Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok 7 ay oldu benim az kaldı 1 yıla bende geç yumurtluyom aslında bu ay yumurtlama akıntılarıda oldu anladım yani ama ne bilim

Nerelerdesn senn taze anne ne yorgunluğu gebe gebe ne yapıon yine
Yarına misafirim var odaları toparladım sabah kahvaltiya gittim komşuma akşama kadar orda elişi yapıp laklak yapınca işler kaldı akşam kız uyuyunca yaptım artık bütün gün yatmayınca hiç kasıklarım ağrımis şimdi uzandım dinleniyorum birazdan uyurum herhalde gözümden uyku akıyor

Sen napıyorsun nasılsın canım

Bende regl i bekliyorum usul usul çünküm belrtilern bu yönlerde ama sen yapma kuzm kalsn bu ilk aylarını geçe sonra yaparsn

Kesin gebe bırakıyormus ama
Kuzum valla o macununun görevi ne bilmiyorum ama benim yumurtalıklar cirit atıyo zaten doktora dedim ilaç kullanmak istiyorum bana dedi ki ihtiyacın yok zamana bırak olacak dedi de ben sabırsızım.

Kuzum valla o macununun görevi ne bilmiyorum ama benim yumurtalıklar cirit atıyo zaten doktora dedim ilaç kullanmak istiyorum bana dedi ki ihtiyacın yok zamana bırak olacak dedi de ben sabırsızım.
Süreci hızlandırıyor iste ilac gibide degil bu canım henüz kullanmadım bende ama fazlasıyla tavsiyeler var bende baslayacam birdahaki reglde bende birdaha düsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…