- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
İnanki benden başta senin gibiydim aman test yap ıcam geçsn bi kaç gün diyordm korkuyordum yapmaktan ama ne yazıkki sonuc yapsanda ypmasanda bir olyor eğwr hamile değilsem stres regl günümü değişmeye başlattı bende ondan sonra karar verdim yapaym en azndan regl düzenli gelsnn İnanki içime doğmş gbi ama Rabbim bilr doğrusunu kuzmm umudunu olmasada yitrme birgğn elbet benm içim öyle yanıyor ki azı belirtilerm var ama regl belrtimde aynı aman diyorum bakıyorm geröektende degilm daha dinlememye çalşyorm amaa malesfKuzu bende nedense öyle hissediyorum ama çokta o moda girmiyorum nolur nolmaz inanın bana hamile olsamda olmasamda burda bazen mesajları okuyunca gözlerim doluyo Allahım nolur bu insanların kalplerine göre ver diye dua ediyorum gerçekten kendimi unutup bazen buraya odaklanıp kötü oluyorum
Ben hic korunmadim yaklasik 2 yildir evliyimEvet bazen bişeyi isterken sadecw olsun diyoruz hayırlısı demiyoruz ne yazıkki
Tabikii o psikolojide zor ama ben her regl imi regl olucam diye bekliyorım olunca çok yıkılmıyorum bi nevi psikolojik savaş veriyorum senin bat ne zaman kuzuİnanki benden başta senin gibiydim aman test yap ıcam geçsn bi kaç gün diyordm korkuyordum yapmaktan ama ne yazıkki sonuc yapsanda ypmasanda bir olyor eğwr hamile değilsem stres regl günümü değişmeye başlattı bende ondan sonra karar verdim yapaym en azndan regl düzenli gelsnn İnanki içime doğmş gbi ama Rabbim bilr doğrusunu kuzmm umudunu olmasada yitrme birgğn elbet benm içim öyle yanıyor ki azı belirtilerm var ama regl belrtimde aynı aman diyorum bakıyorm geröektende degilm daha dinlememye çalşyorm amaa malesfdualarn içinde çok saol cnmm hepmz bu duayla kurtlacaz bu sıkındann inşaAllah ♥
Demekki neymiş geçte bıraksan aynı erkende bıraksan aynıBen hic korunmadim yaklasik 2 yildir evliyim
8 Aralık balım doğruTabikii o psikolojide zor ama ben her regl imi regl olucam diye bekliyorım olunca çok yıkılmıyorum bi nevi psikolojik savaş veriyorum senin bat ne zaman kuzu
Varmı belirti kuzuu ay gelmesin bebek gelsin nolur8 Aralık balım doğru 🖐🖐dedğindeinşaAllah gelmz Aminnnnnn aminnn amin
Bat ne zaman kuzum unutmazsam hatırlatırım tabikiTememmdir yapiciiim ama hatırlatın kızlar ara ara
Kuzm var gögüslerm geegn şişti agrıyor ymurlamadan sonra idararmdan demir kokusu gelyor sanki birde adet sancm yumrtlamadan 5 gn sonra başlafı 2 gün 3 gün geldi gitti suan sabah yabma seklinde olnca aha adet dedim o kramplar değil dedim bacagımı uzatrken kasığmla bacagm yanıyordu sanki birde bu iki gündür geceleri özellikle limon yiyorm canm tuaf bi şekilde onu istiyor yedim tüm limonu belkide psikoljik ama nasip belkide değildr bu sefee tutunmuştr cennet KokulumVarmı belirti kuzuu ay gelmesin bebek gelsin nolur
Aynen öyle önce sağlık inşallah bakalım ama çok mide yanması yapıyor bende yaa başka hiç sıkıntım yokMinnoşun sağlıklı olsunda ya kız ya erkek hangisi olursa olsun:)
Valla yazdıklarını okuyunca hamile bu kız dedim gününü bekle bakalım inşallah vardır inşallah canımKuzm var gögüslerm geegn şişti agrıyor ymurlamadan sonra idararmdan demir kokusu gelyor sanki birde adet sancm yumrtlamadan 5 gn sonra başlafı 2 gün 3 gün geldi gitti suan sabah yabma seklinde olnca aha adet dedim o kramplar değil dedim bacagımı uzatrken kasığmla bacagm yanıyordu sanki birde bu iki gündür geceleri özellikle limon yiyorm canm tuaf bi şekilde onu istiyor yedim tüm limonu belkide psikoljik ama nasip belkide değildr bu sefee tutunmuştr cennet Kokulum
Miğde yanması çok olunca bebek kız olur derler bizim oralarda hadi bakalıııım :)Aynen öyle önce sağlık inşallah bakalım ama çok mide yanması yapıyor bende yaa başka hiç sıkıntım yok
Aynn bi ara bnde dusunuodum asilamada olmaz die wazgectiydim su iki gun icinde durumum belli olcak olmadi bnde alirim uygunmu fiyatiVallaha ben de okudum hem iyi yonde sans bakalim kuzum
75 lira fiyatiAynn bi ara bnde dusunuodum asilamada olmaz die wazgectiydim su iki gun icinde durumum belli olcak olmadi bnde alirim uygunmu fiyati
Lorik cnm adet oldunmu75 lira fiyati
İnşaAllah Kuzm yaa inşaAllah Agzından balll damladı resmenValla yazdıklarını okuyunca hamile bu kız dedim gününü bekle bakalım inşallah vardır inşallah canım
Güzel haber alıcaz senden hissettimİnşaAllah Kuzm yaa inşaAllah Agzından balll damladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?