- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Strestendir o olsun yogun bosver iyidir adet sonrasıda bomba dönüş yapBenimde eskiden cok yogundu da son 4 aydir falan en fazla 3 gun surerdi. Su an anlatilmaz bi sekilde
Efsane gibi dönücemStrestendir o olsun yogun bosver iyidir adet sonrasıda bomba dönüş yap
Soru isareti kalmasın aklında bence sen bir tekrarlaYok gıı ne tekrarlaması kafamı yoramam artık kuruma çizgisi bu bence
2-3 güne olmazsam tekrarlarım kuzumSoru isareti kalmasın aklında bence sen bir tekrarla
bazen değerler geç sıfırlanabiliyormuş adetten sonra sıfırlanabiliyormuşHiç bilmiyorumki be canım 1 ay geçti 10 gün kanama gördüm sıfırlanması lazım buda kuruma çizgisi yüzde doksan
Tamam bebegim2-3 güne olmazsam tekrarlarım kuzum
Bilmiyorumki kuzu O zaman adetle atarım muhtemelenbazen değerler geç sıfırlanabiliyormuş adetten sonra sıfırlanabiliyormuş
Ben olsam tekrarlarım yaaaAma sonradan çektim ki ilk 15 dk değil çöpe atmıştım ben
Tam emin olamıyorum benim 6 bin kusur çıktıktan 1 gun sonra gitmiştim karından gozukmememisti bi öncekinde, bunda az daha bekliyim dedim 8 bin kusurden 2 gün sonra gittim karından gözüktü. Yanı istersen git bir şansını dene doktor görmezse alttan istemiyorum dersin en kötü ama daha garanti olsun dersen pazartesini bekleyebilirsin.Alttan istemiyorum canım malesef
Canım yarına kadar daha da artar betam diye düşünüyorum pazartesi de geç olur sabırsızlanıyorumTam emin olamıyorum benim 6 bin kusur çıktıktan 1 gun sonra gitmiştim karından gozukmememisti bi öncekinde, bunda az daha bekliyim dedim 8 bin kusurden 2 gün sonra gittim karından gözüktü. Yanı istersen git bir şansını dene doktor görmezse alttan istemiyorum dersin en kötü ama daha garanti olsun dersen pazartesini bekleyebilirsin.
Kuzu bu kuruma çizgisi boşuna heveslenmeyelim :))Ben olsam tekrarlarım yaaa
Bence akşam yeniden yap eğer siliklesmeye başlarsa degerlendirin ama koyuysa bekleyin derim cunku benimde ilk koyu oldugu gece degerlendirdik sonra oglen yine pik olmustu bizde bugun olmasin dedik gece bir daha baktim catlamisti yumurta eşimde uyuduğu için sabah değerlendirdik çünkü yumurta catladiktan sonra en cok 24 saat yaşar diye okumuştum. Çok şükür 2 değerlendirme ile hamile kaldım. Bence sende gece yeniden testini yap be ona gore karar ver.Dun aksam degerlendirdim sence bu aksamda olsun mu iliski
Hadı hayırlısı inşallah cnmCanim bende 14 gun ovu yaptigimda senin gibiydi bugun 15 gun testim pozitif
Ne bileyim insan umutlanıyor:) yani eğer varsa düşüncesi oluyorKuzu bu kuruma çizgisi boşuna heveslenmeyelim :))
Evet erken gören var doktorun makinası, kişinin kilolu olup olmaması bile değişiyor bence bir şansını deneCanım yarına kadar daha da artar betam diye düşünüyorum pazartesi de geç olur sabırsızlanıyorumherkeste farklı oluyormus sanırım erken görenlerde varmıs bakalım bir
Bilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zatenNe bileyim insan umutlanıyor:) yani eğer varsa düşüncesi oluyor
Tmm canim aksamda test yapacamBence akşam yeniden yap eğer siliklesmeye başlarsa degerlendirin ama koyuysa bekleyin derim cunku benimde ilk koyu oldugu gece degerlendirdik sonra oglen yine pik olmustu bizde bugun olmasin dedik gece bir daha baktim catlamisti yumurta eşimde uyuduğu için sabah değerlendirdik çünkü yumurta catladiktan sonra en cok 24 saat yaşar diye okumuştum. Çok şükür 2 değerlendirme ile hamile kaldım. Bence sende gece yeniden testini yap be ona gore karar ver.
Aynen canım özele gidicem makinaları iyidir herhaldeEvet erken gören var doktorun makinası, kişinin kilolu olup olmaması bile değişiyor bence bir şansını denebol su içerek git
Anladım kuzum o zaman çıkardı neyse bekleyelim bakalım2 günn canım geç döllenmeydi o gebeliğim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?