Evt cnm. Daha alisamdgim icin her tepiklemesinde irkiliormTepiklere basladi mii koca pipili
Aro cnmAy cok guzl ya masallah 41 kere masallahhhh
Aslında daha çok yeni evlisiniz Bence soranlara Su an düşünmüyoruz yeni evlendik diyin kimse bişey diyemez. Daha erken yani vücut yeni alışıyor bazı şeylere ama doktora hiç gitmediyseniz, enfeksiyon iltihap vb şeyler var mi yokmu diye öğrenmek için gidebilirsin, bebek istediğini ve hormonlarına baktırmak istediğini söyleyebilirsin. Tsh d vitamini vd. onlara bakabilirler.3 aylık evliyim herkes soruyor cok sıkıldım yeter artık olsun istiyorum bnde gogusumde sişlik sertlesme oluyor sonra yumurtalıklarımda agrı oluyo bugun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı adettime de üç gun var napıcam Bilmiyorum
Masallllaaahhhh suphanAlllaaaaahhhhhhhiste bizim koca kafali babasi kılikli pipili efndiii. Basiyla gogsu
Eki Görüntüle 2561432
Bunlar da guclu tekmelerin sahibi minnak bacaklriii
Eki Görüntüle 2561433
@Andyou
Yaaa onun minnak bacaklarini isiririmEvt cnm. Daha alisamdgim icin her tepiklemesinde irkiliorm
Aro cnm
İnşallah herşey çok güzel olur buna ihtiyacım varSen ii dusunmeye dewam et kuzum kotuleri uzak tut ii olcak hersey
Keske erlen gebelik testi yapmasaydın bence onlar hep yanlış cikiyor, iki gebeligimde de yaptım cikmadi, normal kaset test ile cıktı. Eğer elinde varsa yine bir dene bence yada ovu testin varsa o da olur. Sende var gibi geliyor bana.Yok canım değilim 3. Aşılamamı oldum bugün adet günüm beklemedeyim
Şimdi yeni moda babasınına adını koyuyolar yanınada başka bişey :))Evet yaaa ilk olnca buyk korkulr oluo. O kadar sabirli olabilck miyim acaba. Cok yardim isticez
Aro cnm. Dusunuorm ama pek arastrmdim halâ. Aklima gelirse bakiorm netten ama erkklerde guzl bisy yok sanki. Begenemiorm pek.
Artık öyle diyorum napimAslında daha çok yeni evlisiniz Bence soranlara Su an düşünmüyoruz yeni evlendik diyin kimse bişey diyemez. Daha erken yani vücut yeni alışıyor bazı şeylere ama doktora hiç gitmediyseniz, enfeksiyon iltihap vb şeyler var mi yokmu diye öğrenmek için gidebilirsin, bebek istediğini ve hormonlarına baktırmak istediğini söyleyebilirsin. Tsh d vitamini vd. onlara bakabilirler.
Yaaa çook tatlı bu kuzuuuuu.yerim ben bunu tipe bak yaa keyfi yerinde masallahiste bizim koca kafali babasi kılikli pipili efndiii. Basiyla gogsu
Eki Görüntüle 2561432
Eki Görüntüle 2561433
@Andyou
Canım hazır hissetmelil birşey yokki gerçeklerden kaçamayız malesefNanada beni etiketliyo hemenkızlar inanınki hazır hissedemiyorum elimde değil
Onu yapana kadar bir test yapsaydınBi çılgınlık yaptım progestan hapı içtim geçen ay kanama başlayımca doktor vermişti bebek tutunsun diye bende şizofrenlik yapıp içtim
Ay maşallah canım pek tatlı yaaaaiste bizim koca kafali babasi kılikli pipili efndiii. Basiyla gogsu
Eki Görüntüle 2561432
Eki Görüntüle 2561433
@Andyou
Nasıl yapcaz şimdi tek bi kağıda mı yazcaz adet bitimi üçüncü gün mü tam anlayamadımGünaydın bebeğim dene tabi ne kaybederiz ki
Ay canımsın rahatladım bende çok sağol evet bende senin bildiğin gibi biliyordum ama bol su ve düzenli cinsel ilişki gideriyorsa bu ay uygularız o zaman teşekkür ederim canım benimBen yumurta takibine ilk başladığım zaman eşimden de tahlil istemişti doktorum. O zaman aglütinasyon çıkmıştı onda. Düzenli cinsel ilişki ve bol su tüketimi ile düzelir demişti. Sonraki tahlilde (1 ay sonra) kaybolmuştu o aglütinasyon, hiç çıkmadı. Dönemsel olabiliyor sanırım, çok ciddi olduğunu ben de düşünmüyorum. Ama aglütinasyonun olayı şu; aglütinasyon olduğunda spermler birbirine yapışıyormuş, isteseler de ayrılıp başını alıp ilerleyemiyorlarmış, ondan gebelik oluşumunu zorlaştırabiliyormuş. Bu şekilde biliyorum:)
Ay inşallah erken gebelik testine nedense bian güvenemedim çok olmuş öyle doğru söylemeyen inşallah benim testte yanılmıştırBenim su gibi akıntım var bu ara birşey akıyor oturdugum yerden sanki inşallah hamişsindir
Kız cidden mi eşime söyledim şimdi gelirken alacak umarım haklısındır gebelerde hisseder mi acaba yaKeske erlen gebelik testi yapmasaydın bence onlar hep yanlış cikiyor, iki gebeligimde de yaptım cikmadi, normal kaset test ile cıktı. Eğer elinde varsa yine bir dene bence yada ovu testin varsa o da olur. Sende var gibi geliyor bana.
Masallah subhanallahiste bizim koca kafali babasi kılikli pipili efndiii. Basiyla gogsu
Eki Görüntüle 2561432
Eki Görüntüle 2561433
@Andyou
Onu yapana kadar bir test yapsaydın
Canım hazır hissetmelil birşey yokki gerçeklerden kaçamayız malesef
İşte ne negatife nede pozitife hazır değilimOnu yapana kadar bir test yapsaydın
Evrt tek kağıda yazcaksın canımNasıl yapcaz şimdi tek bi kağıda mı yazcaz adet bitimi üçüncü gün mü tam anlayamadım
İskencede sınır tanımadınPoposuna vurcam koklucam elini issircam ceza uyutmucam aglicak hep sesi acilir hem cigerleri sonra operek rahatsiz etcem hamileyken karnimda cok hareket etsin dio.cikolata yiycem giciklik iste ellicem hep
Aynen inşallah canım yaaaaAy inşallah erken gebelik testine nedense bian güvenemedim çok olmuş öyle doğru söylemeyen inşallah benim testte yanılmıştır
Yarın al yaİşte ne negatife nede pozitife hazır değilimzaten elimde testte yok kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?