekledim. Bu arada kaç kilo aldınız
Kilonuz iyiymiş :) bu arada ben maddi sebepten dolayı spor aktivitesi yapamıyorum sadececgübde bir saat yürüyorum. Onun dışında bütün gün evde yatıyorum ve hamilelik sebebi ile çok uyuyorum. Doktorum da ne zaman uykun gelirse uyu bebek gelişiyor dedi. Sizin aktivite ve uyku durumunuz nedir? Tavsiyeniz var mı54 ile başladım 5 gün önce 56 kiloydum :) Şu an kaç kiloyum bilmiyorum iştahım çok yok ama iyi yiyorum bebek icin yine de :)
Canım ben beş gündür yüzüyorum bol bol . Çok yürüyemiyorum sıcak baş dönmesi yapıyor bende. Doktor spor yap demedi tam tersi bol bol uyu dinlen dedi.Kilonuz iyiymiş :) bu arada ben maddi sebepten dolayı spor aktivitesi yapamıyorum sadececgübde bir saat yürüyorum. Onun dışında bütün gün evde yatıyorum ve hamilelik sebebi ile çok uyuyorum. Doktorum da ne zaman uykun gelirse uyu bebek gelişiyor dedi. Sizin aktivite ve uyku durumunuz nedir? Tavsiyeniz var mı
Teşekkürler :)Canım ben beş gündür yüzüyorum bol bol . Çok yürüyemiyorum sıcak baş dönmesi yapıyor bende. Doktor spor yap demedi tam tersi bol bol uyu dinlen dedi.
Rica ederim umarım daha yardımcı olacak kişiler çıkar :) genelde 2020 şubat annelerinde konuşuyorlar orada yazarsan senin için daha iyi olabilir :)Teşekkürler :)
Orada kaynar diye düşündümRica ederim umarım daha yardımcı olacak kişiler çıkar :) genelde 2020 şubat annelerinde konuşuyorlar orada yazarsan senin için daha iyi olabilir :)
Mesela ben o kadar halsizim ki bir işte çalıştığımı düşünemiyorum. Nasıl başarıyorsunuzbende doktora ayda bir gidiyorum. yani devlete gittiğim için sık sık çağırmıyorlar demek ki. ben 61 kiloyla hamile kaldım boyum 172 şu an 63.6 oldum. bende o kadar çok halsizlik oldu ki hiç bir şeye halim kalmıyor. işten eve gidip gelmelerde yürüyorum yalnızca. mide bulantılarım yavaş yavaş düzelmeye başladı ama hala şiddetli sayılır. bu yüzden iştahım olmuyor genelde. ne yazık ki abur cubur şeyler de tüketiyorum. keşke yemesem ama çikolatayı ve tatlıyı bırakamıyorum. ayrıca sağlık ocağına gidiyorum benim vitamin takiplerimi falan yapıyorlar.
işim çok ağır değil masa başı. pek yoğun bir birim olmadığından rahat çalışıyorum. eskiden annelerimiz hem tarlada çalışır hem ev işi yaparmış. ben ise bütün gün otururken bile bitkinim. ne kadarda nazlıyım diyordum bende.Mesela ben o kadar halsizim ki bir işte çalıştığımı düşünemiyorum. Nasıl başarıyorsunuz
Bende zaten 12. Hafta ile başladı. İlaçsız da geçmedi12 haftayadayım ben. ama hala bulantılar yorgunluk devam ediyor. sizlerde durumlar nasıl?
Azalmaya başlamıştı benim 12.haftamda. Hâlâ oluyordu bulantım ama oldukça azalmıştı, şimdi çok daha iyi çok şükür12 haftayadayım ben. ama hala bulantılar yorgunluk devam ediyor. sizlerde durumlar nasıl?
Aminn.Merhaba oncelikle Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi, bizlere de kolay dogum yapmamizi nasip etsin insaAllah18+5 haftalik gebeyim. 158 boy 53.300 kg ile hamile kaldim ve su ana kadar 2 kilo aldim. Hamileligimin ilk anlarindan beri 4. Aya kadar 7/24 mide bulantim vardi geceleri bile gecmiyordu 4. Aydan sonra gecer dediler 5e girmeme az kaldi ve hala bulantilarim bitmis degil beslenmeye gelirsek kahvaltimi cok guzel yapiyorum gun icinde de meyve sut ayran ceviz findik vs tuketiyorum yemek yemeyi cok asiri sevmedigim icin gun icinde yemek cok nadir yiyorum abur cubura gelirsek cikolata asigi olan ben hamilelikle birlikte goresim gelmiyo onun disinda da lifli biskuvi falan yeni yeni yemeye basladim hamileligimin su anina kadar oyle cok fazla abur cubur yemedim bundan sonrasi ne olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?