- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm yemn ederm Çoooooook istyorm dediğin çıksnnn Hepimizin yüzü gülsün güneş bi farklı doğsnn artıkkkAma bebeğim adetle tüm belirtiler aynı oluyor inşallah vardırda sanada süpriz olur amin
Akıntı olabilir yani kötü bişey demek istemedim hamilede olabilirsin belki çünkü bu kimyasaldan sonra doktor korunma süresi falan vermedi hatta kılomen başlattı kimyasaldan sonraki ay hali kalan çok var neden olmasınKız Allah seni yangına körükle geldin
Amin cnm Allah büyük dualarımızın karşılığını elbet birgün alcaz bizdeAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm yemn ederm Çoooooook istyorm dediğin çıksnnn Hepimizin yüzü gülsün güneş bi farklı doğsnn artıkkk
❤bu emojileri yapmayı öyle istyorm ki
Valla bebegim gelsnn söylenmeye çekmeye hayrlaa razıyım yeterki sağlıklı olalımmmmöAmin cnm Allah büyük dualarımızın karşılığını elbet birgün alcaz bizdebol bol dert yancan merak etme az kaldı
Sigaraya başlama eşiğindeyim sen nasssınNabersn inatçı keçi
Bnde aynısı diyorum valla inşallahhh cnm bol bol dua edelimValla bebegim gelsnn söylenmeye çekmeye hayrlaa razıyım yeterki sağlıklı olalımmmmö ❤
Neden kız ne olduSigaraya başlama eşiğindeyim sen nasssın
Yok kız aşkolsun kötü bişey demedin tabi ama benim kimyasal değildi ben baya düşürdüm :)) sana niye klomen verdiki kimyasalda nolsa oluyo bebişAkıntı olabilir yani kötü bişey demek istemedim hamilede olabilirsin belki çünkü bu kimyasaldan sonra doktor korunma süresi falan vermedi hatta kılomen başlattı kimyasaldan sonraki ay hali kalan çok var neden olmasın
İnşaAllahh kuzm yaaa konuşmak bile heycanlandrırken Rabbim bize o güzelliği yaşatır elbetBnde aynısı diyorum valla inşallahhh cnm bol bol dua edelim
Kahve leke devam etti doktora msj attım dÜşük sonrası normal lekelenme 1 ay sökülmeni beklicez dedi ama benim kasık ağrım var kistten korkuyorumNeden kız ne oldu
Hayalleri bile güzel gerçeği kimbilir nasıl güzelİnşaAllahh kuzm yaaa konuşmak bile heycanlandrırken Rabbim bize o güzelliği yaşatır elbet
İki kere kimyasal olunca bide bir yılı geçtiği için eşimede baktırdık bi sıkıntı çıkmadı bide kılomenle deneyelim dedi doktorYok kız aşkolsun kötü bişey demedin tabi ama benim kimyasal değildi ben baya düşürdüm :)) sana niye klomen verdiki kimyasalda nolsa oluyo bebiş
Kist öyle hissedcgn biely değildr cnmm birden oluşmaz o sen böyle seyler düşünme test yapsaydın en azndan bişey varsa orogestana başlardı adamKahve leke devam etti doktora msj attım dÜşük sonrası normal lekelenme 1 ay sökülmeni beklicez dedi ama benim kasık ağrım var kistten korkuyorum
İnşaAllahh balımmmmHayalleri bile güzel gerçeği kimbilir nasıl güzelinşallah kuzum
Hee iyi yapmışsın acaba bendemi çatlatma iğnesi vurulsam daha mantıklı aslındaİki kere kimyasal olunca bide bir yılı geçtiği için eşimede baktırdık bi sıkıntı çıkmadı bide kılomenle deneyelim dedi doktor
Yapacam zaten ben hamile olmadığıma eminim ama resmileşir en azından :)))Kist öyle hissedcgn biely değildr cnmm birden oluşmaz o sen böyle seyler düşünme test yapsaydın en azndan bişey varsa orogestana başlardı adam
Ne zman hayrlısyla yapacsksnn bizimde içimz rahatlasın su serpilsnn demiştim diyeyim bian önceeeYapacam zaten ben hamile olmadığıma eminim ama resmileşir en azından :)))
Bir yılı geçtiyse git istersen canım bana çatlatma iğnesi vermedi adetin 4. Günü yumurta geliştirici ilaç başlattı 5 gün kullandım bi tane yumurtam gelişmişti bende testle takip ettim değerlendirdim tam 14. Gün yumurtladım ilacın etkisiyle yoksa çok geç yumurtluyodumHee iyi yapmışsın acaba bendemi çatlatma iğnesi vurulsam daha mantıklı aslında
Yarın yaparım hava soğuk olmazsa çok gidip alıcam testNe zman hayrlısyla yapacsksnn bizimde içimz rahatlasın su serpilsnn demiştim diyeyim bian önceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?