Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bugun basladim kullanmaya

Ben siparişi bugün verdim, ne zaman gelir bilmiyorum. Yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Benim yumurtlama erken oluyo, çok fazla kullanamayabilirim bu ay. Döngüm de kısa olunca belki öteki aya kısmet.

Ben siparişi bugün verdim, ne zaman gelir bilmiyorum. Yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Benim yumurtlama erken oluyo, çok fazla kullanamayabilirim bu ay. Döngüm de kısa olunca belki öteki aya kısmet.
Nasip artik gerisi bunlar sadece vesile 3 gun icinde geliyor

2-3 saat sonra bak bakalım nasıl olucak sendede çıkarsa bu iş yalan :))
Marka da degisik benim ama seninki labaquikse onlar hassas oluyor benim adetten 4 gun once labaquik normal gebelik testi yapmistim ayni seninki gibi çıkmıştı kanda 4,28 cikmisti. Sonra yükselmişti.

Geç döllenme olanlar sanki daha çok mu düşük le sonuclaniyor ki acaba
Olabilir canım valla bilgim yok pek benim adet düzensiz olduğu için hamileliklerim geç döllenme olur diye düşünüyorum

Marka da degisik benim ama seninki labaquikse onlar hassas oluyor benim adetten 4 gun once labaquik normal gebelik testi yapmistim ayni seninki gibi çıkmıştı kanda 4,28 cikmisti. Sonra yükselmişti.
Süre geçtikten sonramı çıktı canım ama önemli olan ilk 10 dk da çıkması

Tamam bi kaç gün dur öyle yap.Ya biz adet olsak da başlasak yeniden çalışmalara.boyle zaman kaybı oluyor
Evet yaa bi türlü olamadım yani adet olsam havalara uçucam heralde

En iyi kuzum bazen düşünüyorum ne varsa bitkilerde doğal ürünlerde var yeni mi başladın canım

Büyümesin de en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…