Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen söküldün Lorik valla hazırlıkları yap neler neler yapicaz bu ay liste yapalım.macun ise yarayacak sanki yaa yorumları çok iyi.Ben de olacaksa olsun şu adet siparis vercem
Once macun bugun gelmesi lazim daha gelmedi
Olmazsa sogan suyu
Olmazsa corekotu mörek otu artik bitkisel hayata geçicem

Ne biliyim kuzu ben o testte 2. Çizgiyide görsem sevinenemki düşük yaşayan insanda travma oluyo bu sanırım
Evet canım sen bide beni düşün 2 kere çizgi görüp 3 ay içinde ikisi de düştü.iyice kafayı yedim şimdi de hamile kalamiyorum.Ama yine de her şey o çizgi ile başlıyor canım.Sen bekle biraz daha bugün olmazsan bence yap ona göre belki varsa önlem alır doktorun

Aynen öyle yapiyim bugün olmazsam yarın yapiyim test pozitifse doktora giderim hemen yoksada kenarda adetimi beklerim :))

Aynen kız ne varsa yapak bu ay valla
Vallaha artik hormon almaktan sistim . Igneler gelistiriyor yumurtayi ama kaliteli degildir bence çünkü hormon veriliyor sonucta ici bos da olabiliyor yumoslarimizin .bitkiler daha guclendirdigine inaniyorum kalitesini arttirdigina inaniyorum

Bence de bir işe yaramıyor onlar.Bitkiler daha faydalı olcak gibime geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…