Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım instagramda birgebeningunlugu diye bir site var bi abla ovulasyon testi ve gebelik testi satıyor ovulasyon testi aldiğimda 2 tane gebelik testide hediye göndermiş.
Aa ben de siparis etcem ordan bu ay asilama tutmadi zaten adetimi bekliyorum .kac tane ovu testi var icinde

Aa ben de siparis etcem ordan bu ay asilama tutmadi zaten adetimi bekliyorum .kac tane ovu testi var icinde
Geçen ay bende aşılama yaptırmıştım canim benimde tutmamıştı. Bu ay ovulasyonla takip ederek değerlendirdim gunleri. 30 tane ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi hediyesi. 60 tl ydi sanırım

Geçen ay bende aşılama yaptırmıştım canim benimde tutmamıştı. Bu ay ovulasyonla takip ederek değerlendirdim gunleri. 30 tane ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi hediyesi. 60 tl ydi sanırım
Hadi ya insallah benom de spontane gelisir hamilelik de sevinirim (hic sanmiyorum ama ) sorun neydi sizde peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…