- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Valla bende korkuyorum benim annem hep senin gibi cocugun olsun dedi kayanamda esime diyomuss valla tovbe ettirmeye calisiyorum istee belki bi umit uslu olurEn buyuk meraklardan birii. Acaba nasil bisey olck yaramz mi uslu mucok korkuyorm.
Musait olnca atbekliorm
Anacim Allah sizinde gobuslerinize bebis versin bak neler etcem sizeHahahahaha sağlıklı olsundaa gerisi boş kuzu
Kız ayakta duruyorumya sanki dayak yemişim gibi kasım bel ağrım başlıyor yatıyorum çok iyim testi adet olmazsam yapacam çünkü kahve leke geldi adet de olabilir hiç böyle olmazdı benim birden gelirdiCanım o sğrı bende de öyle oluyor ayaktaylen kasıgıma biniyor uzanınca geçyor testmi yapsan acaba ya??
O gobusun boyle olsun gorurum seniMaşallah canım boşver kilolar verilir tadını çıkar
Olabilir bilemem valla olurmuydu adet öncesi sendeBenim de akiyor ama benim adetim yakinlastigi icin akiiiiiyyiiiii
Bende sizi yerimmkiiiHahahahahhaha nana yaa yerim seni
Allahım amin şu levele bizde gelek inşallahAnacim Allah sizinde gobuslerinize bebis versin bak neler etcem size
Bilmiyorum ama zaten olmuyor herşeyi denemekten zarar gelmez zannimca :) en kötü zevk aldık der geçersiniz :)Orda olmus olduguna emin olsam kustururum adamı
Aynen bende öyleyim işte bence yap yinede test dikkat edersin ona göre adetin normalde bugün müydüKız ayakta duruyorumya sanki dayak yemişim gibi kasım bel ağrım başlıyor yatıyorum çok iyim testi adet olmazsam yapacam çünkü kahve leke geldi adet de olabilir hiç böyle olmazdı benim birden gelirdi
Ben de olurdu ne yazikkiOlabilir bilemem valla olurmuydu adet öncesi sende
Haha aynen bakarız artık ben naparımO gobusun boyle olsun gorurum seni
Kuzum 5 ten aşağıysa negatif dir benim bildiğim hayırlısı olsun inşallahKızlar önceden testlerim hep 0.01 çıkardı bu sefer 0.06 çıkmış benim ne anlamam gerekiyo bundan
Hayırlısı olsun canısıBen de olurdu ne yazikki
Nanada beni etiketliyo hemen
Illa ki korkun olcak ama bu vesvesenle buyutme yavrm. Tadina varamazsin. Eziyet etme canina. ❤ tedbirini alirsin. Kismeti varsa oluck her turlu.İnşallah kuzum Varsada sevinememki düşme korkusundan
Ben de cok usluymusum ama babaya cekerse yandik ki ne yandik. Simdiki zamane cocuklri yernde mi duruo sanki. Ates hepsi resmen.Valla bende korkuyorum benim annem hep senin gibi cocugun olsun dedi kayanamda esime diyomuss valla tovbe ettirmeye calisiyorum istee belki bi umit uslu olur
Kiz hamis olakda yeterki siskolasak dalga gec bi olakAllahim sizlere de nasip etsinnn insallahSizinde gobuslerinizle ben eglencem benene hepiniz siskolasin ben o zaman bak neler yapcam size
Fantazilerimiz arasında oyokBilmiyorum ama zaten olmuyor herşeyi denemekten zarar gelmez zannimca :) en kötü zevk aldık der geçersiniz :)
Gelceksinizz gelceksinizz Allahin izniylee hepinizz yusyuvarlak olucaksinizz bebisler icinAllahım amin şu levele bizde gelek inşallah
Walla ya bnde gormedim olsun bn biliom yapcagimiBöyle naz görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?