Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ciceklerim yeni bat bilgilerinizi alabilirim

Mucize84 canım sen bilgi vermedin S Sinkus sende vermemistin tatlım L Loriklorik seninde batı alayım zahmetlere sokacam seni ama

kizlar adet olamıyorum.midem yanıyor bulanıyor.t
Bilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten
Kız hala olmadin mı.gecen aykinde kaç gün sonra öğrendin.ben de olmadim yaaaaaa off

Aynen canım özele gidicem makinaları iyidir herhalde zayıfım ben ya görünsün evet sıkışık gitmek lazım dimi canım zaten genelikten dolayı sürekli geliyor su içerim ben bol bol
Ben hep özele gidiyorum farklı hastanelere ama hepsinin iyi değil malesef en son gittiğimde bebek zor gözüküyordu :)) ilk kontrollerde sıkışık olmak daha iyi gozukturuyor diyorlar her seferinde gerek yok tabi güzel haberlerini bekliyoruz

kizlar adet olamıyorum.midem yanıyor bulanıyor.t

Kız hala olmadin mı.gecen aykinde kaç gün sonra öğrendin.ben de olmadim yaaaaaa off
Yok kuzu olmadım geçen ay 8 gün gecikmede öğrendim

canım bu senin testin mi çöpe attığın.kac dk sonra çıktı acaba yaaaaa .olabilir canım.aslinda bazı testler daha hassas oluyor sanki.benim bugün yaptığım çok uyduruk bi şeydi.ondan çıkmadı
Farklı test alıp tekrarlarmısın cicegim

canım bu senin testin mi çöpe attığın.kac dk sonra çıktı acaba yaaaaa .olabilir canım.aslinda bazı testler daha hassas oluyor sanki.benim bugün yaptığım çok uyduruk bi şeydi.ondan çıkmadı
Kuzum ben ilk beş dk baktım valla sonra kenara koydun sonrada çöpe attım bilemiyorum bi kaç gün sonra tekrarlarım adet olmazsam

Bilmiyorum kuzum açıkcası geçen ay geç döllenme olmuştu oda şüpelendirdi şuan beni ben bi kaç gün sonra tekrarlarım varsa vardır yoksa çıkmaz zaten
Canim ben de yaptim simdi ben de negatif seninkinde silik bir cizgi var tekrarlayip ona gore hareket edersin hayirlisi olsun hakkinda insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…