Bi görün bakalım kuzum iyi bi doktorsa sürekli doktor değişmekte iyi değil tedavi yarım kalıyıorEşimin sonuçları düzgün çıktı. En son gittiğim doktor amh ı bekleyelim ve adet zamanı kaç folikul var onu görelim ona göre bir yol çizeriz dedi. Yapisik varsa o da o zaman daha iyi gorunurmus. Onun için açarız dedi ama korktum açıkçası ılk defa duyuyorum Bunu
Bu defa da gideyim iyice kafamda netleşirBi görün bakalım kuzum iyi bi doktorsa sürekli doktor değişmekte iyi değil tedavi yarım kalıyıor
Sanmıyorum cnm ya ne alakası var? Bence başka doktora gitYa çok sevindim inşallah büyümez İnşallah
6 Ay oldu çekileli, belki de ondan sonra oldu
Aynen iyice anlarsın sıkma canını adetle atılıyo bazısıBu defa da gideyim iyice kafamda netleşir
Insallah bu aşilama tutar canimGüzel hamişlerim ve hamiş adaylarimmbugün doktora gittim cumartesi ilk defa aşılama yapcaz dualarınıza benide ekleyin canlarim insallah güzel haberler veriyim sizlere
Canım bu sorunları bulan zaten yeni gittiğim doktor ve alanında çok iyi tüp bebekte de başarılı. Hsg sonrası adetlerin ikinci gününde hep pihti gelmeye başladı bende daha önce hiç olmazdı. Ondan sonra mı oluştu acaba çikolata kisti? Sende de oluyor mu pihtiSanmıyorum cnm ya ne alakası var? Bence başka doktora git
Çarlamak üzere sanırıım valla ben yumurtlama zamanı üst üste denedim olmamıştı gün aşırı denediğim zaman oldu gebelik birde ovu testini nerden aldım canımKizlar bugun yumurtlamam gunu dun aksam degerlendirdik bugunde degerlendirilim mi sizce
Bide 5 ay falan ovulasyonla gordum pik gunu ve 3 gunu daha degerlendiriyorduk ama hic tutmadi malesef
Sizce bu sefer gun aşiri ilişkimiEki Görüntüle 2562073
Aslm cnm beklycgm o zaman cnmMrb canim testin pik degil
Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım güzel sonuç alırsınGüzel hamişlerim ve hamiş adaylarimmbugün doktora gittim cumartesi ilk defa aşılama yapcaz dualarınıza benide ekleyin canlarim insallah güzel haberler veriyim sizlere
Cnm mutlaka başka doktora git sen belki basit kisttir hem hsg yle alakası olduğunu snamıyorumBenim çikolata kisti büyük ihtimalle hsg den sonra oldu kızlar çünkü normalde adetlerimde hiç pihti olmazdı hsg sonrası hep pihti geldi o zaman bu zaman da büyüdü kist
Yani gun aşiri ilişkimi olsun cnmÇarlamak üzere sanırıım valla ben yumurtlama zamanı üst üste denedim olmamıştı gün aşırı denediğim zaman oldu gebelik birde ovu testini nerden aldım canım
Aynen btanem olsun en azından tutunduğunu bilmen bile bir Ümit kapısıYok zaten doktor onaylı isterim bi kaç ay geçsin bakalım olmazsam son çare düşükten sonra olmazsa iyice telaş yaparım çünkü
Canim bende 14 gun ovu yaptigimda senin gibiydi bugun 15 gun testim pozitifAslm cnm beklycgm o zaman cnm
Bence gün aşırı olsun canım daha önce hergün denediysen zaten sperm içerde 2-3 gün kalıyorYani gun aşiri ilişkimi olsun cnm
Instagramdan satiliyo
Bir gebenin gunlugunden almadim
Evet olur her adetimde. Valla tüp bebek için öyle bişey demiş de olabilir maddi boyut için.. Adetkiyken git baksın bence o zaman anlaşılır belki basit kisttirCanım bu sorunları bulan zaten yeni gittiğim doktor ve alanında çok iyi tüp bebekte de başarılı. Hsg sonrası adetlerin ikinci gününde hep pihti gelmeye başladı bende daha önce hiç olmazdı. Ondan sonra mı oluştu acaba çikolata kisti? Sende de oluyor mu pihti
Öyle buda zor ama napalım kısmet herşeyAynen btanem olsun en azından tutunduğunu bilmen bile bir Ümit kapısı
Bende oyle dusunuyorum cnmBence gün aşırı olsun canım daha önce hergün denediysen zaten sperm içerde 2-3 gün kalıyor
Amin canımBende oyle dusunuyorum cnm
Insallah ikimiz icinde hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?