Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim hiç umudum yok bu ay sadece adet olmayı bekliyorum. Bi doktora gittim maşallah rahimde yok yok arkadaş.😂 bu şekilde doğal yolla olması imkansız zaten. Adet olam da rahim filmi çektirem dye bekliyorum😂

Kız bazen bende ne düşünüyorum biliyomusun yumurtlama günleri sürekli değerlendiriyoruzya ben gerçi bu ay adet günüme 3 kalaya kadar yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp değerlendirmiş biri olarak diyodumki bukadar fazlamı çoğul gebelik mi yaşarım acaba diyorum 😅😅🤣🤣🤣

Hiç belli olmaz tatlım olabilir
Bu ay sanki ulaştı gibi.bir.his var içimde bilmiyorum yaa 😍😍
Hayırlısı yarın bi test mi alsam acaba 🤔
Yo yo yooo hayırrr geçmeden olmaz

Hiç belli olmaz tatlım olabilir
Bu ay sanki ulaştı gibi.bir.his var içimde bilmiyorum yaa 😍😍
Hayırlısı yarın bi test mi alsam acaba 🤔
Yo yo yooo hayırrr geçmeden olmaz
Hadi inşallah ulaşmışdır hepimizin ki ama sen böyle konuşma bence N Nana Ana geli elinde :sinirli: sopasıyla erken test yapamıyoz onun yüzünden hepimizi kalaylıyo😂😂😂

var gibi gözüküyor canım inşAllah 🤲😍
Kızlar kızlar evime halı almak için netten halı fotilerine bakıyodum telefonlarda akıllı biliuonuz daha dünw kadar byrfa.hep halı fotosu çıkıyodu 😄 bugün de girdiğim de beri hep bebe kıyafeti çıkıyor acaba diyorum hani acabaa bu bir mesaj mı

Çünkü ben netten hiç bebe fotosu aratmadım 😄😄
hadi insAllah diyelim 🤲😍
Iyi aksamlar kizlar herkesler nerde ne oldu bu topige herkesler sessiz
aynen ya çok sessiz sayfalara yetişemezdim ben kimse yok nana nerelerde cidden haberi olan yok mu
Kızlar sizde gebelik forumlarında taze hamişlik haberi arıyo musunuz
Ben bazen böyle yeni yapılmış test ve o anda alınan mıtlu haberi takip edip mutlu oluyorum :KK9: :anne::anneadayı::KK200:
Aynen vala bende öyleyim kendim yapmış da çift çizgi görmüş gibi mutlu oluyorum 😍😍

Hadi inşallah ulaşmışdır hepimizin ki ama sen böyle konuşma bence N Nana Ana geli elinde :sinirli: sopasıyla erken test yapamıyoz onun yüzünden hepimizi kalaylıyo😂😂😂

Ayy iyi yapıyo bence yaa teste verdiğim parayla kendime evime bi sürü şey alırdım
Artık bağışıkşık yapmıştı hani oyun oynar gibi
Ya çıkarsa ya çift çizgi olırsa hep böyleydim
Ama şimdiye kadar hiç o heyecanı yaşauamadım bi kere bebetime de çok silik çizgi belirir gibi oldu sonra kan verdim 0 çıktı 😅😅 daha sonuç çıkmadan adet oldum zaten

Valla bilmiyorum yerleşme mi değil mi. Adet olmadım daha, adet öncesi akıntım olur böyle

Benim direk pembemsi gibi başlar adetim ama ilk olduğum zamanlarfa bi gün falan kahverengi gelirdi
Şimdi de bi gün az kanama oluyor ertesi günü sökülüyorum

Adet aprın varmı peki canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X