Yok canım dün adet gunumdü.bugun de olmadım 2 .korkuyorum ilk defa başıma geldi.Kız daha bugün değilmi senin günün
Aynen canım öyle iyi oluyor iki aydır bende adetimi ona göre bekledim hep kullan mutlakaAynen ben daha önce kullandım olmamıştı ama alcam yine en azından adeti ona göre beklerim
Hadi yaa valla hiç bilmiyorum ki.dertsiz başıma dert almiyim bir de kist falan.yapmiyim ya ben onu.en iyi ihtimalle macun alır kullanirim adet oluncaAnladm cnm hayırlısı gebelik yoksaa adet olmak büyük nimet gerçektenolunca bence bı dene sen bal çörek otu tarçın kürünü ovuyla takip et ama kist yaptı diyende çok benim mesela çok erken oldu pik normalde adetin 12. Gününe kadar yiyin diyor kurun tarifinde
Hadi yaaa hadi hayırlısı canım inşallahBu ay deniyorum cnm
Canım benim Allahım sana inşallah ikiz bebek nasip eder.iki tane birden verir kucağına inşallah tek seferde❤❤❤Yakın arkadasım ücüncüye hamileymis yeni ögrendim kendisi icin cok mutlu oldum kendim icin aglamak istiyorum
Sen bilirsin canım hayırlısı onlar bı vesile insAllah nasip olurHadi yaa valla hiç bilmiyorum ki.dertsiz başıma dert almiyim bir de kist falan.yapmiyim ya ben onu.en iyi ihtimalle macun alır kullanirim adet olunca
Kuzuu gebelik belirtin varmı pekii ya benimde kasıklarım ağırıyo ben kistten çok korkuyorumYok canım dün adet gunumdü.bugun de olmadım 2 .korkuyorum ilk defa başıma geldi.
Aynen valla çok haklısın şu adetim gelsinde ona göre başlarım bittiği gibiAynen canım öyle iyi oluyor iki aydır bende adetimi ona göre bekledim hep kullan mutlaka
Valla kuzu bilemedim ama bnm ilk kez kimyasalda oldu öle1.37 cikmisti ama fena pihti atiyorun
İnşâllah kuzumHadi yaaa hadi hayırlısı canım inşallah
Inşallah canım yaaSen bilirsin canım hayırlısı onlar bı vesile insAllah nasip olur
Aynen canım inşallah gelir adetin hemenAynen valla çok haklısın şu adetim gelsinde ona göre başlarım bittiği gibi
İnşallah canımAynen canım inşallah gelir adetin hemen
Valla ben hep anladım önceden hamileliklerimi.cok belirti yaşadım bu ay.ama bugünlerde yorulunca bel ağrım oluyor.ve kasiklarim ağrıyor özellikle sol.kist öyle basit bir şey mi .benim en son kimyasalda kontrol edilmişti.ultrasonla bakılıyor demi.bir sorun yoktu.oyle 2 ayda oluşma iht.var mı.ben hiç kötü düşünmüyorum canım da adet olamamak çok geriyor artık.ilk defa olunca.Kuzuu gebelik belirtin varmı pekii ya benimde kasıklarım ağırıyo ben kistten çok korkuyorum
Allah gostermesin bir dahaki saglikli olur insallah artikValla kuzu bilemedim ama bnm ilk kez kimyasalda oldu öle
Evet ilk deneme Rabbim bütün isteyenlere versin insallahGüzel sonuç alırsınız inşallah ilk deneme mi
Canım daha çok erken vücutta bazı seylere anca alısıyodur sabırlı olun3 aydır korunmuypruz ama Bu ay da başarısız olduk acaba ümitsizliğe kapılmak için çok mu erken kızlar çok tecrübesizim ilk gebeliğim olcak insallah bana yardımcı olur musunuz çok yıkılıyorum her ay
Ovğlasyon testiyle takip de yaptım geçen ay ama hiç çok koyu olmadı ikinci çizgi silik olarak çıkıyor ve adet olmadan iki gün önce yaptığımda yine silik olarak ikinci çizgi vardı bir sorun olabilir mi acaba bilginiz var mıCanım daha çok erken vücutta bazı seylere anca alısıyodur sabırlı olun
İnşâllah bebeğimAllah gostermesin bir dahaki saglikli olur insallah artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?