Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugun olmadim yarin batim bakalim hayirlisi neyse o olsun kutumda kirmizi hiisseediyorum ben 🤨🤭🤣
Hahahahahahaha deli koz 😂😂🤣🤣 güldürdün beni bende adet olduğum gün kırmızı ruj sürerim evde bizim herif artık çözdü bizim hanım gene bana mesaj veriyor diyor 😂😂😂 hamile kalırsam eğer o ayda kırmızı ruj sürüp ters köşe yapcam sonra süpriiiiizz diyerek testi çıkartıcam tertemiz delirdim iyice bebesizlik bana neler yaptırıyor 😂😂

Ben smdi takvimde hesapladim.bormalde 26 yada 27 gunde oluyorum e simdi uzamis oluyor anlamadm ya agustosum 18de olmstm
Eğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlaka 😉

Hahahahahahaha deli koz 😂😂🤣🤣 güldürdün beni bende adet olduğum gün kırmızı ruj sürerim evde bizim herif artık çözdü bizim hanım gene bana mesaj veriyor diyor 😂😂😂 hamile kalırsam eğer o ayda kırmızı ruj sürüp ters köşe yapcam sonra süpriiiiizz diyerek testi çıkartıcam tertemiz delirdim iyice bebesizlik bana neler yaptırıyor 😂😂
Yaa ahhaahah 🤣🤣

Eğer ovu testi yaptıysanız ordan bat tarihinizi daha kolay bulabilirsiniz ama sadece takvimden bakınca tutmayabiliyor, bazen mevsimsel yada strese vb şeylere bağlı ader gecikebiliyor yada daha guzeli bebek varsa :) evde testiniz varsa yapın mutlaka 😉
Benimkidw az once gelmis diyor ku ölmedin mi daha🤣🤣🤣

Ben 18 ağustosta olmuştum şuan çift çizgiyi silik görüyorum dene kuzum :)

Bugun yaptm iki cizgide cikti ama koyu deillerdi ovu testiydi tabi keskeeee insallah belki umutsuzum ama bir ihtimal bakalm azck bseler geliyo ama anlamadm adetsede gelsin canmm ona gore bugun bir yarin ikinci gun hormon testi icin gidicem 😁😁

Insallah gelmez yaa..benm azbise gelms ama anlamadm adetmi deilmi baskafa yk bari adetsede gelsin bugun bir yarin ikinci gunrnazndan hormon testine gderm 😁
Vallaha bak neyi cok istersen olmuyormus ya simdi de adet olmak istiyorum ki asilamaya kosiyim ama yok olmuyor normalde 1 gun once falan olurdum ama su an tik yok islaklik var

Bugun yaptm iki cizgide cikti ama koyu deillerdi ovu testiydi tabi keskeeee insallah belki umutsuzum ama bir ihtimal bakalm azck bseler geliyo ama anlamadm adetsede gelsin canmm ona gore bugun bir yarin ikinci gun hormon testi icin gidicem 😁😁
Artık hayırlısı diyelim o zaman :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X