Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanki benden başta senin gibiydim aman test yap ıcam geçsn bi kaç gün diyordm korkuyordum yapmaktan ama ne yazıkki sonuc yapsanda ypmasanda bir olyor eğwr hamile değilsem stres regl günümü değişmeye başlattı bende ondan sonra karar verdim yapaym en azndan regl düzenli gelsnn İnanki içime doğmş gbi ama Rabbim bilr doğrusunu kuzmm umudunu olmasada yitrme birgğn elbet benm içim öyle yanıyor ki azı belirtilerm var ama regl belrtimde aynı aman diyorum bakıyorm geröektende degilm daha dinlememye çalşyorm amaa malesf dualarn içinde çok saol cnmm hepmz bu duayla kurtlacaz bu sıkındann inşaAllah

Tabikii o psikolojide zor ama ben her regl imi regl olucam diye bekliyorım olunca çok yıkılmıyorum bi nevi psikolojik savaş veriyorum senin bat ne zaman kuzu

Varmı belirti kuzuu ay gelmesin bebek gelsin nolur
Kuzm var gögüslerm geegn şişti agrıyor ymurlamadan sonra idararmdan demir kokusu gelyor sanki birde adet sancm yumrtlamadan 5 gn sonra başlafı 2 gün 3 gün geldi gitti suan sabah yabma seklinde olnca aha adet dedim o kramplar değil dedim bacagımı uzatrken kasığmla bacagm yanıyordu sanki birde bu iki gündür geceleri özellikle limon yiyorm canm tuaf bi şekilde onu istiyor yedim tüm limonu belkide psikoljik ama nasip belkide değildr bu sefee tutunmuştr cennet Kokulum

Valla yazdıklarını okuyunca hamile bu kız dedim gününü bekle bakalım inşallah vardır inşallah canım

Kizlar yarin buyuk gun ve persembe dua edin ya adet belirtilerim hic kalmadi goguslerim sis ama yumusak sert degil damarlar doldu tasio belim agrio o kadar baska biseyim yok istemsizce heycan yapiorum ya tutmazsa bosa yazmis olucam biliorum ama dayanamadim icim icime sigmio totem yaptim test yapmicam die dayandim dayanicam cumaya kadar dua edin tutsun bi sans bi mucize iste

Kızlar iyi geceler benim adetime daha 10 gün var adet bitiminden sonra dört kere korunmasız ilişki oldu bu gece çamaşırıma kırmızı leke gelmiş ilk gebeliğimde yerleşme kanaması falan olmamıştı adetime daha varken bu kan yerleşme olabilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…