Geldi mi kuzum regl
Diymi aslında insanın mutlu olması lazım ama olamıyor işte şüpe girdi :))Yani bunda da öyle güzel çizgi varki İnsan ister istemez umutlaniyor
Labouck mi canım atsana bi testini çekipCanim ben de yaptim simdi ben de negatif seninkinde silik bir cizgi var tekrarlayip ona gore hareket edersin hayirlisi olsun hakkinda insallah
Amin canım benim gerçekten zormuş başa gelmeyince insan anlamıyormuşAnladım canım ya ne zor şeyler bunlar Allah yardımcımız olsun
Geldi btanem 15. Günde yarın randevu aldım başka doktordan bakalım o ne yapacakGeldi mi kuzum regl
Yok canim albi eczaneden aldim . Testlerin hepsi bitmisti benim alamadim daha tekrardan labaquikLabouck mi canım atsana bi testini çekip
Canım stres yapmayın benim bir ara2 ay gecikti hep strestenkizlar adet olamıyorum.midem yanıyor bulanıyor.t
Kız hala olmadin mı.gecen aykinde kaç gün sonra öğrendin.ben de olmadim yaaaaaa off
Doğru diyorsun hayırlısı bakalım sıkısık giderim mutlaka canım sağolBen hep özele gidiyorum farklı hastanelere ama hepsinin iyi değil malesef en son gittiğimde bebek zor gözüküyordu :)) ilk kontrollerde sıkışık olmak daha iyi gozukturuyor diyorlar her seferinde gerek yok tabigüzel haberlerini bekliyoruz
Labouck mi canım atsana bi testini çekip
2-3 saat sonra bak bakalım nasıl olucak sendede çıkarsa bu iş yalan :))Yok canim albi eczaneden aldim . Testlerin hepsi bitmisti benim alamadim daha tekrardan labaquik
Sağlık olsun bitanem tüp bebeğemi başlıcaksınGeldi btanem 15. Günde yarın randevu aldım başka doktordan bakalım o ne yapacak
Eşim hemen kabul etmedi kuzum yapcak bişey yok manevi açıdan hazır değil sanırım normal yoldan olur diye düşünüyor şu macuna başlayacağım bende inşallah faydası olur sende denesene kuzum yaSağlık olsun bitanem tüp bebeğemi başlıcaksın
Düzenledim tatlım hayırlısı olsunBenim yeni bat 29 Aralık canım ☺
Anladım kuzucum inşallahhh normal yoldan gelir bebiş çok bekletmeden kuzucum bal tarçın çörek otu yapıyorum bu ay önce kafamdakileri yapayım sırayla eşim ikna olursa sonraki aylar alırım istiyorum bnde bakalımEşim hemen kabul etmedi kuzum yapcak bişey yok manevi açıdan hazır değil sanırım normal yoldan olur diye düşünüyor şu macuna başlayacağım bende inşallah faydası olur sende denesene kuzum ya
Nolduuuuben bir aglayabilirmiyim
Valla 8 sene önce öğrendim varlığını. Soğan kürü karbonat hayıt kullandım hayıt sadece ağrılarımı azalttı diğerleri işe yaramadı. Doktora gittim duphaston verdi 1 cm küçülttü kistimi çok şükürInsallah kuzum ya sen kist için herhangi bir şey yapıyor musun?
Yakın arkadasım ücüncüye hamileymis yeni ögrendim kendisi icin cok mutlu oldum kendim icin aglamak istiyorumNolduuuu
Bende aynı snein gibi hissediyorum böyle haberler duyuncaYakın arkadasım ücüncüye hamileymis yeni ögrendim kendisi icin cok mutlu oldum kendim icin aglamak istiyorum
Cok agır bir sınav buBende aynı snein gibi hissediyorum böyle haberler duyuncaama işte nasip herşey keşke elimizde olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?