Iyi canım bugün adet günüm bekliyorum adeti tekrar başlamak için . sen nasılsın .tekrar kan testi yapcan mı senGünaydın kızlar. ❤❤❤ Nasılsınız?
İnşallah adet gelmez bebiş gelir ❤Iyi canım bugün adet günüm bekliyorum adeti tekrar başlamak için . sen nasılsın .tekrar kan testi yapcan mı sen
o zaman biraz beklemen lazım kese oluşsun biİnşallah adet gelmez bebiş gelir ❤İyiyim ben de çok şükür. Hemşire tekrar yapma kadın doğuma git dedi. Randevu gününü bekliyorum işte.
Ay valla mucize canım o dediğin keşke olsa❤İnşallah adet gelmez bebiş gelir ❤İyiyim ben de çok şükür. Hemşire tekrar yapma kadın doğuma git dedi. Randevu gününü bekliyorum işte.
12sine aldım randevuyu. Hemşire bu haftaya ya da sonraki haftaya al demişti. 12sinde 5+1 olacak bakalım.o zaman biraz beklemen lazım kese oluşsun bi
Iyi yapmışsın canım.gorursun herhalde keseyi falan gidince.Dikkat et kendini yorma bu aralar12sine aldım randevuyu. Hemşire bu haftaya ya da sonraki haftaya al demişti. 12sinde 5+1 olacak bakalım.
Gunydn cnm. Iyiz cok sukur seni sormliGünaydın kızlar. ❤❤❤ Nasılsınız?
Canım senin adet günü dün müydü bugün mu.gelen giden yok demi.İnşallah kuzuum
Olur o kadar bende de oluyor kabızlık falanda okuyor daha da kötü oluyorİyiyim çok şükür, bir sıkıntı yok galiba gaz sancıları dışında.
Ne zaman gitceksin canım doktoraİnşallah adet gelmez bebiş gelir ❤İyiyim ben de çok şükür. Hemşire tekrar yapma kadın doğuma git dedi. Randevu gününü bekliyorum işte.
Dün dü kuzum yok ya hani adet sonra kahve rengi lekelennme olurya peçeteye sildiğinde hafif öyle bişey oldu dün dün ve evelsi günü 1 -2 kere bugünde sabah çok azdı Bilmiyorum belkide sökülemedim hiç böyle bişeyde yaşamadım yaniCanım senin adet günü dün müydü bugün mu.gelen giden yok demi.
Tamam kuzum inşallahkızlaaaar günaydın
valla iki gündür okuya okuya geliyorum ancak bitirebildim
nasılsınız ne var ne yok
N Nana Ana canım asla ve asla seni hiçbirşey yıldırmasın
sen bizim baş tacımızsın lütfen hep kal
ben yumıuş döneminden çıktım kızlar
bekleme sürecindeyim
bir yandan da iş yerinde çok yoğunluk var kaç gündür giremedim ama hepsini okuyorum bi 20 sayfa kaldı yine de yazayım size dedim
umarım güzel haberler vardır şimdi okumaya devam ediyorum
Zekta kuzum nasıl gönlünden geçerse yüreğinden ne zaman test yapayım geçerse ozaman yap ama beni etiketlemeyi sakın unutma
Be isal oldumDün dü kuzum yok ya hani adet sonra kahve rengi lekelennme olurya peçeteye sildiğinde hafif öyle bişey oldu dün dün ve evelsi günü 1 -2 kere bugünde sabah çok azdı Bilmiyorum belkide sökülemedim hiç böyle bişeyde yaşamadım yani
Benim adet genelde öyle başlarDün dü kuzum yok ya hani adet sonra kahve rengi lekelennme olurya peçeteye sildiğinde hafif öyle bişey oldu dün dün ve evelsi günü 1 -2 kere bugünde sabah çok azdı Bilmiyorum belkide sökülemedim hiç böyle bişeyde yaşamadım yani
Bilmiyorum yani ilk defa yaşadığım için ne desem boş normalde adetlerimi direk kırmızıyla başlar ama bu öyle değil bakalım nolucakBenim adet genelde öyle başlarAma senin normalde oyle olmuyorsa tabi belki yerlesmedir.inşallah seninki yerlesiyordur canım yaaaa
Canım sen bugün olmazsan test yap benceBe isal oldum
Benim de karnım ağrıyor bi olsam da kurtulsamBe isal oldum
Ben de sabahin 5inde adet sancisi cekerek uyandim . Lavaboya git gel mekik dokudum oda lavabo arasindaBenim de karnım ağrıyor bi olsam da kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?