Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok maalesef düşük oldu o anlattığım 6 ay önceydi. Sana ilaç vermemesine takma kafana ben 38 yaşındayım, değerlerine göre gerek duymamıştır. Senin var mı çoçuğun?
Geçmiş olsun canım benim yok hiç hamile kalamadım ki canım umut kesilmez olacak inşallah. O hamileliğinde belirtin var mıydı

Geçmiş olsun canım benim yok hiç hamile kalamadım ki canım umut kesilmez olacak inşallah. O hamileliğinde belirtin var mıydı
Ah kıyamam, senin yaşın kaç? Benim midem de inanılmaz bi ağrı olmuştu ne kan testlerı ne ultrasonlara girmiştim, tomografi bıle cekılmıstı 3 gün ugrastılar agrıyı bulmak ıcın, kıvrandım kac gün annem döllenme ağrısı bu demıstı, anne test yaptık cıkmadı demıstım kadının dedıgı cıkmıstı meğersem hamıleymısım

yaşım 29 canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine canım

Tekrar gitmeye korkuyorum canım regl olmazsam pazartesi günü gideceğim en net sonucu almış olurum o zaman
Korkma iyi düşün, nası hissediyorsun bı sıkayetın yok mu yada kendınde bı değişiklik? Bide en son ne zaman regl olmuştun?

Korkma iyi düşün, nası hissediyorsun bı sıkayetın yok mu yada kendınde bı değişiklik? Bide en son ne zaman regl olmuştun?
En son 4 şubattı canım sol kasığım ağrıyor ayakta durunca ya da fazla yürüyünce duramıyorum ağrıdan sızlıyor bide acayip gazım var onun dışında belirtim yok bulantı göğüs hassasiyeti benzeri bir durum oluşmadı daha.

Yarında olmazsam o zaman olumlu düşünmeye başlayacağım bana imkansız gibi geliyor çünkü canım

Bulantılar sımdı baslamaz zaten, gaz bende de aşırı yaaaa hadı bakalım bekleyelım inşallah güzel haberler alıcaz inanıyorum

Neden imkansız yaaaa demesene öyle be canım, ılacta almamıssın bı nedenın yok hamılelık dışında neden karamarsın
Ne bileyim canım o kadar negatif gördüm ki bana hayal gibi geliyor yani. Sanki hiç hamile kalamıcam sanıyordum belkide o yüzden ama Allah büyük isteyen herkese tattırsın inşallah bana da. Seni de tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki varsın her şey gönlünce olsun

Bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz bikere tuttu o da 1,5 aylıktı gitti hayırlısı olsun de hamilelik değil hayırlısı olmasını dileyelim..bende seni tanıdığıma çok memnun oldum haberleşelim olur mu haber ver bana

Tabii ki canım buralardayız artık kesinlikle yazacağım olumlu olumsuz ne yaşarsam. Sizde yazın ama

Merhaba kızlar inşallah güzel haberler alırsınız Ben iğne tedavisindeyim ama çok yavaş ilerliyoruz anlamadım neden ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…