- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Var bebeğim yaBerraAksa_K büle cağnım
Kuzucum benim iğnedendi ama sende iğne yok kiKuzu belki adetle atıcaksın rahat ol benim kuzenim kistle gebe kaldı
Evet o pıhtı bendede oluyor ama hiçbişi çıkmadı genellikle olur yanı ama kist felan birşey yok canımCanım bu sorunları bulan zaten yeni gittiğim doktor ve alanında çok iyi tüp bebekte de başarılı. Hsg sonrası adetlerin ikinci gününde hep pihti gelmeye başladı bende daha önce hiç olmazdı. Ondan sonra mı oluştu acaba çikolata kisti? Sende de oluyor mu pihti
Kuzucum benim iğnedendi ama sende iğne yok ki
Biliyorum ki neyin nesiydi buVar bebeğim ya
Kız yarında yap ne olur var bende Ümitte vermeyeyimde olmazsa oda çıkmaz birde nadirende olsa çıkıp hamileolmadığını öğrenenlerde varda sen ona girmezsin inşallahBiliyorum ki neyin nesiydi bu
Kuzum yaparım yapmasınada bu ilk 5 dk nın sonucu değil ben çöpe attım berra foto at diyince kutusuyla çıkardım çöptenKız yarında yap ne olur var bende Ümitte vermeyeyimde olmazsa oda çıkmaz birde nadirende olsa çıkıp hamileolmadığını öğrenenlerde varda sen ona girmezsin inşallah
Kuzu ilk 5 dk nın değil çöpe atmıştımSilik çizgi gördüm ben❤❤ Kuruma çizgisi değilse eğer
Valla bilmyorm ama var çizgiYa evet görünüyoda ne biliyim hatta fotodan net çıkmadı bende çöpten çıkarıp baktığımda bi durdum kuruma çizgisi kesin dedim
Amh değerine göre tüp bebeği konuşuruz dedi canım inşallah basit bir şeydir bakalım ne diyecekEvet olur her adetimde. Valla tüp bebek için öyle bişey demiş de olabilir maddi boyut için.. Adetkiyken git baksın bence o zaman anlaşılır belki basit kisttir
Hmm benim daha önce hiç olmazdı kafama takıldı o yüzdenEvet o pıhtı bendede oluyor ama hiçbişi çıkmadı genellikle olur yanı ama kist felan birşey yok canım
bugün noldu biliyomusun eve geldim testi yaptım negatifya kasığım ağırdı ya diyorum madem yoksun neden ağrın var sonra attım çöpe direktValla bilmyorm ama var çizgi
İnşallah canım akısına bırak elbet olursun adet yaO kadar dua ettim adet oliyim diye ters tepki vermez inşallah :)))
Bekle cnm hem varsa daha koyu çıkarBence bi kaç gün bekliyim ben şimdi kafamda kurmiyim :))
Evet akışına bıraktım sökülür bi kaç güne belkiİnşallah canım akısına bırak elbet olursun adet ya
Tam pik değil gibi canım sankiKizlar bugun yumurtlamam gunu dun aksam degerlendirdik bugunde degerlendirilim mi sizce
Bide 5 ay falan ovulasyonla gordum pik gunu ve 3 gunu daha degerlendiriyorduk ama hic tutmadi malesef
Sizce bu sefer gun aşiri ilişkimiEki Görüntüle 2562073
Tekrarla istersen testi yarın yada birkaç güne inşallah vardırKuzu ilk 5 dk nın değil çöpe atmıştım
Sizdeki umut bende olsa keşkeBekle cnm hem varsa daha koyu çıkar
İnşallah gönlünce olur herşey canım bebişin olur hemencecikGüzel hamişlerim ve hamiş adaylarimmbugün doktora gittim cumartesi ilk defa aşılama yapcaz dualarınıza benide ekleyin canlarim insallah güzel haberler veriyim sizlere
Bakalım olmazsam adet tekrarlarım hayırlısı olsun kuzumTekrarla istersen testi yarın yada birkaç güne inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?