Canım biraz moralin bozuk gibi sıkma canını dikkat et kendine çok Güzel haberlerle dönersin umarımKizlar ben artık girmeye bilirim bat günü sadece olsun yada olmasın derim eşim hazır olmadığını ve istemediğini dile getirdi demekki bu ay boş olmuş ama ben anlamadim o yüzden girmenmn de anlami yok umarim isteyen herkesin tez vakitte genişledi olur kendinize iyi bakın iyi geceler
Amin iki can katsn canınaAmiin canımı almasın bi can versin inşallah
Yook yapmicam bekliyecem :)))Kuzum yarın test yap müjdeli haber ver daha ağız dolusu gülelim İnşallah bizlere dua etmeyi de unutma
Canım ne zamandır evlisiniz? Denediniz olmadı diye strese mi girdi yoksa gerçekten istemiyor mu acaba?Kizlar ben artık girmeye bilirim bat günü sadece olsun yada olmasın derim eşim hazır olmadığını ve istemediğini dile getirdi demekki bu ay boş olmuş ama ben anlamadim o yüzden girmenmn de anlami yok umarim isteyen herkesin tez vakitte genişledi olur kendinize iyi bakın iyi geceler
1 yıl denemenin ardından bunu duymak yikti beni hiç sanmıyorum...Canım biraz moralin bozuk gibi sıkma canını dikkat et kendine çok Güzel haberlerle dönersin umarım
Napiim negatifi ne kadar geç görsem o kadar iyi
Yani şimdi kocanada bişey demek istemiyoeum ama bir yılın sonunda bu ne demek böyle1 yıl denemenin ardından bunu duymak yikti beni hiç sanmıyorum...
Sen bilrsnn balum ama yarn yapicektinnnnnn Çünkümmm sen söledin bende yarn inşaAllah gb olrsa sana bakacm inşaAllah ki güzel haber veriisn beni etiketle benn kalbşm agzmda uyuyacammmNapiim negatifi ne kadar geç görsem o kadar iyi
Hahaha yok kız yarın yapmam sen roo belkide adet olucam etiketlerim ama merak etmeSen bilrsnn balum ama yarn yapicektinnnnnn Çünkümmm sen söledin bende yarn inşaAllah gb olrsa sana bakacm inşaAllah ki güzel haber veriisn beni etiketle benn kalbşm agzmda uyuyacammm
Hazır değilmiş suan istemiyormuş neyse ya artık yapacak birşey yok milletin bebegine ukte ile bakmaktan ve sevmekten başka çarem yokYani şimdi kocanada bişey demek istemiyoeum ama bir yılın sonunda bu ne demek böyle
Ben bugün temizlendim cnm kuzum ya kafana takmayınca diyorlar ya bu ay takmamışsın bak inşallahhh bebişin gelir senindeBat falan bilmiyorum kız o kadar umutsuz vaka olarak görmüşüm kendimi demekki doktordan sonraşimdi baktım da tam bir hafta var senin ne zaman
BismillahirrahmanirrahimHahaha yok kız yarın yapmam sen roo belkide adet olucam etiketlerim ama merak etme
Sakın öyle düşünme bazı şeyler bitti dediğin yerde başlar kocanda belki bi sinirle söylemiştir kendini üzme sakınHazır değilmiş suan istemiyormuş neyse ya artık yapacak birşey yok milletin bebegine ukte ile bakmaktan ve sevmekten başka çarem yok
Hahahahah napım ya adet olursamda olur olmazsam çok güzel olur 3 günlük ömrüm var üzülsem ne faydaBismillahirrahmanirrahimvalla daha ben bişey demim
Hah işte bende bunu diyom gülüm Ama inşaAllah olmıcaksn bekleme yaneeeeHahahahah napım ya adet olursamda olur olmazsam çok güzel olur 3 günlük ömrüm var üzülsem ne fayda
Yok bebeğim ya ennnnn ufak bir belirti bile yok adetten çok önce göğüs ağrım başlardı sağ olsun yalnız bırakmadı yine. Doktor randevumu bekliyorum önümüzdeki ay macun kullanacağım Hayırlısı bakalımBen bugün temizlendim cnm kuzum ya kafana takmayınca diyorlar ya bu ay takmamışsın bak inşallahhh bebişin gelir seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?