Merhaba sebepsizse spermle alakalı olabilir. Devlette yapılan sperm sonuçları normal cıkınca sebepsiz diyorlar. Ayrıntılı baktırmak lazım. Genetik testler yaptırılmalı (Dna hasarı, morfoloji) Bizede sebepsiz dediler dna hasarı yüzde 90 cıktı iki aylık anrioksidan tedaviyle hasar şuan yüzde 8 e indi. Hasar yüksekse aşılamada tüp bebek tutmuyor boşa masraf... Bunları bana hiç bi doktor söylemedi. Bu bilgileri doktorlar yerine kadınlar kulübünden öğrenmek ne acı...Tedavi olunursa başarı artar yoksa maddi manevi zarar.Evet ilk asilamam. Daha once 5 kez yumurta takibi yapildi( femara, klomen, letu) 1,5 yildir sebepsiz olmuyor. Sizin nasil
Canim bilgilendirme icin tesekkurler bizde morfoloji sikintisi yok ama dna hasarini ilk defa duydum. O nasil yapiliyor ozel hastaneler yapiyor mu?Merhaba sebepsizse spermle alakalı olabilir. Devlette yapılan sperm sonuçları normal cıkınca sebepsiz diyorlar. Ayrıntılı baktırmak lazım. Genetik testler yaptırılmalı (Dna hasarı, morfoloji) Bizede sebepsiz dediler dna hasarı yüzde 90 cıktı iki aylık anrioksidan tedaviyle hasar şuan yüzde 8 e indi. Hasar yüksekse aşılamada tüp bebek tutmuyor boşa masraf... Bunları bana hiç bi doktor söylemedi. Bu bilgileri doktorlar yerine kadınlar kulübünden öğrenmek ne acı...Tedavi olunursa başarı artar yoksa maddi manevi zarar.
Özel laboratuvarlarda yapılıyor. Biz düzen laboratuvarda yaptırdık.250 tl tuttu. Morfoloji devlette normal cıkmıştı ama burda oda düşük cıktı daha ayrıntılı bakıyorlar. Morfoloji iyi cıksa bile dna hasarı yüksekse yine olmuyor cocuk.Ben burda bi bayandan öğrenmiştim.Sebepsiz demişler tüp bebek yapmışlar tutmamış tutmayınca genetik test yapmışlar dna hasarı cok yüksek cıkmış. O yüzden kızıyordu neden bakmadılar hasara diye..Bunu duyunca eşim için iyi bi ürolog araştırdık kaan aydosa gittik onun yönlendirmesiyle laboratuvara gittik biz tabi. İsterseniz kendiniz yaptırabilirsiniz.Benim tüp bebek için gittiğim doktor bile eşiminin sonuçlarına cok iyi dedi hasara sadece düşük sperm olanlarda baktırıyoruz demişti ama hasarın cok yüksek oldugunu görünce oda cok şaşırdı. Dna hasarı aslında cok önemli hasar yüksek olunca embriyo 5. güne gitmiyor bile ölüyor.İnş sizde öyle bi durum yoktur tabi... Deneyimlerimi paylaşıyorumki belki birileri görür de deneyimlerden faydalanır bi fikir edinir.Bu zorlu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun.Canim bilgilendirme icin tesekkurler bizde morfoloji sikintisi yok ama dna hasarini ilk defa duydum. O nasil yapiliyor ozel hastaneler yapiyor mu?
