- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Çalışıyorum her sayfayı tek tek okuyamadımİnsallah canım ben göremiyorum cizgi regldende baya gecti ama net cıkmadıki sabah idrarı degildi sen gördünmü shoplu resimleri?
İnsallah dediginiz gibidir dünyalar benim olur valla
Ben kırmızı hissetmiyorumBen de kirmizi hiissediyorumkutuma giriyorum
Oluo canm gayet norml.Kızlar gebelikte de adet öncesine benzer şişkinlik ödem olur mu? Kendi kendimden sıkılıyorum şuan
Kacsaattir disardaydim sabahı bekleyemedim şimdi test yaptım negatif benim ümitler burada son buldu kızlarOluo canm gayet norml.
Ne zamandi ki senn batKacsaattir disardaydim sabahı bekleyemedim şimdi test yaptım negatif benim ümitler burada son buldu kızlar
Bazen düzenli bazen düzensiz benim adetler. 17ekimde adet olmuştum 18-19u gibi bekliyordum. 18inde erken gebelik testi ile negatif görmüştüm. Şimdi normal gebelik testi yaptım yine negatif daha bişi çıkmazNe zamandi ki senn bat
Yum tarihini bilio musun ? Belki gec dollenmedir. Kac hafta sonra cikan da var. Daha adet de olmamissin hemBazen düzenli bazen düzensiz benim adetler. 17ekimde adet olmuştum 18-19u gibi bekliyordum. 18inde erken gebelik testi ile negatif görmüştüm. Şimdi normal gebelik testi yaptım yine negatif daha bişi çıkmaz
Tahminim 6-7si gibi yumurtladimYum tarihini bilio musun ? Belki gec dollenmedir. Kac hafta sonra cikan da var. Daha adet de olmamissin hem
Hmm tam 2 hafta olmus. Bi iki gun daha olmazsan tekrrla testini. Insllh vardir bebisinTahminim 6-7si gibi yumurtladim
Inşaallah ama pek umudum kalmadı açıkçası. Kızım da da iki hafta gec döllenme olmuştu son adet tarihime göre ama niyeyse şuan ki testle sıfırlandı ümidimHmm tam 2 hafta olmus. Bi iki gun daha olmazsan tekrrla testini. Insllh vardir bebisin
Belki bu da bole olmustr. Testte hic siliklik falan da mi yokInşaallah ama pek umudum kalmadı açıkçası. Kızım da da iki hafta gec döllenme olmuştu son adet tarihime göre ama niyeyse şuan ki testle sıfırlandı ümidim
Hayir hic siliklik yok malesefBelki bu da bole olmustr. Testte hic siliklik falan da mi yok
Kan ver o zmn imkanin varsa. Belki daha idrara gecmemistrHayir hic siliklik yok malesef
Canim yaaKan ver o zmn imkanin varsa. Belki daha idrara gecmemistr
Insllh vardr yaa. Hayrlisi olsn ..Canim yaaşuan başka ilde annemdeyim cumartesi evime geçeceğim pazartesi hala adet olmamış olursam kan veririm artık
Ay valla iyi durdunCıkamadım canım bugün yogun karısık birgün oldu yarın erkenden gidip halledecem bakalım
Amin canım çok teşekkür ederim ilgineInsllh vardr yaa. Hayrlisi olsn ..
Rica ederm cnm. Elimden geldgnce. Allh herkesn gonlune gore versnAmin canım çok teşekkür ederim ilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?