Ay bian panikledmEvet 26 gun olsa 13, 27 olsa 14 eylül oluyor, belkide bebiş vardır o zaman :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bian panikledmEvet 26 gun olsa 13, 27 olsa 14 eylül oluyor, belkide bebiş vardır o zaman :)
yaa işteyim şuan vardiyali havaalanında oyüzden 11 de evdeyim gidince direk denicem yine olleyHala evde varsa bi dene o zaman bende hamileyken hcg testinde çizgi çok silikken, ovu testinde çok belirgindi :)
Inanrmsn bende ole hissedyrm belki olmayiz kizz insallah gobusumuz dolmstrBen bugun olmadim yarin batim bakalim hayirlisi neyse o olsun kutumda kirmizi hiisseediyorum ben![]()
Hahahahahahaha deli kozBen bugun olmadim yarin batim bakalim hayirlisi neyse o olsun kutumda kirmizi hiisseediyorum ben![]()
Benim hic belirtim yok sadece goguslerim dolgunInanrmsn bende ole hissedyrm belki olmayiz kizz insallah gobusumuz dolmstr![]()
Eğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlakaBen smdi takvimde hesapladim.bormalde 26 yada 27 gunde oluyorum e simdi uzamis oluyor anlamadm ya agustosum 18de olmstm
Yaa ahhaahahHahahahahahaha deli kozgüldürdün beni bende adet olduğum gün kırmızı ruj sürerim evde bizim herif artık çözdü bizim hanım gene bana mesaj veriyor diyor
hamile kalırsam eğer o ayda kırmızı ruj sürüp ters köşe yapcam sonra süpriiiiizz diyerek testi çıkartıcam tertemiz delirdim iyice bebesizlik bana neler yaptırıyor
![]()
Benimkidw az once gelmis diyor ku ölmedin mi dahaEğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlaka![]()
Ben 18 ağustosta olmuştum şuan çift çizgiyi silik görüyorum dene kuzum :)Eğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlaka![]()
Hmm hadi bakalım bizde merakla bekliyoruz o zaman :)) idrarınızı tutarak gidinde vakit kaybetmeyinyaa işteyim şuan vardiyali havaalanında oyüzden 11 de evdeyim gidince direk denicem yine olley![]()
Bnmde yok hayirlisiiiBenim hic belirtim yok sadece goguslerim dolgun![]()
Bugun yaptm iki cizgide cikti ama koyu deillerdi ovu testiydi tabi keskeeee insallah belki umutsuzum ama bir ihtimal bakalm azck bseler geliyo ama anlamadm adetsede gelsin canmm ona gore bugun bir yarin ikinci gun hormon testi icin gidicemEğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlaka![]()
Islklik hissediyorumBnmde yok hayirlisiii![]()
Insallah gelmez yaa..benm azbise gelms ama anlamadm adetmi deilmi baskafa yk bari adetsede gelsin bugun bir yarin ikinci gunrnazndan hormon testine gdermIslklik hissediyorumbakiyorum yoookkk allahhiimm gelmesiinn
Cnm ovuyudami sabah ilk idrarla yapmistinHala evde varsa bi dene o zaman bende hamileyken hcg testinde çizgi çok silikken, ovu testinde çok belirgindi :)
Çok sağol canımBenim eşim 250 tl ye yaptırmıştı canm
Vallaha bak neyi cok istersen olmuyormus ya simdi de adet olmak istiyorum ki asilamaya kosiyim ama yok olmuyor normalde 1 gun once falan olurdum ama su an tik yok islaklik varInsallah gelmez yaa..benm azbise gelms ama anlamadm adetmi deilmi baskafa yk bari adetsede gelsin bugun bir yarin ikinci gunrnazndan hormon testine gderm![]()
Artık hayırlısı diyelim o zaman :)Bugun yaptm iki cizgide cikti ama koyu deillerdi ovu testiydi tabi keskeeee insallah belki umutsuzum ama bir ihtimal bakalm azck bseler geliyo ama anlamadm adetsede gelsin canmm ona gore bugun bir yarin ikinci gun hormon testi icin gidicem![]()