- 14 Mayıs 2019
- 820
- 559
- 33
bugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhhBence varrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhhBence varrr![]()
ay çıkmadı hemen sonradan çıktıCanım gölge görüyorum inşallah vardır
Bu bebetime sa dikkat et beni yanılttı
Bide direk çıktı mı çizgi
Kız bazen bende ne düşünüyorum biliyomusun yumurtlama günleri sürekli değerlendiriyoruzya ben gerçi bu ay adet günüme 3 kalaya kadar yumurtlamadan 4 gün öncesinden başlayıp değerlendirmiş biri olarak diyodumki bukadar fazlamı çoğul gebelik mi yaşarım acaba diyorumHadi hayorlısı canımm inşallah vardır bu ay bebişlerimizz
Ben bu ay değişiklik olrak sadece ilişki sonrası bacakları karna doğru çekip 10 15 dk bekledim önceden 1 2 dk anca bekliyodum
Belllkiii follop tüplerine ulaşan bi.şeyelr olmultur diyorumm
Ayy bide ikiz bebeklerim oluyomuş![]()
Ayyyy hadi inşallah merakla bekliyoruz rabbim nolur nolur nolur ver ver verrr hepimizebugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhh![]()
Hadi bakalım inşallah, birde sabah ilk idrar ile denemek lazım mutlaka daha belirgin olurbugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhh![]()
Deneyeyim ya. Çok sinir bozucu bir durum hakikaten.Canım sakin ol rahatlamaya çalış
O karın şişliği insanı mahfediyor
Yüzüstü yatöayı debe rahatkatır belki seni biraz
@Fatma KTL tazecik anne bana bu tavsiyeyi.vermişti hep onu hayırlıyorum :)
Canım hayırlı olsun bence kan ver görüyorum ben çizgiyibugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhh![]()
Hepimize inşallah hayırlısıyla kuzumm haber vericem mutlaka yarın da yapıcam yine aynı olursa kan veririm çok sabırsızım yahuAyyyy hadi inşallah merakla bekliyoruz rabbim nolur nolur nolur ver ver verrr hepimize![]()
Evde varsa birde ovu testi yapabilirsin o da fikir verirbugün dü BAT' İçime doğdu yaptım yaa inşallahhh![]()
vericem kuzum sonradan çıktı diye endişe ettim bir tereddüt ettimCanım hayırlı olsun bence kan ver görüyorum ben çizgiyi
26 yada 27 gunde bir oluyormNormalde döngünüz kaç gün sürüyorsa ona gore bat iniz belli olur ona gore geçip geçmediği anlaşılır:) yani eğer adetiniz 30 günde oluyorsa 18 eylülde olması gerekir olmazsa gecikmiş olur
Ben de görüyorum çizgiyi.
aslında bu ay kullandım ama öyle 2 gnde bir yada hergünü değerlendirmedik en yüksek olan 2 gün ve son günü kullandımEvde varda birde ovu testi yapabilirsin o da fikir verir![]()
ayyy hadi inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin güzel ALLAhımm düşüncesi bile çok güzel inşallah doğrudur yaaBen de görüyorum çizgiyi.Kan testiyle kesinlestirmek lazım. Ayy hadi inşallah. ❤
Evet 26 gun olsa 13, 27 olsa 14 eylül oluyor, belkide bebiş vardır o zaman :)26 yada 27 gunde bir oluyormnezaman olmam lazm flo takvimi dun gosteriyordu
Ben bugun olmadim yarin batim bakalim hayirlisi neyse o olsun kutumda kirmizi hiisseediyorum benAmann ykk yaa umutsuzum hahaara ara batmalar oluyo okdr
![]()
Ben smdi takvimde hesapladim.bormalde 26 yada 27 gunde oluyorum e simdi uzamis oluyor anlamadm ya agustosum 18de olmstmNormalde döngünüz kaç gün sürüyorsa ona gore bat iniz belli olur ona gore geçip geçmediği anlaşılır:) yani eğer adetiniz 30 günde oluyorsa 18 eylülde olması gerekir olmazsa gecikmiş olur
Ayy seninde az kalmış benimde 3 gün kaldı gene tutuştum bu ayKuzu baktım buralar tenha Kendimi temizliğe verdim bat 19u ben regl olup tüpe başlıcam umutsuz vakayım ben![]()
Hala evde varsa bi dene o zaman bende hamileyken hcg testinde çizgi çok silikken, ovu testinde çok belirgindi :)aslında bu ay kullandım ama öyle 2 gnde bir yada hergünü değerlendirmedik en yüksek olan 2 gün ve son günü kullandım![]()