Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o sğrı bende de öyle oluyor ayaktaylen kasıgıma biniyor uzanınca geçyor testmi yapsan acaba ya??
Kız ayakta duruyorumya sanki dayak yemişim gibi kasım bel ağrım başlıyor yatıyorum çok iyim testi adet olmazsam yapacam çünkü kahve leke geldi adet de olabilir hiç böyle olmazdı benim birden gelirdi

Kız ayakta duruyorumya sanki dayak yemişim gibi kasım bel ağrım başlıyor yatıyorum çok iyim testi adet olmazsam yapacam çünkü kahve leke geldi adet de olabilir hiç böyle olmazdı benim birden gelirdi
Aynen bende öyleyim işte bence yap yinede test dikkat edersin ona göre adetin normalde bugün müydü

İnşallah kuzum Varsada sevinememki düşme korkusundan
Illa ki korkun olcak ama bu vesvesenle buyutme yavrm. Tadina varamazsin. Eziyet etme canina. ❤ tedbirini alirsin. Kismeti varsa oluck her turlu.
Valla bende korkuyorum benim annem hep senin gibi cocugun olsun dedi kayanamda esime diyomuss valla tovbe ettirmeye calisiyorum istee belki bi umit uslu olur
Ben de cok usluymusum ama babaya cekerse yandik ki ne yandik. Simdiki zamane cocuklri yernde mi duruo sanki. Ates hepsi resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…