Yavaş derken nasıl yumurta büyüme açısından mı?Merhaba kızlar inşallah güzel haberler alırsınızBen iğne tedavisindeyim ama çok yavaş ilerliyoruz anlamadım neden ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Evet canım yavaş büyüyorYavaş derken nasıl yumurta büyüme açısından mı?
Kişiye göre değişiyor aslında benimde cok hızlı büyüdü 6. İğnede 20 mm geçmişti hatta kist sandı doktor ama yumurtaymış erken büyümüş bi kutu iğnemde kaldı.Benimle aynı gün ilaca başlayanların 11mm falandı o yüzden dert etme kişiye, kullanılan iğneye göre değişiyor sanırım.Evet canım yavaş büyüyor
Sağ ol canım evet öyle tabi ki değişiyor da insan üzülüyor bugün lh yükselmiş ama E2 yavaş ilerliyor. İnşallah sonucum güzel olur. İnşallah olumlu sonuç almissindirKişiye göre değişiyor aslında benimde cok hızlı büyüdü 6. İğnede 20 mm geçmişti hatta kist sandı doktor ama yumurtaymış erken büyümüş bi kutu iğnemde kaldı.Benimle aynı gün ilaca başlayanların 11mm falandı o yüzden dert etme kişiye, kullanılan iğneye göre değişiyor sanırım
sağol canım bende bekliyorum 12 sinde öğrenicem pek ümidim yok. Doz ne kadardı benim 75 ti. Düşük dozdanda olabilirSağ ol canım evet öyle tabi ki değişiyor da insan üzülüyor bugün lh yükselmiş ama E2 yavaş ilerliyor. İnşallah sonucum güzel olur. İnşallah olumlu sonuç almissindir
75-100 ve 125 kullandım canım. Hayırlısı inşallahsağol canım bende bekliyorum 12 sinde öğrenicem pek ümidim yok. Doz ne kadardı benim 75 ti. Düşük dozdanda olabilir
Benim hep oldu bittiye geldi canım bilemiyorum kiMerhaba kızlar inşallah güzel haberler alırsınızBen iğne tedavisindeyim ama çok yavaş ilerliyoruz anlamadım neden ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Hayırlısı olsun inşallahBenim hep oldu bittiye geldi canım bilemiyorum ki
Amin canım benimHayırlısı olsun inşallahBenim de böyle oldu ml yükseltti
Hareketli sperm sayısı miktarı önemli yıkama sonrası hareketli olanı alıp Rahime enjekte ediyorlar. Benim mikroçipli istemiştim hareketli sayısı yıkama sonrası artmıştı. Yıkama sonrası artış var yok mu önceki değere bakmak lazımYıkamadan sonra sonuç böyle nasıl anlıyomusun ?
dün gece dayanamadım test yaptırdık, 0,83 cıktı doktorumla konustum reglım yarın oldugu ıcın 1 hafta daha beklememı soyledı,daha bellı deılmıs kanamam yada lekelenme de yok, tek kafamı karıstıran progestranı kullandıgım ıcın mı regl olmadıgım. Offf 3 gunu bekleyemezken 1 hafta daha geldı umudum da gıttı amaİnşallah pes etmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz
Şimdi gördüm bu yazdığını hayırlısı olsun üzülme olur nuBen bugün regl oldum kızlar.. O kadar gecikmeden sonra
Test yaptırmıştım canım değerim 0 idi. Adetim Bi hafta gecikince ki ilk kez gecikme yaşıyorum bu şekilde acaba geç döllenme mi diye düşündüm ama maalesef sabah regl oldum. İlaç kullanmadım aşılamadan önce klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum demek ki klomenden ya da kist olduysa kistten gecikme oldu. Parça atıyorum sürekliŞimdi gördüm bu yazdığını hayırlısı olsun üzülme olur nutest yaptırmıstın dimi sen? Ilac kullanıyor muydun kuzum
Bana güzel haberler ver olur mu inşallah seninki tutmuştur çünkü çok zor gerçekten beklemek daha da zor biliyorum bu Bi hafta ömrümden ömür gitti gecikince elim karnımda dolandım hep ama olmadı Allah can sağlığı versin ama Bi daha buradaki doktorlara gitmeyeceğim.dün gece dayanamadım test yaptırdık, 0,83 cıktı doktorumla konustum reglım yarın oldugu ıcın 1 hafta daha beklememı soyledı,daha bellı deılmıs kanamam yada lekelenme de yok, tek kafamı karıstıran progestranı kullandıgım ıcın mı regl olmadıgım. Offf 3 gunu bekleyemezken 1 hafta daha geldı umudum da gıttı ama
Hayırlısını dıleyelım yapacak bıseyımız yok kı napalım , üzülme canım gecıkmeden dolayı ıcerde toplama yapmıstır o yuzden parca atıyorsundur düzelır bıkac güne sanırım. Ben progestan kullanıyorum hala hersey haftaya kaldıTest yaptırmıştım canım değerim 0 idi. Adetim Bi hafta gecikince ki ilk kez gecikme yaşıyorum bu şekilde acaba geç döllenme mi diye düşündüm ama maalesef sabah regl oldum. İlaç kullanmadım aşılamadan önce klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum demek ki klomenden ya da kist olduysa kistten gecikme oldu. Parça atıyorum sürekli
Şu gecikme olayı en zoru bi kaç gün beklemek cok zor geliyor zaten tedaviye başladıgımdan beri 28 günde olan adetlerim 31-32 güne cıktı. İnsanlar adeti gecince hamile oldugunu öğrenir bide bana bakBana güzel haberler ver olur mu inşallah seninki tutmuştur çünkü çok zor gerçekten beklemek daha da zor biliyorum bu Bi hafta ömrümden ömür gitti gecikince elim karnımda dolandım hep ama olmadı Allah can sağlığı versin ama Bi daha buradaki doktorlara gitmeyeceğim.
Tabiki önce can sağlığı, tutmuşsa hayırlısını dilerim sadeceBana güzel haberler ver olur mu inşallah seninki tutmuştur çünkü çok zor gerçekten beklemek daha da zor biliyorum bu Bi hafta ömrümden ömür gitti gecikince elim karnımda dolandım hep ama olmadı Allah can sağlığı versin ama Bi daha buradaki doktorlara gitmeyeceğim.
Umudunu yitirme inş. Tutmuştur. Geç döllenmedir. Siz öyle yazınca benim de umudum kalmıyor ama inanıyorum herşeyin bir zamanı var diye benim de 8. Günüm daha bu stresi sınava girerken bile yaşamadımdün gece dayanamadım test yaptırdık, 0,83 cıktı doktorumla konustum reglım yarın oldugu ıcın 1 hafta daha beklememı soyledı,daha bellı deılmıs kanamam yada lekelenme de yok, tek kafamı karıstıran progestranı kullandıgım ıcın mı regl olmadıgım. Offf 3 gunu bekleyemezken 1 hafta daha geldı umudum da gıttı ama
Bana güzel haberler ver olur mu inşallah seninki tutmuştur çünkü çok zor gerçekten beklemek daha da zor biliyorum bu Bi hafta ömrümden ömür gitti gecikince elim karnımda dolandım hep ama olmadı Allah can sağlığı versin ama Bi daha buradaki doktorlara gitmeyeceğim.
hayırlısı ya sıkma canını inş. Bi daha kine olur sakın ümidini yitirmeBen bugün regl oldum kızlar.. O kadar gecikmeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?