Bizde 21 şubatta yaptırdık, bekliyoruzSizde aşılama mı yaptırdınız? . Niye kimse bişi yazmıyor bu arada hu huuuu
Merhaba, bizde 21 şubatta yaptırdık heycanla bekliyoruz valla, henüz belirti yok stresten başkaKızlar merhaba! Ben şubatın 19'unda aşılama yaptırdım. Bu ay ya da önceki ay aşılama yaptıranlar sizde durumlar nedir? Aşılaması tutanlar belirtileriyle yazarsa ne güzel olurrr
Faydali bilgilendirmen icin tesekuur ederim. Hamile kalabildiniz hic peki? Bu konuyu ben de bir arastiriyim. Allah isteyen dileyen gercekten annelik yapabilecek herkese saglikli bebekler versinÖzel laboratuvarlarda yapılıyor. Biz düzen laboratuvarda yaptırdık.250 tl tuttu. Morfoloji devlette normal cıkmıştı ama burda oda düşük cıktı daha ayrıntılı bakıyorlar. Morfoloji iyi cıksa bile dna hasarı yüksekse yine olmuyor cocuk.Ben burda bi bayandan öğrenmiştim.Sebepsiz demişler tüp bebek yapmışlar tutmamış tutmayınca genetik test yapmışlar dna hasarı cok yüksek cıkmış. O yüzden kızıyordu neden bakmadılar hasara diye..Bunu duyunca eşim için iyi bi ürolog araştırdık kaan aydosa gittik onun yönlendirmesiyle laboratuvara gittik biz tabi. İsterseniz kendiniz yaptırabilirsiniz.Benim tüp bebek için gittiğim doktor bile eşiminin sonuçlarına cok iyi dedi hasara sadece düşük sperm olanlarda baktırıyoruz demişti ama hasarın cok yüksek oldugunu görünce oda cok şaşırdı. Dna hasarı aslında cok önemli hasar yüksek olunca embriyo 5. güne gitmiyor bile ölüyor.İnş sizde öyle bi durum yoktur tabi... Deneyimlerimi paylaşıyorumki belki birileri görür de deneyimlerden faydalanır bi fikir edinir.Bu zorlu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun kuzum inşallah tutarMerhaba, bizde 21 şubatta yaptırdık heycanla bekliyoruz valla, henüz belirti yok stresten başka☺
Kaç gün kaldı regline kuzumMerhaba, bizde 21 şubatta yaptırdık heycanla bekliyoruz valla, henüz belirti yok stresten başka☺
Amin canım inşallahHayırlı olsun kuzum inşallah tutar
8 şubatta olmuştum, uygulamaya göre bugün olmam gerekiyordu olmadım canımKaç gün kaldı regline kuzum
Ben daha regl olmadım canım. Şubatın 4ünde olmuştum bende bu ay 1_2_3_ en geç 4ünde olmam lazımdı ilk defa sarktı böyle neden acabaAmin canım inşallahsende üzülme rabbim doğru zamanı biliyordur
Test yaptırdım dememişmiydin sankı öyle görmüştümBen daha regl olmadım canım. Şubatın 4ünde olmuştum bende bu ay 1_2_3_ en geç 4ünde olmam lazımdı ilk defa sarktı böyle neden acaba
Evet canım 14. Gün yapmıştım negatif olmasına rağmen olmadım. Allahım inşallah geç döllenmedir ondan çıkmamıştırTest yaptırdım dememişmiydin sankı öyle görmüştüm
Benım once hamileliğimde çarşamba testte 0,10 cıkmıstı pazartesı 34’tü yani o ara döllenme olmuştu, dilerim seninki de öyle olmuşturEvet canım 14. Gün yapmıştım negatif olmasına rağmen olmadım. Allahım inşallah geç döllenmedir ondan çıkmamıştır
Ağzın bal yesin canım benim ya mucize olur benim içinBenım once hamileliğimde çarşamba testte 0,10 cıkmıstı pazartesı 34’tü yani o ara döllenme olmuştu, dilerim seninki de öyle olmuşturprogestanı alıyor musun peki hala?
Yok canım benimde bir bucuk yıldır olmuyor.Hasar yeni düştü. Hasar düşünce bi 6 ay bekleyin doğal yollada olur dedi ürolog ama yaşım 35 tüp bebek doktoru acele durumun yok ama 35 yaş sınırdır dedi aşılamaya başalayalım dedi.Benimde daha fazla bekleyecek gücüm yok yıpratıcı oluyor.Yaşım küçük olsa beklerdim ama korkuyorum. O yüzden hem eşim tedavi oluyor hemde ben başladım aşılamaya... Bakalım doğal yolla aşılama yada tüp bebekle tutacak mı? 12 sinde öğrenicem aşılama sonucunuFaydali bilgilendirmen icin tesekuur ederim. Hamile kalabildiniz hic peki? Bu konuyu ben de bir arastiriyim. Allah isteyen dileyen gercekten annelik yapabilecek herkese saglikli bebekler versin
Çocuğun var mı canım?Benım once hamileliğimde çarşamba testte 0,10 cıkmıstı pazartesı 34’tü yani o ara döllenme olmuştu, dilerim seninki de öyle olmuşturprogestanı alıyor musun peki hala?
İnşallah hiçbir işleme gerek duymadan hamiş olursun balım.Yok canım benimde bir bucuk yıldır olmuyor.Hasar yeni düştü. Hasar düşünce bi 6 ay bekleyin doğal yollada olur dedi ürolog ama yaşım 35 tüp bebek doktoru acele durumun yok ama 35 yaş sınırdır dedi aşılamaya başalayalım dedi.Benimde daha fazla bekleyecek gücüm yok yıpratıcı oluyor.Yaşım küçük olsa beklerdim ama korkuyorum. O yüzden hem eşim tedavi oluyor hemde ben başladım aşılamaya... Bakalım doğal yolla aşılama yada tüp bebekle tutacak mı? 12 sinde öğrenicem aşılama sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?