Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın arkadasım ücüncüye hamileymis yeni ögrendim kendisi icin cok mutlu oldum kendim icin aglamak istiyorum
Gerçekten bakıyorum çevreme o kadar ballı insanlar varki... Sonra diyorlar üzülme elbet olur yok kiste üzülme yok bilmem çok kafana takma.. Öyle demekle oluyordu karnında ya da kucağında bebekle konuşmak ne kolay

Bence onunla alakası yoktur canım sonucta döllenme herkesin dönemi bir olmuyorki kısmet bazı seyler
Kuzum geç yumurtlama oluyo bende geç olduğu içinde döllenme geç oluyor şaşıyo yani her ay son 4-5 aydır 40 günlere çıktığı oldu adet döngüm

Kuzum geç yumurtlama oluyo bende geç olduğu içinde döllenme geç oluyor şaşıyo yani her ay son 4-5 aydır 40 günlere çıktığı oldu adet döngüm
Doğrudur canım benimde mesela her ay farklıydı yumurtlamam her ay farklı oluyor herkesin döngüsü farklı yani

Ya canım adet olsam bi, bir şeyler yapacağım düşündüm
Anladm cnm hayırlısı gebelik yoksaa adet olmak büyük nimet gerçekten olunca bence bı dene sen bal çörek otu tarçın kürünü ovuyla takip et ama kist yaptı diyende çok benim mesela çok erken oldu pik normalde adetin 12. Gününe kadar yiyin diyor kurun tarifinde

Aynen benimde düzensizdi bazen 2 ayda falan oluyodum yani ovulasyon testi olmadan yumurtlama takip etmem mümkün değildi kesinlikle test çok iyi bence
Aynen ben daha önce kullandım olmamıştı ama alcam yine en azından adeti ona göre beklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…