- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
İyiyiz tatlim sen nasilsin?Ben geldmm nabersnz
Ben niye görmedim o yorumu kızıp çıkmıştım o ara mı yazdın kiFil hanim dedim daha ne diyem
İyim balım uzandm yeni midem değişk yaa bulandı birden çok kötü bir hisHg cnm iyi şükür sen nasılsın
İym balımm aynı bende durumlar 4 gün kaldı bata beklyorm Adet olcam biliyorumİyiyiz tatlim sen nasilsin?
Yoksa bebiş mi varİyim balım uzandm yeni midem değişk yaa bulandı birden çok kötü bir his
Keşke ama imkansz benceee bu kadar erken olmaz birde hissediyorum olacam yine reglYoksa bebiş mi var
Bata kaç var ki cnmKeşke ama imkansz benceee bu kadar erken olmaz birde hissediyorum olacam yine regl
4 gün var cnmBata kaç var ki cnm
O zaman imkansız deme kuzum Rabbim den ümit kesilmez belirtilerin de var inşallahhh bebişin seninledir4 gün var cnm
Bilemezsin tatlım o kadar emin olma. Her ne kadar erken belirti olmaz desek de olabiliyor işte. Benim de hep adete yakın midem bulanırdı kusardım hatta çoğu kez ama bilirdim adet olacağım için olurdu. Bu defa olmadı mesela bulantı falan. Turp gibiydi midem, hala da öyle.İym balımm aynı bende durumlar 4 gün kaldı bata beklyorm Adet olcam biliyorum 🖐🖐
Bilmem artik yazdim o kadar hatta herkese yaziyon bana yazmiyon dedimBen niye görmedim o yorumu kızıp çıkmıştım o ara mı yazdın ki
Kız etiket yapmayı biliyon mu sen beni etiketle bi daha kine boş yere küsmüşüm gel öpem barışalımBilmem artik yazdim o kadar hatta herkese yaziyon bana yazmiyon dedim
Kuzm o adet gleecgi zamanki yanma hissi olmasaydı haa evet var derdim bi ihtimal Rabbime hiç bişey zor değildr biliyorm ama zorrO zaman imkansız deme kuzum Rabbim den ümit kesilmez belirtilerin de var inşallahhh bebişin seninledir
Canım bende iki kere kimyasal düşük yaşadım ilkinde 2 ay adet görmedim arada karnım ağrıyodu tam adet olcam diyodum bazen sarı kahverengi arası bazen kırmızı akıntı geliyodu kesiliyodu doktora gittim tarlusal vermişti öyle adet oldum bu ayda kimyasal oldum ama sıkıntım yok şuan bakalım bu nasıl olucakÜlee napalım keşke yaşayan varsa yazsa adet olamamaktan bile korkuyorum valla
Ama bebeğim adetle tüm belirtiler aynı oluyor inşallah vardırda sanada süpriz olur aminKuzm o adet gleecgi zamanki yanma hissi olmasaydı haa evet var derdim bi ihtimal Rabbime hiç bişey zor değildr biliyorm ama zorrsanki
Bu seferlik barisalim o zamanKız etiket yapmayı biliyon mu sen beni etiketle bi daha kine boş yere küsmüşüm gel öpem barışalım
İnşaAllahh valla öyle istyorm ki yanılayım yanlş çıksn düşüncelerm tek dileğim dualarnz ne olr dua edin eşim ve benm için eşimn yüzünü güldüreym bu ayBilemezsin tatlım o kadar emin olma. Her ne kadar erken belirti olmaz desek de olabiliyor işte. Benim de hep adete yakın midem bulanırdı kusardım hatta çoğu kez ama bilirdim adet olacağım için olurdu. Bu defa olmadı mesela bulantı falan. Turp gibiydi midem, hala da öyle.Yani normalden farkliysan bu belirti oluyor. Yine de sakince bekle, az kalmış. İnşallah bebiştir.
Bebiş nasıl bebiş dogur sevmeye gelecem onuBu seferlik barisalim o zaman
Kız Allah seni yangına körükle geldinCanım bende iki kere kimyasal düşük yaşadım ilkinde 2 ay adet görmedim arada karnım ağrıyodu tam adet olcam diyodum bazen sarı kahverengi arası bazen kırmızı akıntı geliyodu kesiliyodu doktora gittim tarlusal vermişti öyle adet oldum bu ayda kimyasal oldum ama sıkıntım yok şuan bakalım bu nasıl olucak
Rabbim sana da nasip etsin.Takvimini yesinler ya❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?