- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
İnşallah canımSaol canımmm❤❤ Darısı sana
Göbeğim daha çıkmadı öyleYok kiz ben anlamiomgobekten tahmin ediom ben. Ama erkk gibi diyim hayrlisi olsn.
@Ikra meyra tahmin edio cnm
Ya tam bozulcam ya düzelecekAynen başla bakalım faydası olur elbet
PaylaştımmmmmmTek olarak fotoyu paylaşırmısınız ilk olan usg biraz net sanki onu paylaşın
Öyle deme işte olumlu enerji yolla evrene güzel olucakYa tam bozulcam ya düzelecek
BosveerrÖyle deme işte olumlu enerji yolla evrene güzel olucak
Bak yaaaaBosveerr
Bi gün hamile kalırsam bende sana tahmin ettircem cnm ama benim sıpanın gelmeye niyeti yokSizde tahminim dogruydu dimianket actım oylarsanız sevinirim linke tıklayın
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
@Ikra meyra Buraya da paylaşabilirsiniz demişsiniz ☺️www.kadinlarkulubu.com
Allah bize de nasip etsin inşallahPaylaştımmmmmm❤
Gece yada sabah olurum kuzum kesin iki test birden yaptım azcıkta olsa çıkardı herhalde zaten adet başlasın son kez başka bir doktora görüncem oda olumlu şeyler söylerse bırakcam peşini artıkAdette olmadın enteresan ama
Öyle canım benim gerçekten kısmetHayırlısı olsun canım kısmet bazı seyler sanırım
O zaman benim 14. Günüm yarın oluyor ben yanlış hesaplamışım aramızda 1 gün vardı oda iyi birşey canım en azından tam zamanında oldun iyi yönden düşünelim14. Gunumde oldum
Ama normal adet dongum cuma gunu olmasi gerekiyor gerci tam sokulmedim su an gelmiyor ama varO zaman benim 14. Günüm yarın oluyor ben yanlış hesaplamışım aramızda 1 gün vardı oda iyi birşey canım en azından tam zamanında oldun iyi yönden düşünelim
3. Aşılamayı olcan mı bebeğimBenim de negatif regl oldum
Olmiycam yarin doktoru arayip soyliycem o da diyordu bu da olmazda tup bebege geceriz diye ama ben bu ay dinlenmek istiyorum bi de macun aldim clife onu kullanmak istiyorum3. Aşılamayı olcan mı bebeğim
Aynen başta az geliyorya neyse gitsin pislikler temizlensin içinAma normal adet dongum cuma gunu olmasi gerekiyor gerci tam sokulmedim su an gelmiyor ama varbi an da patlama yasiycam gibime geliyor
O ne işe yarıyor kuzumOlmiycam yarin doktoru arayip soyliycem o da diyordu bu da olmazda tup bebege geceriz diye ama ben bu ay dinlenmek istiyorum bi de macun aldim clife onu kullanmak istiyorum
Hala bi acaba kafasindayimAynen başta az geliyorya neyse gitsin pislikler temizlensin için
Dur bi acele etme yerim seniHala bi acaba kafasindayimbenim normalde gelir direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?