Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ben de yatam baaareee
Olaylar bitince geliyorsun takvimci bası seni
Aslında konu takvimde degildi bi prenses annesi sormus alınmayın diyerek yanıtlamıs fasülye annesi bi prenses anneside alınmıs
Konuda takvimden ilerlemis
Asıl mesele su ki bazı arkadaslar heves kıracak boyutlarda cevaplar vermis sanırım bunuda fasülye annesi farkedip dile getirmis bizlerde bu yoldan gectik yapmayalım dikkat edelim demis konu burdan kalkıp takvimde takılmıs anlatmaktan yılmadım suan kendi kendime gıybet ettim oda güzeldi iyi geceler

Canlar günaydın sabah yine yaptım test.cizgi var gibi ama çok silik gören var mi.cok az akıntı gelmiş gibi sanki adet başlar inşallah ya 4 gün geçti olmuyorum

Eklentiler

• 20191207_084438.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar normalde 4 gün süren adetim bu ay iki günde bitti neden olabilir bir sıkıntı yoktur dimi

Canlar günaydın sabah yine yaptım test.cizgi var gibi ama çok silik gören var mi.cok az akıntı gelmiş gibi sanki adet başlar inşallah ya 4 gün geçti olmuyorum

Canım bu çizgiyi görmemek imkansız. Kan testi yaptır bence. İnşallah güzel haberlerle sonuçlanır.

Kızlar normalde 4 gün süren adetim bu ay iki günde bitti neden olabilir bir sıkıntı yoktur dimi

Havalardan olabilir, stresten olabilir. Bazı zamanlar kısa sürebiliyor. Yine de için ferahlasın istersen doktora danış. En azından daha net bir cevap alırsın.

Hakkinda hayrlısı olsn kuzm bnde bu iki sabahtr çok sancıyla uaynıp olmaya baş serdi diyorm olmadm biraz lekelnmiş gibi kahvesi mi başka bir hafif leke geldi bilmyorm nasip
Aynen kuzu bakalım tez zamanda oluruz inşallah ben macun la ovu sipariş ettim inşallah onlar gelene kadar da adet olurum dün hafif kırmızılıklar geldi

Bilmiyorum bana yapılacak mı daha net değil ama doktorum iyi bir doktor İnşallah her şey yolunda gider. Geçmiş olsun sana da

Günaydın canım bende hafif gördüm ama bilemedim yaa eminde olamadım geçen bende çıkmıştıya çizgi sonradan macuna başlicam diye testi tekrarladım Dün gece hiç bişey çıkmadı o yüzden beklentini düşük tut nolur nolmaz

askm niye yordun kendini. Hepsini okumustm ben
Kiz tum gun boynca disardydim. Eve de gec geldik. E zaten netim yok kocaya baglniom arada o kdar. Yarin evime gidiorm insllh o zamn daha aktif olucam insllh

canım valla şu an hiç beklentim yok.adet gelse keşke.ama yine kimyasal gibime geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…