Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İym balımm aynı bende durumlar 4 gün kaldı bata beklyorm Adet olcam biliyorum 🖐🖐
Bilemezsin tatlım o kadar emin olma. Her ne kadar erken belirti olmaz desek de olabiliyor işte. Benim de hep adete yakın midem bulanırdı kusardım hatta çoğu kez ama bilirdim adet olacağım için olurdu. Bu defa olmadı mesela bulantı falan. Turp gibiydi midem, hala da öyle. Yani normalden farkliysan bu belirti oluyor. Yine de sakince bekle, az kalmış. İnşallah bebiştir.

O zaman imkansız deme kuzum Rabbim den ümit kesilmez belirtilerin de var inşallahhh bebişin seninledir
Kuzm o adet gleecgi zamanki yanma hissi olmasaydı haa evet var derdim bi ihtimal Rabbime hiç bişey zor değildr biliyorm ama zorr sanki

Ülee napalım keşke yaşayan varsa yazsa adet olamamaktan bile korkuyorum valla
Canım bende iki kere kimyasal düşük yaşadım ilkinde 2 ay adet görmedim arada karnım ağrıyodu tam adet olcam diyodum bazen sarı kahverengi arası bazen kırmızı akıntı geliyodu kesiliyodu doktora gittim tarlusal vermişti öyle adet oldum bu ayda kimyasal oldum ama sıkıntım yok şuan bakalım bu nasıl olucak

İnşaAllahh valla öyle istyorm ki yanılayım yanlş çıksn düşüncelerm tek dileğim dualarnz ne olr dua edin eşim ve benm için eşimn yüzünü güldüreym bu ay

Kız Allah seni yangına körükle geldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…