- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
Inşallah canım yaa korkuyorum umutlanipta negatif görmektenCanım var gibi sanki o testlerde
Aa ben de siparis etcem ordan bu ay asilama tutmadi zaten adetimi bekliyorum .kac tane ovu testi var icindeCanım instagramda birgebeningunlugu diye bir site var bi abla ovulasyon testi ve gebelik testi satıyor ovulasyon testi aldiğimda 2 tane gebelik testide hediye göndermiş.
Bnde nette satılıyor sandım eczane görmedim hiç bnde sorayım bi dalga geçerlerseVallaha hos duruyorpembe olanindan istiyorum diycem artik
Canım çok araştırdım sonradan cikanlarda gebe olanida okudum negatif cikanida okudum o yüzden emin olamıyorumcanım sen biliyor musun peki sonradan çıkınca dogruluk payi var mi
Ahahaha vallaha gebebin gunlugu satıyormuş bundan cok hosBnde nette satılıyor sandım eczane görmedim hiç bnde sorayım bi dalga geçerlerse
5 tane gebelik 25 demişti ama istememiştik malum sebepten bnde pembe isterim sanki çocuk oluyorda testi napcaksamAhahaha vallaha gebebin gunlugu satıyormuş bundan cok hos
Evet ben de baktım az önce hamile olan da var adet olan daCanım çok araştırdım sonradan cikanlarda gebe olanida okudum negatif cikanida okudum o yüzden emin olamıyorum
Geçen ay bende aşılama yaptırmıştım canim benimde tutmamıştı. Bu ay ovulasyonla takip ederek değerlendirdim gunleri. 30 tane ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi hediyesi. 60 tl ydi sanırımAa ben de siparis etcem ordan bu ay asilama tutmadi zaten adetimi bekliyorum .kac tane ovu testi var icinde
Ben birgebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi aldıgımda yanında gelmişti bunlardan o bayanınkiler pembeydi belki oda ordan almıştırPembe gönlüm sendekız bnde hiç görmedim bizim eczanelerde çok hoş dimi
Ayni tanesi 5 liraya gelior eczanelerde satsin aynisindan bugun aldim 2 tane test biri alnimin aki gibi bembeyaz cikti5 tane gebelik 25 demişti ama istememiştik malum sebepten bnde pembe isterim sanki çocuk oluyorda testi napcaksam
Bekleyip görelim canım kan vercekmisin yarınInşallah canım yaa korkuyorum umutlanipta negatif görmekten
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icinGeçen ay bende aşılama yaptırmıştım canim benimde tutmamıştı. Bu ay ovulasyonla takip ederek değerlendirdim gunleri. 30 tane ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi hediyesi. 60 tl ydi sanırım
Markası ovu testiyle aynı mı cnm yazmıyor mu üstündeBen birgebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi aldıgımda yanında gelmişti bunlardan o bayanınkiler pembeydi belki oda ordan almıştır
Hadi ya insallah benom de spontane gelisir hamilelik de sevinirimGeçen ay bende aşılama yaptırmıştım canim benimde tutmamıştı. Bu ay ovulasyonla takip ederek değerlendirdim gunleri. 30 tane ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi hediyesi. 60 tl ydi sanırım
Ne kadar istersen 20lide oluyo 30luda valla bu ay bu testlerden dene belki olurmu olur yaAa ben de siparis etcem ordan bu ay asilama tutmadi zaten adetimi bekliyorum .kac tane ovu testi var icinde
Kız nette 1 lira deli gibi eczanelere fazla para yediriyoruzAyni tanesi 5 liraya gelior eczanelerde satsin aynisindan bugun aldim 2 tane test biri alnimin aki gibi bembeyaz cikti
Sirf pembe olsun diyeMarkası ovu testiyle aynı mı cnm yazmıyor mu üstünde
Yok canım bu o bayanın kendi ürünü markası yani papatya testleri diye geçiyorMarkası ovu testiyle aynı mı cnm yazmıyor mu üstünde
Aynen canım bende ordan aldım. Senin bu testler sonradan ikinci çizgi cikmismiydi 1 saat sonra falanBen birgebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi aldıgımda yanında gelmişti bunlardan o bayanınkiler pembeydi belki oda ordan almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?