- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bi de macun aldim yarin geliyor c life icinde hayit otu civanpercemi adacayi corek otu aslan pencesi cam bali varNe kadar istersen 20lide oluyo 30luda valla bu ay bu testlerden dene belki olurmu olur ya
Allah seni bnm totemler tutmadı inşallah senin tutar cnmSirf pembe olsun diyebu da bi totem
Yok canım benim hemen silik çizgi çıkmıştı ama bilemem tabi yinedeAynen canım bende ordan aldım. Senin bu testler sonradan ikinci çizgi cikmismiydi 1 saat sonra falan
Ne kusuru canım estagfirullah
Anladım cnm teşekkürlerYok canım bu o bayanın kendi ürünü markası yani papatya testleri diye geçiyor
Allah seni bnm totemler tutmadı inşallah senin tutar cnm
Amaaann artik totem motem de tutmuyor kizzzAllah seni bnm totemler tutmadı inşallah senin tutar cnm
Oh ne güzel bence bu ay öyle yap testte kullan uğurlu geliyor o bayanınkiler sitesine gir oku ne kişiler var direkt hamile kalıyorlar gerçektenBi de macun aldim yarin geliyor c life icinde hayit otu civanpercemi adacayi corek otu aslan pencesi cam bali var
Doğruluk payi var miydi peki silik cikinca hamile miydinYok canım benim hemen silik çizgi çıkmıştı ama bilemem tabi yinede
Doktor sebep yok herşeyin güzel dedi çok takıntı yaptığım için olmuyormuş doktorun dediğine göreHadi ya insallah benom de spontane gelisir hamilelik de sevinirim(hic sanmiyorum ama ) sorun neydi sizde peki
Ama bu bayanin onersigi bi aktarci varmis o da boyle bi karisim hazieliyormus 450 liramiydi neydiOh ne güzel bence bu ay öyle yap testte kullan uğurlu geliyor o bayanınkiler sitesine gir oku ne kişiler var direkt hamile kalıyorlar gerçekten☺
Anormallik var hiçbişey tutmuyor tezleride çürüttük durum vahimAmaaann artik totem motem de tutmuyor kizzz
Ah kuzum ya oldu iste cok sukur :) kac yillik evlislinizDoktor sebep yok herşeyin güzel dedi çok takıntı yaptığım için olmuyormuş doktorun dediğine göreeşimde de problem yok. Ama olmuyor nedense
Evet hemen gidip kan vermiştim hamileydimDoğruluk payi var miydi peki silik cikinca hamile miydin
Hemen silik çizgi çıktığında hamilemiymissin canımYok canım benim hemen silik çizgi çıkmıştı ama bilemem tabi yinede
Herseyi denedik ama hiçbiri ise yaramadiAnormallik var hiçbişey tutmuyor tezleride çürüttük durum vahim
Sonra nolduEvet hemen gidip kan vermiştim hamileydim
Aminnnn inşallah cnm ovulasyon testı sipariş ettim bu ay da adet olursam onu kullancgmİnşallah tutar kardeşim. Seninki ve hepimizinki
Oha niye o kadar pahalı sen clife kaça aldınAma bu bayanin onersigi bi aktarci varmis o da boyle bi karisim hazieliyormus 450 liramiydi neydi
Çokmuş o fiyat ya bence şimdilik ötekisini kullan. Bide bak ben demiştim size ben bu ay dusnın gücüne inandım adetten sonra bismillahirahmannirahim kağıda yazdım 110 kere ve hep üzerimde tasıdım ilişkide bile üstümdeydi gerçekten de bu ay oldu bence kesinlikle dene!!!!Ama bu bayanin onersigi bi aktarci varmis o da boyle bi karisim hazieliyormus 450 liramiydi neydi
75 liraya aldim yarin geliyormus .Oha niye o kadar pahalı sen clife kaça aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?