Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında daha çok yeni evlisiniz Bence soranlara Su an düşünmüyoruz yeni evlendik diyin kimse bişey diyemez. Daha erken yani vücut yeni alışıyor bazı şeylere ama doktora hiç gitmediyseniz, enfeksiyon iltihap vb şeyler var mi yokmu diye öğrenmek için gidebilirsin, bebek istediğini ve hormonlarına baktırmak istediğini söyleyebilirsin. Tsh d vitamini vd. onlara bakabilirler.

Yok canım değilim 3. Aşılamamı oldum bugün adet günüm beklemedeyim
Keske erlen gebelik testi yapmasaydın bence onlar hep yanlış cikiyor, iki gebeligimde de yaptım cikmadi, normal kaset test ile cıktı. Eğer elinde varsa yine bir dene bence yada ovu testin varsa o da olur. Sende var gibi geliyor bana.

Evet yaaa ilk olnca buyk korkulr oluo. O kadar sabirli olabilck miyim acaba. Cok yardim isticez

Aro cnm. Dusunuorm ama pek arastrmdim halâ. Aklima gelirse bakiorm netten ama erkklerde guzl bisy yok sanki. Begenemiorm pek.
Şimdi yeni moda babasınına adını koyuyolar yanınada başka bişey :))

Artık öyle diyorum napim

Ay canımsın rahatladım bende çok sağol evet bende senin bildiğin gibi biliyordum ama bol su ve düzenli cinsel ilişki gideriyorsa bu ay uygularız o zaman teşekkür ederim canım benim

Kız cidden mi eşime söyledim şimdi gelirken alacak umarım haklısındır gebelerde hisseder mi acaba ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…