Ben siparişi bugün verdim, ne zaman gelir bilmiyorum. Yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Benim yumurtlama erken oluyo, çok fazla kullanamayabilirim bu ay. Döngüm de kısa olunca belki öteki aya kısmet.
Ben siparişi bugün verdim, ne zaman gelir bilmiyorum. Yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Benim yumurtlama erken oluyo, çok fazla kullanamayabilirim bu ay. Döngüm de kısa olunca belki öteki aya kısmet.
Marka da degisik benim ama seninki labaquikse onlar hassas oluyor benim adetten 4 gun once labaquik normal gebelik testi yapmistim ayni seninki gibi çıkmıştı kanda 4,28 cikmisti. Sonra yükselmişti.
Marka da degisik benim ama seninki labaquikse onlar hassas oluyor benim adetten 4 gun once labaquik normal gebelik testi yapmistim ayni seninki gibi çıkmıştı kanda 4,28 cikmisti. Sonra yükselmişti.
Anladım kuzucum inşallahhh normal yoldan gelir bebiş çok bekletmeden kuzucum bal tarçın çörek otu yapıyorum bu ay önce kafamdakileri yapayım sırayla eşim ikna olursa sonraki aylar alırım istiyorum bnde bakalım
Valla 8 sene önce öğrendim varlığını. Soğan kürü karbonat hayıt kullandım hayıt sadece ağrılarımı azalttı diğerleri işe yaramadı. Doktora gittim duphaston verdi 1 cm küçülttü kistimi çok şükür