- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Evet yaa nerelerde acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa nerelerde acaba
Meraktan miBenimkidw az once gelmis diyor ku ölmedin mi daha![]()
Ikisini aynı anda yapmıştım ama ovu için sadece sıvı almadan beklemek yeterli:))Cnm ovuyudami sabah ilk idrarla yapmistin
Dündenberi yokEvet yaa nerelerde acaba
Kız bazen bende ne düşünüyorum biliyomusun yumurtlama günleri sürekli değerlendiriyoruzya ben gerçi bu ay adet günüme 3 kalaya kadar yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp değerlendirmiş biri olarak diyodumki bukadar fazlamı çoğul gebelik mi yaşarım acaba diyorum![]()
ay çıkmadı hemen sonradan çıktıama laboquick te de sonradan çizgi çıktı dün de yapmıştım :)
Buay bende ovu kullandım cnm ama geneli için bakmadım oyuzden sormuştum tsk cvp icinIkisini aynı anda yapmıştım ama ovu için sadece sıvı almadan beklemek yeterli:))
Deneyeyim ya. Çok sinir bozucu bir durum hakikaten.
ben 6 gun kala yaptım kizCanım günün geçti mi eğer geçtiyse bi kan vermen güzel olur
Hadi inşallah ulaşmışdır hepimizin ki ama sen böyle konuşma bence N Nana Ana geli elindeHiç belli olmaz tatlım olabilir
Bu ay sanki ulaştı gibi.bir.his var içimde bilmiyorum yaa
Hayırlısı yarın bi test mi alsam acaba
Yo yo yooo hayırrr geçmeden olmaz
ben 6 gun kala yaptım kizama belirgin şeyler vardı bwlirti olarak bide tam belli olsun hemen iğne ve progestana baslamam gerekiyo ne kadar erken okadar iyi oluyo benim icin
EveettMeraktan miherkes şuan tek yürek yarın senin durumunu bekliyor
![]()
Valla bilmiyorum yerleşme mi değil mi. Adet olmadım daha, adet öncesi akıntım olur böyleGeçmiş olsın canım
Peki senin akıntın kahverengi mi hala adrtin erken mi geldi yokda hep böyle olur msusın yoksa yerleşme mi acep
var gibi gözüküyor canım inşAllah
hadi insAllah diyelimKızlar kızlar evime halı almak için netten halı fotilerine bakıyodum telefonlarda akıllı biliuonuz daha dünw kadar byrfa.hep halı fotosu çıkıyodubugün de girdiğim de beri hep bebe kıyafeti çıkıyor acaba diyorum hani acabaa bu bir mesaj mı
Çünkü ben netten hiç bebe fotosu aratmadım![]()
aynen ya çok sessiz sayfalara yetişemezdim ben kimse yok nana nerelerde cidden haberi olan yok muIyi aksamlar kizlar herkesler nerde ne oldu bu topige herkesler sessiz
Aynen vala bende öyleyim kendim yapmış da çift çizgi görmüş gibi mutlu oluyorumKızlar sizde gebelik forumlarında taze hamişlik haberi arıyo musunuz
Ben bazen böyle yeni yapılmış test ve o anda alınan mıtlu haberi takip edip mutlu oluyorum![]()
![]()
bugun 5☺Canım şimdi senin kaç gün kaldı
Valla bilmiyorum yerleşme mi değil mi. Adet olmadım daha, adet öncesi akıntım olur böyle