Oy maşValla heralde bi 8-9 kilo oldu
Miiiittfaaakkk
Ben hic beklemiyordum zTen bi anda da olmadi doktorlar sagolsub alistira alistiraBen tahmin etmiştim çünkü hep herşeyi bekledim ben.. O zamanlar çok üzülürken sonradan iyiki şimdi olmuş dedim yine öyle olur inş..
Sen fena doktorlara denk geldin ya valla şanssızsın cnmyok oturma odasi
Ben hic beklemiyordum zTen bi anda da olmadi doktorlar sagolsub alistira alistira
Kızlar merhabaa, birşey sormak istedim
Benim normalde yumurtlamam geçen haftaydı. Adetim de takvime göre 15 aralık (1-2 gün erken veya geç oynayabiliyor.). Dün az pembe kan geldi ardından sarı akıntı ve sonra bol ıslaklık hissi ile gün geçti. Yerleşme desem adet tarihine yakın olması gerekiyor diye biliyorum ama daha 9 gün var. Acaba yumurtlama gecikti de ondan mı dedim. Her zaman yumurtlamamda kanama yaşamam ama bu aralar çok yoruluyorum yoğun bir dönemdeyim. Acaba yeni mi yumurtluyorum ondan kanama mı oldu dedim. Kafam karıştı. Bir de siz fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?
Ben de yumurtlamadan bir hafta sonra benzer kasik ağrıları yaşadım. İnşallah bebiştir senin de.Ekleme:
Sabahtan beri sağ kasığımda da yanma şeklinde ağrı var. Ayakta beklerken sağ ayağa yüklendiğimde sağ kasığımın yanması da bayağı artıyordu. Halen aynı şekilde ağrı var.
Ben de yumurtlamadan bir hafta sonra benzer kasik ağrıları yaşadım. İnşallah bebiştir senin de.
Hani göbüş büyüdükçe at bana çok severimAyy belli degil mi gobusten
Kızlar merhabaa, birşey sormak istedim
Benim normalde yumurtlamam geçen haftaydı. Adetim de takvime göre 15 aralık (1-2 gün erken veya geç oynayabiliyor.). Dün az pembe kan geldi ardından sarı akıntı ve sonra bol ıslaklık hissi ile gün geçti. Yerleşme desem adet tarihine yakın olması gerekiyor diye biliyorum ama daha 9 gün var. Acaba yumurtlama gecikti de ondan mı dedim. Her zaman yumurtlamamda kanama yaşamam ama bu aralar çok yoruluyorum yoğun bir dönemdeyim. Acaba yeni mi yumurtluyorum ondan kanama mı oldu dedim. Kafam karıştı. Bir de siz fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?
Evet kuzum 2 aşılama daha olacağım öyle hayırlısı bakalımAnladım cabım o zaman tüp bebek olmıcak şuan akısına bırakın bakalım belki olurr canım ya hayırlısı tabikide hakkınızda
Ovülasyon testleriyle daha sağlıklı sonuç alırsın aslında. Geçen dönem bende 10 gün kala kasık ağrısı yaşamıştım ve hamilelik şüphemi arttırmıştı. Ama değilmişim.Ama başka bir arkadaş hamile çıktı.
Hakkinda hayrlısı olsn kuzm bnde bu iki sabahtr çok sancıyla uaynıp olmaya baş serdi diyorm olmadm biraz lekelnmiş gibi kahvesi mi başka bir hafif leke geldi bilmyorm nasipYook kuzu yapmadım artık vücudumada güvenmicecem bel ağrısı kasık ağrısı hepsi var ama kahverengi lekelenmelerimde var tabi
Muhteşem bir düşünceyle gitmemişsn bence merhametli bi kadınsın Helal olsn Rabbim düşüncen gibi zarif bi evlat eylesnnGarip hisler ya tarif edemiyorum. Cok ince düşünürüm cokkkk.
Biz istanbulda 4 arkadaşız hepimiz 1 er ay arayla evlendik eşlerimizin işi sebebiyle burdayız tabi. Neyse o ayrıntıyı gec bide ayrıntıcı herşeyi de anlatıcamkızların 2 si dogurdu büyüttü biz 2 arkadaş kaldık. Gecen ay birisi dogum gunu yapacak kıza ısrarla diyorum ki yapma hani yapta bizi çagırma neden dedi çagırma işte dedim ben cok iyi değilim bişey yeyip içemiom dedim aslında ki tek sebebim diger arkadaş içimizde mahrum kalmasın bana herkes soracak şimdi naptınız kalp atışı nasıldı cok guzel bişey değilmi gibi şeyler konuşulacak. Ama arkadaşımız oylece dinlicek ve ben gitmedim kız bana küstü bide bunun üzerine demesinmi deger veren gelirdi. Kendisi istemeden ilk aylarda kaldı diger arkadaş 2 ayda kaldı biz 2 sene oldu daha bekliyoruz. Ama bunların düşünülmesi lazım değil mi sizce. Eşim cok abartıosun dio bazen. Kendime diyorum acaba abartıyor muyum. Bebek konusunda cok cok hassasım.
Valla bugün bat idi ama ne gelen var ne giden hala sızlayan kasıklarım var birdeMaisiyah345 canım durumun ne? Varmı güzel bir gelisme?
BekleyecemTamam bu gece ruyandayim
Takvim bizi yedi yediBen gideyim zeytinli ekmeğimi yeyim zaten bişey yiyemiom gece uyanıyorum aclıktan oturup kalıyorum. Yarın takvimin son ayının 7 si. Yeni umutlar yeni haberler guzellikler diliyorum takvimin 7 sinde hepinizetakvim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?