- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Tabi gelir ama dediğin gibi canım öyle aşırı değil az az olur ama ben rahim filminden sonraki duşta düşürdüm o neydi hala bilmiyorumO zaman bu zamandır hep gelir pihti ama çok değil sende de oluyor mu canım?
Geldimi bacım hadi hayırlısı olsun
ciceklerim yeni bat bilgilerinizi alabilirimGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@Kedi sever bat 6
@Maisiyah345 bat 6
burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@yavru kartal bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
A Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
İnş amh iyidir cnm inş çikolata kisti dğeil basit kisttirAmh değerine göre tüp bebeği konuşuruz dedi canım inşallah basit bir şeydir bakalım ne diyecek
Aynen iyi olur hepimiz rahatlarızBilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten
InşallahTmm canim aksamda test yapacam
Insallah benimkide tutar
Kız hala olmadin mı.gecen aykinde kaç gün sonra öğrendin.ben de olmadim yaaaaaa offBilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten
Ben hep özele gidiyorum farklı hastanelere ama hepsinin iyi değil malesef en son gittiğimde bebek zor gözüküyordu :)) ilk kontrollerde sıkışık olmak daha iyi gozukturuyor diyorlar her seferinde gerek yok tabiAynen canım özele gidicem makinaları iyidir herhaldezayıfım ben ya görünsün evet sıkışık gitmek lazım dimi canım zaten genelikten dolayı sürekli geliyor su içerim ben bol bol
foto atsana canım ben gormedimKuzum yaparım yapmasınada bu ilk 5 dk nın sonucu değil ben çöpe attım berra foto at diyince kutusuyla çıkardım çöpten
canım bu senin testin mi çöpe attığın.kac dk sonra çıktı acaba yaaaaa .olabilir canım.aslinda bazı testler daha hassas oluyor sanki.benim bugün yaptığım çok uyduruk bi şeydi.ondan çıkmadı@BerraAksa_K büle cağnım
Yok kuzu olmadım geçen ay 8 gün gecikmede öğrendimkizlar adet olamıyorum.midem yanıyor bulanıyor.t
Kız hala olmadin mı.gecen aykinde kaç gün sonra öğrendin.ben de olmadim yaaaaaa off
Farklı test alıp tekrarlarmısın cicegimcanım bu senin testin mi çöpe attığın.kac dk sonra çıktı acaba yaaaaa .olabilir canım.aslinda bazı testler daha hassas oluyor sanki.benim bugün yaptığım çok uyduruk bi şeydi.ondan çıkmadı
.foto atsana canım ben gormedim
Kuzum ben ilk beş dk baktım valla sonra kenara koydun sonrada çöpe attım bilemiyorum bi kaç gün sonra tekrarlarım adet olmazsamcanım bu senin testin mi çöpe attığın.kac dk sonra çıktı acaba yaaaaa .olabilir canım.aslinda bazı testler daha hassas oluyor sanki.benim bugün yaptığım çok uyduruk bi şeydi.ondan çıkmadı
Anladım canım ya ne zor şeyler bunlar Allah yardımcımız olsunTabi gelir ama dediğin gibi canım öyle aşırı değil az az olur ama ben rahim filminden sonraki duşta düşürdüm o neydi hala bilmiyorum
Insallah kuzum ya sen kist için herhangi bir şey yapıyor musun?İnş amh iyidir cnm inş çikolata kisti dğeil basit kisttir
Yani bunda da öyle güzel çizgi varki İnsan ister istemez umutlaniyor
Canim ben de yaptim simdi ben de negatif seninkinde silik bir cizgi var tekrarlayip ona gore hareket edersin hayirlisi olsun hakkinda insallahBilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten
Benim yeni bat 29 Aralık canımciceklerim yeni bat bilgilerinizi alabilirim
Mucize84 canım sen bilgi vermedin S Sinkus sende vermemistin tatlım L Loriklorik seninde batı alayım zahmetlere sokacam seni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?