- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Evet bitkisel kürler hazirliyorlarmis gebe kalmak için galiba pendikteymis ama telefonlada iletişim saglayabilirmussunO niçin bitkisel tedavi mi nerdeymiş yeri
O niçin bitkisel tedavi mi nerdeymiş yeri
Cok sagol canım insallahGebesiniz Gebesinizbende bir msj yazmak ıstedım sizlere... hayırlı geceler hanımlar dualarınız kabul olsun inşallah
Bebegim insallah yerlesmedir ya ama pembe parvayı ben anlayamadım sorun oldugunu sanmıyorum stres yada hava degisimi etkilemis olabilir regl ise ve sökülemiyorsan kuzum güzel haberler ver yarınKızlar bu durumu yaşayanınız var mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur adet oldum sanıyorum ama pedimde kahverengi renk yoğun olmayan akıntım var peçeteyede açık pembe renk parçalı geliyor bugün 2 gibi oldum şimdiye dolması gerekirdi öyle bi yoğun değil yarın sabah kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur hafif kramplarda var ama herzamankinden daha az merak içindeyim inşallah bi hastalık çıkmaz
Yok kuzum yaa heyecanlarini anlıyorum hak veriyorum ama onlar bizim üzüntümüzü gram anlamıyorBizim olsaydı bizde öyle söylersik belki baska caremiz olmadıgı icin
Yasayan bilir halimizi cok zor bebegim coooookkkk
Belki yasamasak bizlerde anlayamayacaktık birbirimizicok üzgünüm
Tamam canısı yerleşme mi sanmıyorumda çok az oldum enteresaaaanBebegim insallah yerlesmedir ya ama pembe parvayı ben anlayamadım sorun oldugunu sanmıyorum stres yada hava degisimi etkilemis olabilir regl ise ve sökülemiyorsan kuzum güzel haberler ver yarın
Araştırdımda çoğunluk olumsuzdu canım ya neden ki acabaİnşallah kızlar bide istanbulda yanıklar baharat varmış giden boş donmuyormus sayfalarına bi bakın isterseniz olumsuz sonuç alırsam bende gidicem
Eee paylaş hadiiCanlar günaydın.Adet olmadım hala.evdeki o bikit adındaki 2. testi yaptım.Bekliyom
Kuzum benim sen hep gülümse.inanki Allah kiyamiyor bizim gibilere.1 yıl bekleyen 2 yıl bekleyen tedavi olan tanidiklarim var şu an hepsi hamile kaldı.Allah bu kulunun üzüldüğü yeter vereyim diyor ve sonunda veriyor bence.Belki çifter verecek Ama benim hep gördüğüm Allah bizlere sonunda kiyamiyor ve sevindiriyorHayali bile mutlu ediyorken sen beni gülümsettin allahta seni güldürsün kuzum insallah insallah yaaaa
Ya silik değil ama silik ötesi bir çizgi var sanki benden başkası göremezEee paylaş hadii
amiiiiiin insAllah canımAllahım hepimize saglıklı hayırlı evlat versin artık
Atsana kız bakalımYa silik değil ama silik ötesi bir çizgi var sanki benden başkası göremez
Bende testi gözüne sokuyordum bak görüyor musun diyeeşime testi gösterdim.bakti.bak çok silik görmeye çalış dedim.Sadece sidik var bunun içinde .icini açmış binde leş gibi dedi
Ben göremedim canım ne kadar gecikmen var şimdi seninYa görmek imkansız ama var gibi sanki yok gibi de bilemedimmm
hahahahaahhaha kör bunlarBende testi gözüne sokuyordum bak görüyor musun diye
bugün 3. gün olacak canımBen göremedim canım ne kadar gecikmen var şimdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?