Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım biraz moralin bozuk gibi sıkma canını dikkat et kendine çok Güzel haberlerle dönersin umarım

Canım ne zamandır evlisiniz? Denediniz olmadı diye strese mi girdi yoksa gerçekten istemiyor mu acaba?

Napiim negatifi ne kadar geç görsem o kadar iyi
Sen bilrsnn balum ama yarn yapicektinnnnnn Çünkümmm sen söledin bende yarn inşaAllah gb olrsa sana bakacm inşaAllah ki güzel haber veriisn beni etiketle benn kalbşm agzmda uyuyacammm

Sen bilrsnn balum ama yarn yapicektinnnnnn Çünkümmm sen söledin bende yarn inşaAllah gb olrsa sana bakacm inşaAllah ki güzel haber veriisn beni etiketle benn kalbşm agzmda uyuyacammm
Hahaha yok kız yarın yapmam sen roo belkide adet olucam etiketlerim ama merak etme

Bat falan bilmiyorum kız o kadar umutsuz vaka olarak görmüşüm kendimi demekki doktordan sonra şimdi baktım da tam bir hafta var senin ne zaman
Ben bugün temizlendim cnm kuzum ya kafana takmayınca diyorlar ya bu ay takmamışsın bak inşallahhh bebişin gelir seninde

Hazır değilmiş suan istemiyormuş neyse ya artık yapacak birşey yok milletin bebegine ukte ile bakmaktan ve sevmekten başka çarem yok
Sakın öyle düşünme bazı şeyler bitti dediğin yerde başlar kocanda belki bi sinirle söylemiştir kendini üzme sakın

Ben bugün temizlendim cnm kuzum ya kafana takmayınca diyorlar ya bu ay takmamışsın bak inşallahhh bebişin gelir seninde
Yok bebeğim ya ennnnn ufak bir belirti bile yok adetten çok önce göğüs ağrım başlardı sağ olsun yalnız bırakmadı yine. Doktor randevumu bekliyorum önümüzdeki ay macun kullanacağım Hayırlısı bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…