Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhabaa, birşey sormak istedim
Benim normalde yumurtlamam geçen haftaydı. Adetim de takvime göre 15 aralık (1-2 gün erken veya geç oynayabiliyor.). Dün az pembe kan geldi ardından sarı akıntı ve sonra bol ıslaklık hissi ile gün geçti. Yerleşme desem adet tarihine yakın olması gerekiyor diye biliyorum ama daha 9 gün var. Acaba yumurtlama gecikti de ondan mı dedim. Her zaman yumurtlamamda kanama yaşamam ama bu aralar çok yoruluyorum yoğun bir dönemdeyim. Acaba yeni mi yumurtluyorum ondan kanama mı oldu dedim. Kafam karıştı. Bir de siz fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

Ekleme:
Sabahtan beri sağ kasığımda da yanma şeklinde ağrı var. Ayakta beklerken sağ ayağa yüklendiğimde sağ kasığımın yanması da bayağı artıyordu. Halen aynı şekilde ağrı var.

Ekleme:
Sabahtan beri sağ kasığımda da yanma şeklinde ağrı var. Ayakta beklerken sağ ayağa yüklendiğimde sağ kasığımın yanması da bayağı artıyordu. Halen aynı şekilde ağrı var.
Ben de yumurtlamadan bir hafta sonra benzer kasik ağrıları yaşadım. İnşallah bebiştir senin de.

Ovülasyon testleriyle daha sağlıklı sonuç alırsın aslında. Geçen dönem bende 10 gün kala kasık ağrısı yaşamıştım ve hamilelik şüphemi arttırmıştı. Ama değilmişim. Ama başka bir arkadaş hamile çıktı.

Allh beni top etmye yoksa sizi mi bilemedim simdi.
O takvim konusu benden acilmisti ama cok farkli yerlere gitmis. Aman ya rabbimmm
Kiz inan ki kotu bi niyetim yoktu.
Misafrliktydim simdi girip okudum.

Bana da bu ihtimal yüksek geliyor. O yüzden umutlanmayayım diyorum. Dediğiniz gibi benim de bir arkadaşım geçen ay böyle oldu ama onunki adetine yakındı ve hamile olduğunu öğrendik. Benimki takvimdeki yumurtlama tarihine yakın olduğundan hamilelik olarak düşünmek istemedim.

Yook kuzu yapmadım artık vücudumada güvenmicecem bel ağrısı kasık ağrısı hepsi var ama kahverengi lekelenmelerimde var tabi
Hakkinda hayrlısı olsn kuzm bnde bu iki sabahtr çok sancıyla uaynıp olmaya baş serdi diyorm olmadm biraz lekelnmiş gibi kahvesi mi başka bir hafif leke geldi bilmyorm nasip

Muhteşem bir düşünceyle gitmemişsn bence merhametli bi kadınsın Helal olsn Rabbim düşüncen gibi zarif bi evlat eylesnn

Ben gideyim zeytinli ekmeğimi yeyim zaten bişey yiyemiom gece uyanıyorum aclıktan oturup kalıyorum. Yarın takvimin son ayının 7 si. Yeni umutlar yeni haberler guzellikler diliyorum takvimin 7 sinde hepinize takvim.
Takvim bizi yedi yedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…