Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu durumu yaşayanınız var mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur adet oldum sanıyorum ama pedimde kahverengi renk yoğun olmayan akıntım var peçeteyede açık pembe renk parçalı geliyor bugün 2 gibi oldum şimdiye dolması gerekirdi öyle bi yoğun değil yarın sabah kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur hafif kramplarda var ama herzamankinden daha az merak içindeyim inşallah bi hastalık çıkmaz

Bebegim insallah yerlesmedir ya ama pembe parvayı ben anlayamadım sorun oldugunu sanmıyorum stres yada hava degisimi etkilemis olabilir regl ise ve sökülemiyorsan kuzum güzel haberler ver yarın

Bizim olsaydı bizde öyle söylersik belki baska caremiz olmadıgı icin
Yasayan bilir halimizi cok zor bebegim coooookkkk
Belki yasamasak bizlerde anlayamayacaktık birbirimizi cok üzgünüm
Yok kuzum yaa heyecanlarini anlıyorum hak veriyorum ama onlar bizim üzüntümüzü gram anlamıyor

Bebegim insallah yerlesmedir ya ama pembe parvayı ben anlayamadım sorun oldugunu sanmıyorum stres yada hava degisimi etkilemis olabilir regl ise ve sökülemiyorsan kuzum güzel haberler ver yarın
Tamam canısı yerleşme mi sanmıyorumda çok az oldum enteresaaaan bu arada bi kendi doktoruma randevu aldım birde başkasına benimki hiç akıl işi değil ikiside farklı özel hastane

Hayali bile mutlu ediyorken sen beni gülümsettin allahta seni güldürsün kuzum insallah insallah yaaaa
Kuzum benim sen hep gülümse.inanki Allah kiyamiyor bizim gibilere.1 yıl bekleyen 2 yıl bekleyen tedavi olan tanidiklarim var şu an hepsi hamile kaldı.Allah bu kulunun üzüldüğü yeter vereyim diyor ve sonunda veriyor bence.Belki çifter verecek Ama benim hep gördüğüm Allah bizlere sonunda kiyamiyor ve sevindiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…