Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben de yaptim simdi ben de negatif seninkinde silik bir cizgi var tekrarlayip ona gore hareket edersin hayirlisi olsun hakkinda insallah
Labouck mi canım atsana bi testini çekip

Doğru diyorsun hayırlısı bakalım sıkısık giderim mutlaka canım sağol

Sağlık olsun bitanem tüp bebeğemi başlıcaksın
Eşim hemen kabul etmedi kuzum yapcak bişey yok manevi açıdan hazır değil sanırım normal yoldan olur diye düşünüyor şu macuna başlayacağım bende inşallah faydası olur sende denesene kuzum ya

Eşim hemen kabul etmedi kuzum yapcak bişey yok manevi açıdan hazır değil sanırım normal yoldan olur diye düşünüyor şu macuna başlayacağım bende inşallah faydası olur sende denesene kuzum ya
Anladım kuzucum inşallahhh normal yoldan gelir bebiş çok bekletmeden kuzucum bal tarçın çörek otu yapıyorum bu ay önce kafamdakileri yapayım sırayla eşim ikna olursa sonraki aylar alırım istiyorum bnde bakalım

Insallah kuzum ya sen kist için herhangi bir şey yapıyor musun?
Valla 8 sene önce öğrendim varlığını. Soğan kürü karbonat hayıt kullandım hayıt sadece ağrılarımı azalttı diğerleri işe yaramadı. Doktora gittim duphaston verdi 1 cm küçülttü kistimi çok şükür

Yakın arkadasım ücüncüye hamileymis yeni ögrendim kendisi icin cok mutlu oldum kendim icin aglamak istiyorum
Bende aynı snein gibi hissediyorum böyle haberler duyuncaama işte nasip herşey keşke elimizde olsa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…