Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaa valla hiç bilmiyorum ki.dertsiz başıma dert almiyim bir de kist falan.yapmiyim ya ben onu.en iyi ihtimalle macun alır kullanirim adet olunca

Yok canım dün adet gunumdü.bugun de olmadım 2 .korkuyorum ilk defa başıma geldi.
Kuzuu gebelik belirtin varmı pekii ya benimde kasıklarım ağırıyo ben kistten çok korkuyorum

Kuzuu gebelik belirtin varmı pekii ya benimde kasıklarım ağırıyo ben kistten çok korkuyorum
Valla ben hep anladım önceden hamileliklerimi.cok belirti yaşadım bu ay.ama bugünlerde yorulunca bel ağrım oluyor.ve kasiklarim ağrıyor özellikle sol.kist öyle basit bir şey mi .benim en son kimyasalda kontrol edilmişti.ultrasonla bakılıyor demi.bir sorun yoktu.oyle 2 ayda oluşma iht.var mı.ben hiç kötü düşünmüyorum canım da adet olamamak çok geriyor artık.ilk defa olunca.

3 aydır korunmuypruz ama Bu ay da başarısız olduk acaba ümitsizliğe kapılmak için çok mu erken kızlar çok tecrübesizim ilk gebeliğim olcak insallah bana yardımcı olur musunuz çok yıkılıyorum her ay

Canım daha çok erken vücutta bazı seylere anca alısıyodur sabırlı olun

Canım daha çok erken vücutta bazı seylere anca alısıyodur sabırlı olun
Ovğlasyon testiyle takip de yaptım geçen ay ama hiç çok koyu olmadı ikinci çizgi silik olarak çıkıyor ve adet olmadan iki gün önce yaptığımda yine silik olarak ikinci çizgi vardı bir sorun olabilir mi acaba bilginiz var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…