Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bebeğim adetle tüm belirtiler aynı oluyor inşallah vardırda sanada süpriz olur amin
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm yemn ederm Çoooooook istyorm dediğin çıksnnn Hepimizin yüzü gülsün güneş bi farklı doğsnn artıkkk
bu emojileri yapmayı öyle istyorm ki

Kız Allah seni yangına körükle geldin
Akıntı olabilir yani kötü bişey demek istemedim hamilede olabilirsin belki çünkü bu kimyasaldan sonra doktor korunma süresi falan vermedi hatta kılomen başlattı kimyasaldan sonraki ay hali kalan çok var neden olmasın

Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm yemn ederm Çoooooook istyorm dediğin çıksnnn Hepimizin yüzü gülsün güneş bi farklı doğsnn artıkkk
bu emojileri yapmayı öyle istyorm ki
Amin cnm Allah büyük dualarımızın karşılığını elbet birgün alcaz bizde bol bol dert yancan merak etme az kaldı

Yok kız aşkolsun kötü bişey demedin tabi ama benim kimyasal değildi ben baya düşürdüm :)) sana niye klomen verdiki kimyasalda nolsa oluyo bebiş

Yok kız aşkolsun kötü bişey demedin tabi ama benim kimyasal değildi ben baya düşürdüm :)) sana niye klomen verdiki kimyasalda nolsa oluyo bebiş
İki kere kimyasal olunca bide bir yılı geçtiği için eşimede baktırdık bi sıkıntı çıkmadı bide kılomenle deneyelim dedi doktor

Kahve leke devam etti doktora msj attım dÜşük sonrası normal lekelenme 1 ay sökülmeni beklicez dedi ama benim kasık ağrım var kistten korkuyorum
Kist öyle hissedcgn biely değildr cnmm birden oluşmaz o sen böyle seyler düşünme test yapsaydın en azndan bişey varsa orogestana başlardı adam

İki kere kimyasal olunca bide bir yılı geçtiği için eşimede baktırdık bi sıkıntı çıkmadı bide kılomenle deneyelim dedi doktor
Hee iyi yapmışsın acaba bendemi çatlatma iğnesi vurulsam daha mantıklı aslında

Hee iyi yapmışsın acaba bendemi çatlatma iğnesi vurulsam daha mantıklı aslında
Bir yılı geçtiyse git istersen canım bana çatlatma iğnesi vermedi adetin 4. Günü yumurta geliştirici ilaç başlattı 5 gün kullandım bi tane yumurtam gelişmişti bende testle takip ettim değerlendirdim tam 14. Gün yumurtladım ilacın etkisiyle yoksa çok geç yumurtluyodum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…