Ay inşallahhh kuzum yaEvet yeğenimin ismi baturay arın çok güzelinşallah nasip olmuştur bebeğim
Hayırlısı olsun canım ama erken olmuşsun o zaman senOldum oldum olmamm mi
14. Gunumde oldumHayırlısı olsun canım ama erken olmuşsun o zaman sen
Bende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalımEvt sigamiorz artk
Erkkse erken belli oluo. Cogu o haftalrda bisey demio. Nadiren diolr
Normal evdeki gebelik testiyle mi yaptın canım benimde adetime 4 gün var yapsam çıkar mıCanım ben kızımda adetten 5gün önce öğrenniştm.. Bunda da öyle yapacagım cıkmazsa adet tarihinde tets yaparım bir de
Masalaaaalllaaahhh kiizzz masallahBende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalım
Saol canım lorikommm rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhhhMasalaaaalllaaahhh kiizzz masallah♥♥♥
Gerçi normal sanki neyse en azından adrtin gecikmedi bu ay diğer seyleri uygula bir rahat bırsk bakalım kafanı14. Gunumde oldum
Maşallah canımmmmBende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalım
Merhaba aşılamadan sonra gebelik oldu mu ?Katılıyorumbenimde bugün çatlatma iğnem vurulacak cumartesi aşılama şimdilik ilk olduğundan ümitliyim
Yarın macun da geliyor bakalim bi basliyimmGerçi normal sanki neyse en azından adrtin gecikmedi bu ay diğer seyleri uygula bir rahat bırsk bakalım kafanı
Yok kiz ben anlamiomBende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalım
Sizde tahminim dogruydu dimiYok kiz ben anlamiomgobekten tahmin ediom ben. Ama erkk gibi diyim hayrlisi olsn.
Ikra meyra tahmin edio cnm
Benim arkadaşa 11. Haftada soyledi doktor tabi belli oldugu için. Erkekse genelde soyluyorlar kızı biraz gec soyluyorlarEvt sigamiorz artk
Erkkse erken belli oluo. Cogu o haftalrda bisey demio. Nadiren diolr
Evt cnm dogruydu . Ben coktaaaan yapmistm sen demeden zatenSizde tahminim dogruydu dimianket actım oylarsanız sevinirim linke tıklayın
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
@Ikra meyra Buraya da paylaşabilirsiniz demişsiniz ☺️www.kadinlarkulubu.com
Tek olarak fotoyu paylaşırmısınız ilk olan usg biraz net sanki onu paylaşınBende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalım
Evt bnmkisini de 13. Haftada tahmin etmisti .15te %100 demisti.Benim arkadaşa 11. Haftada soyledi doktor tabi belli oldugu için. Erkekse genelde soyluyorlar kızı biraz gec soyluyorlar
Teşekkur ederimEvt cnm dogruydu . Ben coktaaaan yapmistm sen demeden zaten
Aynen başla bakalım faydası olur elbetYarın macun da geliyor bakalim bi basliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?