Amin cnm kaçıncı günün bugün belirti var mı nerde tedavi görüyorsunEvet ilk deneme Rabbim bütün isteyenlere versin insallah
Doğru haklısın bende 1 ay önce kontrole gitmiştim kuzu bekle bakalım gene yap bi test olmazsanValla ben hep anladım önceden hamileliklerimi.cok belirti yaşadım bu ay.ama bugünlerde yorulunca bel ağrım oluyor.ve kasiklarim ağrıyor özellikle sol.kist öyle basit bir şey mi .benim en son kimyasalda kontrol edilmişti.ultrasonla bakılıyor demi.bir sorun yoktu.oyle 2 ayda oluşma iht.var mı.ben hiç kötü düşünmüyorum canım da adet olamamak çok geriyor artık.ilk defa olunca.
Canım her ay yumurtlama olmayabiliyormus böylede olmuş olabilir birde adetten hemen sonra başladınmı testlere kaçırmıs olmayasın?Ovğlasyon testiyle takip de yaptım geçen ay ama hiç çok koyu olmadı ikinci çizgi silik olarak çıkıyor ve adet olmadan iki gün önce yaptığımda yine silik olarak ikinci çizgi vardı bir sorun olabilir mi acaba bilginiz var mı
12. Günüm yarın belli olucak ankara özel hastanede tedavi oluyorumAmin cnm kaçıncı günün bugün belirti var mı nerde tedavi görüyorsun
Adetim çok düzenlidir o yüzden ortalarında başlamıştım çift çizgiyi gördüm iki gün ama t çizgisi C kadar koyu olmadı hiç canımCanım her ay yumurtlama olmayabiliyormus böylede olmuş olabilir birde adetten hemen sonra başladınmı testlere kaçırmıs olmayasın?
Anladım canım bence adetten sonra başla yinede sen yinede o günlerde ilişki olsun nolur nolmazAdetim çok düzenlidir o yüzden ortalarında başlamıştım çift çizgiyi gördüm iki gün ama t çizgisi C kadar koyu olmadı hiç canım
Bu ay o şekilde yapıcam artık bugün adet oldum bakalım insallah bu ay mutlu haberler alırızAnladım canım bence adetten sonra başla yinede sen yinede o günlerde ilişki olsun nolur nolmaz
İnşallah canımBu ay o şekilde yapıcam artık bugün adet oldum bakalım insallah bu ay mutlu haberler alırız
Evet .olsa bile bir ihtimal böyle geç döllenme olanlar oluyormus ve cikmiyormus.ama zaten en son 22 kasımda oldu ilişki geç döllenme olamaz sanirim.olsa da çok düşük bir değer olur ve yine düşükle sonuçlanır.Bu gecikme 2 günde cok yıprattı beniDoğru haklısın bende 1 ay önce kontrole gitmiştim kuzu bekle bakalım gene yap bi test olmazsan
Bizede haber ver inşallah pozitif olur sonucun12. Günüm yarın belli olucak ankara özel hastanede tedavi oluyorum
İnşallah kızlar bide istanbulda yanıklar baharat varmış giden boş donmuyormus sayfalarına bi bakın isterseniz olumsuz sonuç alırsam bende gidicemBizede haber ver inşallah pozitif olur sonucun
Anladım canım hadi hayırlısı8. Günüm cnm bugün
Kız seni yerim nasıl pozitif bakıyosun keşke öyle olsaydı kuzum ama biliyoruzki bu çok düşük bi ihtimal
Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlat versin artıkDoğrudur bebeğim haklısın ama daha çok bekleyenler var onlar napsın
Bizim olsaydı bizde öyle söylersik belki baska caremiz olmadıgı icinGerçekten bakıyorum çevreme o kadar ballı insanlar varki... Sonra diyorlar üzülme elbet olur yok kiste üzülme yok bilmem çok kafana takma.. Öyle demekle oluyordu karnında ya da kucağında bebekle konuşmak ne kolay
Hayali bile mutlu ediyorken sen beni gülümsettin allahta seni güldürsün kuzum insallah insallah yaaaaCanım benim Allahım sana inşallah ikiz bebek nasip eder.iki tane birden verir kucağına inşallah tek seferde❤❤❤
İnsallah cicegim düzenliyorum batını insallahMerhaba kızlar ☺
Benimde bu ay olmadı maalesef. 4. denememdi. Bende bugün clife macun ve bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi sipariş ettim. Bakalım hayırlısıyla vesile olurlar umarım.
N Nana Ana Benim yeni bat 27 Aralık bu arada. Sanırım burdaki çoğu arkadaş gebe kaldı. Kalmayan çok az kişiyiz. İnşallah bizlere de nasip olacak.
O niçin bitkisel tedavi mi nerdeymiş yeriİnşallah kızlar bide istanbulda yanıklar baharat varmış giden boş donmuyormus sayfalarına bi bakın isterseniz olumsuz sonuç alırsam bende gidicem
İnşâllah kuzumAnladım canım hadi hayırlısı
Gebeyik Gebeyik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?