Yok 7 ay oldu benim az kaldı 1 yılaBir yılı geçtiyse git istersen canım bana çatlatma iğnesi vermedi adetin 4. Günü yumurta geliştirici ilaç başlattı 5 gün kullandım bi tane yumurtam gelişmişti bende testle takip ettim değerlendirdim tam 14. Gün yumurtladım ilacın etkisiyle yoksa çok geç yumurtluyodum
Tmm cnmm bni etiketlersn artıkYarın yaparım hava soğuk olmazsa çok gidip alıcam test
Nerelerdesn senn taze anne ne yorgunluğu gebe gebe ne yapıon yineHayırlı geceler kızlaröldüm yorgunluktan resmen napyorsunuz
Yarına misafirim var odaları toparladım sabah kahvaltiya gittim komşuma akşama kadar orda elişi yapıp laklak yapınca işler kaldı akşam kız uyuyunca yaptım artık bütün gün yatmayınca hiç kasıklarım ağrımis şimdi uzandım dinleniyorum birazdan uyurum herhalde gözümden uyku akıyorNerelerdesn senn taze anne ne yorgunluğu gebe gebe ne yapıon yine
Bende regl i bekliyorum usul usulYarına misafirim var odaları toparladım sabah kahvaltiya gittim komşuma akşama kadar orda elişi yapıp laklak yapınca işler kaldı akşam kız uyuyunca yaptım artık bütün gün yatmayınca hiç kasıklarım ağrımis şimdi uzandım dinleniyorum birazdan uyurum herhalde gözümden uyku akıyor
Sen napıyorsun nasılsın canım
Belirtiler yanıltabilir canım hayırlısı olsunBende regl i bekliyorum usul usulçünküm belrtilern bu yönlerde ama sen yapma kuzm kalsn bu ilk aylarını geçe sonra yaparsn
Ne olr duuuaaaaaaaaaa ettttt balımmBelirtiler yanıltabilir canım hayırlısı olsun
Haklısın canım bazen kendimi kaybediyorum
Kesin gebe bırakıyormus amaEvdekinden sonra bi daha hiçbi macuna dilimi sürmem
Amin insallahRabbim sana da nasip etsin.Nasıl istiyordum nasıl özeniyordum şu takvime.
Aynı benAmin insallahmasallah masallah bende özeniyorum yanlıslıkla elimde carpıyor takvim sayfasına hemen detaylara bakmadan alelacele kapatıyorum icim gitmesin diye
Kuzum valla o macununun görevi ne bilmiyorum ama benim yumurtalıklar cirit atıyo zaten doktora dedim ilaç kullanmak istiyorum bana dedi ki ihtiyacın yok zamana bırak olacak dedi de ben sabırsızım.Kesin gebe bırakıyormus ama
İcerde keyfi yerinde sipanin gel kuzucum beklerizzzBebiş nasıl bebiş dogur sevmeye gelecem onu
İyiyiz canım ne yaptında yordun kendiniHayırlı geceler kızlaröldüm yorgunluktan resmen napyorsunuz
Süreci hızlandırıyor iste ilac gibide degil bu canım henüz kullanmadım bende ama fazlasıyla tavsiyeler var bende baslayacam birdahaki reglde bende birdaha düsünKuzum valla o macununun görevi ne bilmiyorum ama benim yumurtalıklar cirit atıyo zaten doktora dedim ilaç kullanmak istiyorum bana dedi ki ihtiyacın yok zamana bırak olacak dedi de ben sabırsızım.
Olcak demi nanamBirgün bizimde gercek bir takvimimiz olacak
Beybililer listesinde bizimde adımız yazacak kuzum orada bu smile varOlcak demi nanam ❤bu emojiden de olr mu
Daha ben anlamamm seninle ben bunu yapacezzz baaaaneeeeeBeybililer listesinde bizimde adımız yazacak kuzum orada bu smile var
Aman iyi olsun fasulyecikİcerde keyfi yerinde sipanin gel kuzucum beklerizzzaz kaldi sende yapican dogurcan bende gelcemm ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?