Aminnn hepimiz inşİnşallah hiçbir işleme gerek duymadan hamiş olursun balım.
Yok maalesef düşük oldu o anlattığımÇocuğun var mı canım?
Geçmiş olsun canım benimYok maalesef düşük oldu o anlattığım6 ay önceydi. Sana ilaç vermemesine takma kafana ben 38 yaşındayım, değerlerine göre gerek duymamıştır. Senin var mı çoçuğun?
Ah kıyamam, senin yaşın kaç? Benim midem de inanılmaz bi ağrı olmuştu ne kan testlerı ne ultrasonlara girmiştim, tomografi bıle cekılmıstı 3 gün ugrastılar agrıyı bulmak ıcın, kıvrandım kac gün annem döllenme ağrısı bu demıstı, anne test yaptık cıkmadı demıstım kadının dedıgı cıkmıstı meğersem hamıleymısımGeçmiş olsun canım benimyok hiç hamile kalamadım ki canım umut kesilmez olacak inşallah. O hamileliğinde belirtin var mıydı
yaşım 29 canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine canımAh kıyamam, senin yaşın kaç? Benim midem de inanılmaz bi ağrı olmuştu ne kan testlerı ne ultrasonlara girmiştim, tomografi bıle cekılmıstı 3 gün ugrastılar agrıyı bulmak ıcın, kıvrandım kac gün annem döllenme ağrısı bu demıstı, anne test yaptık cıkmadı demıstım kadının dedıgı cıkmıstı meğersem hamıleymısım
Amin canımyaşım 29 canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine canım
Tekrar gitmeye korkuyorum canım regl olmazsam pazartesi günü gideceğim en net sonucu almış olurum o zamanAmin canımHepimiz inşallah..sonucunu yaz bekliyorum iyi haberlerini
Korkma iyi düşün, nası hissediyorsun bı sıkayetın yok mu yada kendınde bı değişiklik? Bide en son ne zaman regl olmuştun?Tekrar gitmeye korkuyorum canım regl olmazsam pazartesi günü gideceğim en net sonucu almış olurum o zaman
En son 4 şubattı canım sol kasığım ağrıyor ayakta durunca ya da fazla yürüyünce duramıyorum ağrıdan sızlıyor bide acayip gazım var onun dışında belirtim yok bulantı göğüs hassasiyeti benzeri bir durum oluşmadı daha.Korkma iyi düşün, nası hissediyorsun bı sıkayetın yok mu yada kendınde bı değişiklik? Bide en son ne zaman regl olmuştun?
Yarında olmazsam o zaman olumlu düşünmeye başlayacağım bana imkansız gibi geliyor çünkü canımKorkma iyi düşün, nası hissediyorsun bı sıkayetın yok mu yada kendınde bı değişiklik? Bide en son ne zaman regl olmuştun?
Bulantılar sımdı baslamaz zaten, gaz bende de aşırı yaaaaEn son 4 şubattı canım sol kasığım ağrıyor ayakta durunca ya da fazla yürüyünce duramıyorum ağrıdan sızlıyor bide acayip gazım var onun dışında belirtim yok bulantı göğüs hassasiyeti benzeri bir durum oluşmadı daha.
Neden imkansız yaaaa demesene öyle be canım, ılacta almamıssın bı nedenın yok hamılelık dışında neden karamarsınYarında olmazsam o zaman olumlu düşünmeye başlayacağım bana imkansız gibi geliyor çünkü canım
Ne bileyim canım o kadar negatif gördüm ki bana hayal gibi geliyor yani. Sanki hiç hamile kalamıcam sanıyordum belkide o yüzden ama Allah büyük isteyen herkese tattırsın inşallah bana da. Seni de tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki varsın her şey gönlünce olsunNeden imkansız yaaaa demesene öyle be canım, ılacta almamıssın bı nedenın yok hamılelık dışında neden karamarsın
İnşallah pes etmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcazBulantılar sımdı baslamaz zaten, gaz bende de aşırı yaaaahadı bakalım bekleyelım inşallah güzel haberler alıcaz inanıyorum
Bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz bikere tuttu o da 1,5 aylıktı gittiNe bileyim canım o kadar negatif gördüm ki bana hayal gibi geliyor yani. Sanki hiç hamile kalamıcam sanıyordum belkide o yüzden ama Allah büyük isteyen herkese tattırsın inşallah bana da. Seni de tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki varsın her şey gönlünce olsun
Tabii ki canım buralardayız artık kesinlikle yazacağım olumlu olumsuz ne yaşarsam. Sizde yazın amaBizde 1,5 senedir uğraşıyoruz bikere tuttu o da 1,5 aylıktı gittihayırlısı olsun de hamilelik değil hayırlısı olmasını dileyelim..bende seni tanıdığıma çok memnun oldum haberleşelim olur mu haber ver bana
Pazar gününü bekliyorum, benden ses cıkmazsa bilki tutmadıTabii ki canım buralardayız artık kesinlikle yazacağım olumlu olumsuz ne yaşarsam. Sizde yazın ama
İnşallah olacak canımPazar gününü bekliyorum, benden ses cıkmazsa bilki tutmadıdua edelim birbirimize
Hadi inşallah sende güzel haberler al canımİnşallah olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?