Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi canım bugün adet günüm bekliyorum adeti tekrar başlamak için . sen nasılsın .tekrar kan testi yapcan mı sen
İnşallah adet gelmez bebiş gelir ❤ İyiyim ben de çok şükür. Hemşire tekrar yapma kadın doğuma git dedi. Randevu gününü bekliyorum işte.

kızlaaaar günaydın
valla iki gündür okuya okuya geliyorum ancak bitirebildim
nasılsınız ne var ne yok
N Nana Ana canım asla ve asla seni hiçbirşey yıldırmasın
sen bizim baş tacımızsın lütfen hep kal
ben yumıuş döneminden çıktım kızlar
bekleme sürecindeyim
bir yandan da iş yerinde çok yoğunluk var kaç gündür giremedim ama hepsini okuyorum bi 20 sayfa kaldı yine de yazayım size dedim
umarım güzel haberler vardır şimdi okumaya devam ediyorum
Zekta kuzum nasıl gönlünden geçerse yüreğinden ne zaman test yapayım geçerse ozaman yap ama beni etiketlemeyi sakın unutma

Canım senin adet günü dün müydü bugün mu.gelen giden yok demi.
Dün dü kuzum yok ya hani adet sonra kahve rengi lekelennme olurya peçeteye sildiğinde hafif öyle bişey oldu dün dün ve evelsi günü 1 -2 kere bugünde sabah çok azdı Bilmiyorum belkide sökülemedim hiç böyle bişeyde yaşamadım yani

Tamam kuzum inşallah

Be isal oldum

Benim adet genelde öyle başlarAma senin normalde oyle olmuyorsa tabi belki yerlesmedir.inşallah seninki yerlesiyordur canım yaaaa

Benim adet genelde öyle başlarAma senin normalde oyle olmuyorsa tabi belki yerlesmedir.inşallah seninki yerlesiyordur canım yaaaa
Bilmiyorum yani ilk defa yaşadığım için ne desem boş normalde adetlerimi direk kırmızıyla başlar ama bu öyle değil bakalım nolucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…