Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alttan istemiyorum canım malesef
Tam emin olamıyorum benim 6 bin kusur çıktıktan 1 gun sonra gitmiştim karından gozukmememisti bi öncekinde, bunda az daha bekliyim dedim 8 bin kusurden 2 gün sonra gittim karından gözüktü. Yanı istersen git bir şansını dene doktor görmezse alttan istemiyorum dersin en kötü ama daha garanti olsun dersen pazartesini bekleyebilirsin.

Canım yarına kadar daha da artar betam diye düşünüyorum pazartesi de geç olur sabırsızlanıyorum herkeste farklı oluyormus sanırım erken görenlerde varmıs bakalım bir

Dun aksam degerlendirdim sence bu aksamda olsun mu iliski
Bence akşam yeniden yap eğer siliklesmeye başlarsa degerlendirin ama koyuysa bekleyin derim cunku benimde ilk koyu oldugu gece degerlendirdik sonra oglen yine pik olmustu bizde bugun olmasin dedik gece bir daha baktim catlamisti yumurta eşimde uyuduğu için sabah değerlendirdik çünkü yumurta catladiktan sonra en cok 24 saat yaşar diye okumuştum. Çok şükür 2 değerlendirme ile hamile kaldım. Bence sende gece yeniden testini yap be ona gore karar ver.

Canım yarına kadar daha da artar betam diye düşünüyorum pazartesi de geç olur sabırsızlanıyorum herkeste farklı oluyormus sanırım erken görenlerde varmıs bakalım bir
Evet erken gören var doktorun makinası, kişinin kilolu olup olmaması bile değişiyor bence bir şansını dene bol su içerek git

Ne bileyim insan umutlanıyor:) yani eğer varsa düşüncesi oluyor
Bilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten

Tmm canim aksamda test yapacam
Insallah benimkide tutar

Evet erken gören var doktorun makinası, kişinin kilolu olup olmaması bile değişiyor bence bir şansını dene bol su içerek git
Aynen canım özele gidicem makinaları iyidir herhalde zayıfım ben ya görünsün evet sıkışık gitmek lazım dimi canım zaten genelikten dolayı sürekli geliyor su içerim ben bol bol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…