Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende şubatın 27 sinde aşılama oldum bekliyorum. 2.günden beri göğüslerim cok sızlıyor. Ama okudugum kadarıyla aşılama olanların coğunun göğüs ağrısı Var. ilaçlar nedeniyle sanırım. Hemşire başarı oranı yüzde 13 demişti cok ümidim yok hayırlısı..

Evet ilk asilamam. Daha once 5 kez yumurta takibi yapildi( femara, klomen, letu) 1,5 yildir sebepsiz olmuyor. Sizin nasil
Merhaba sebepsizse spermle alakalı olabilir. Devlette yapılan sperm sonuçları normal cıkınca sebepsiz diyorlar. Ayrıntılı baktırmak lazım. Genetik testler yaptırılmalı (Dna hasarı, morfoloji) Bizede sebepsiz dediler dna hasarı yüzde 90 cıktı iki aylık anrioksidan tedaviyle hasar şuan yüzde 8 e indi. Hasar yüksekse aşılamada tüp bebek tutmuyor boşa masraf... Bunları bana hiç bi doktor söylemedi. Bu bilgileri doktorlar yerine kadınlar kulübünden öğrenmek ne acı...Tedavi olunursa başarı artar yoksa maddi manevi zarar.

Son düzenleme:
Canim bilgilendirme icin tesekkurler bizde morfoloji sikintisi yok ama dna hasarini ilk defa duydum. O nasil yapiliyor ozel hastaneler yapiyor mu?

Canim bilgilendirme icin tesekkurler bizde morfoloji sikintisi yok ama dna hasarini ilk defa duydum. O nasil yapiliyor ozel hastaneler yapiyor mu?
Özel laboratuvarlarda yapılıyor. Biz düzen laboratuvarda yaptırdık.250 tl tuttu. Morfoloji devlette normal cıkmıştı ama burda oda düşük cıktı daha ayrıntılı bakıyorlar. Morfoloji iyi cıksa bile dna hasarı yüksekse yine olmuyor cocuk.Ben burda bi bayandan öğrenmiştim.Sebepsiz demişler tüp bebek yapmışlar tutmamış tutmayınca genetik test yapmışlar dna hasarı cok yüksek cıkmış. O yüzden kızıyordu neden bakmadılar hasara diye..Bunu duyunca eşim için iyi bi ürolog araştırdık kaan aydosa gittik onun yönlendirmesiyle laboratuvara gittik biz tabi. İsterseniz kendiniz yaptırabilirsiniz.Benim tüp bebek için gittiğim doktor bile eşiminin sonuçlarına cok iyi dedi hasara sadece düşük sperm olanlarda baktırıyoruz demişti ama hasarın cok yüksek oldugunu görünce oda cok şaşırdı. Dna hasarı aslında cok önemli hasar yüksek olunca embriyo 5. güne gitmiyor bile ölüyor.İnş sizde öyle bi durum yoktur tabi... Deneyimlerimi paylaşıyorumki belki birileri görür de deneyimlerden faydalanır bi fikir edinir.Bu zorlu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kızlar merhaba! Ben şubatın 19'unda aşılama yaptırdım. Bu ay ya da önceki ay aşılama yaptıranlar sizde durumlar nedir? Aşılaması tutanlar belirtileriyle yazarsa ne güzel olurrr
Merhaba, bizde 21 şubatta yaptırdık heycanla bekliyoruz valla, henüz belirti yok stresten başka

Faydali bilgilendirmen icin tesekuur ederim. Hamile kalabildiniz hic peki? Bu konuyu ben de bir arastiriyim. Allah isteyen dileyen gercekten annelik yapabilecek herkese saglikli bebekler versin

İstanbulda göründüğüm doktorda bizi Bi Bi tüp bebek merkezine yönlendirdi dna hasarından bahsetmedi ama daha ayrıntılı bakılıyor demişti. Sağolsun kocamı ikna edemedim gidemeden döndük memlekete

Evet canım 14. Gün yapmıştım negatif olmasına rağmen olmadım. Allahım inşallah geç döllenmedir ondan çıkmamıştır
Benım once hamileliğimde çarşamba testte 0,10 cıkmıstı pazartesı 34’tü yani o ara döllenme olmuştu, dilerim seninki de öyle olmuştur progestanı alıyor musun peki hala?

Benım once hamileliğimde çarşamba testte 0,10 cıkmıstı pazartesı 34’tü yani o ara döllenme olmuştu, dilerim seninki de öyle olmuştur progestanı alıyor musun peki hala?
Ağzın bal yesin canım benim ya mucize olur benim için Doktor bana progestan vermedi canım. İki kutu klomen kullanmıştım sonrası çatlatma iğnesi ve ardından aşılama oldu. Aşılama sonrası ne jel ne ekstra hiçbir şey vermedi

Faydali bilgilendirmen icin tesekuur ederim. Hamile kalabildiniz hic peki? Bu konuyu ben de bir arastiriyim. Allah isteyen dileyen gercekten annelik yapabilecek herkese saglikli bebekler versin
Yok canım benimde bir bucuk yıldır olmuyor.Hasar yeni düştü. Hasar düşünce bi 6 ay bekleyin doğal yollada olur dedi ürolog ama yaşım 35 tüp bebek doktoru acele durumun yok ama 35 yaş sınırdır dedi aşılamaya başalayalım dedi.Benimde daha fazla bekleyecek gücüm yok yıpratıcı oluyor.Yaşım küçük olsa beklerdim ama korkuyorum. O yüzden hem eşim tedavi oluyor hemde ben başladım aşılamaya... Bakalım doğal yolla aşılama yada tüp bebekle tutacak mı? 12 sinde öğrenicem aşılama sonucunu

İnşallah hiçbir işleme gerek duymadan hamiş olursun balım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…