Kız bizde böyle olursak
Hıı görecem sizi mide bulantılarındaaa. Ayy lorikkk kız bişey yiyemiom kız burcu bende oyle napacaz biizzz. Bir arkadaş var benle aynı hamile kız tükürük yutamıo düşünebilio musunuz yemek yemeyi gectim. Ama inşallah hiç anlamadıgınız hamilelikler yaşarsınız. Gerci anlamasan da paranoyak bugun midem bulanmadı bebek iyimi diosun.Olmayiz ya biz sabirli annelerizhormonlarimiz bizimle oynayamaz
Hamile olunca pek bi yeme isteği gelmiş sanaSenin canini yersem gorersin
Ay benim arkadaşım da o durumda oturup üzülüyo ya ne bileyim şuan bana sçama geliyoKendi ablam oyleyemiyor diye oturup agliyor
Ay ben miğde bulantısından çok korkuyorum ya adet olurken de bulanır miğdem çok kötü Bi duygu ya. Bide yengemi gördüm hamileyken çok kusardı mahvolurduHıı görecem sizi mide bulantılarındaaa. Ayy lorikkk kız bişey yiyemiom kız burcu bende oyle napacaz biizzz. Bir arkadaş var benle aynı hamile kız tükürük yutamıo düşünebilio musunuz yemek yemeyi gectim. Ama inşallah hiç anlamadıgınız hamilelikler yaşarsınız. Gerci anlamasan da paranoyak bugun midem bulanmadı bebek iyimi diosun.
Ben 3 hafta mutfaga girmedim. Kapı kapı gezdim. Bulantım degil de tiksindim herşeyden ve by durum psikolojiyi batırıo oturup aglıosun falanAy ben miğde bulantısından çok korkuyorum ya adet olurken de bulanır miğdem çok kötü Bi duygu ya. Bide yengemi gördüm hamileyken çok kusardı mahvolurdu
İnşallahh kuzuİnş senin dediğin gibi olur cnm
Hahahahaha hangi masayaBilmem ki masaya yatirmak lazim bu konuyu
Gelsin gelsinn minnak nanisss gelsinAh insallah insallah cicegim benimde mini böcegim gelsin artık yavv
Ayy belli degil mi gobustenHamile olunca pek bi yeme isteği gelmiş sana
Haklısın canım ama devlette çok süründürüyor ben sadece tahlillerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum çok para vermemek adına.canım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorum
Aynen hepimiz bu takvimi yapmak için bekledik diğer arkadaslarımızda hamiş olucak inşallah en kısa zamanda onlarda yapıcak takvim inşallahhh❣
ben takvimi kaldırmayı düşünmefm canım saçma gelebilir ama bı buçuk senedir her gördüğüm takvim çok şirin geliyordu bana hamile kalınca yapmak için bekliyordum ama yanlış anlaşılıyorsa en iyisi uzaktan izlemek
Öyle tabi Rabbim veren de alan da herşeyin hayırlısı insAllah sağlıkla cnm dualarım o yönde.
Doğrudur cnm bende ağlarım kesinnBen 3 hafta mutfaga girmedim. Kapı kapı gezdim. Bulantım degil de tiksindim herşeyden ve by durum psikolojiyi batırıo oturup aglıosun falan
Kaç kilo aldın tatlım senAyy belli degil mi gobusten
Aynen canım sonucta bizler bu takvimi yapmak için öok uğrastık ve bekledik aynı sekilde sizlerde bekliyorsunuz ve birgün sizlerde yapıcaksınız inşallah ben bu takvim olayını hava atmak olarak görmüyorum böyle düşünen zaten böyle düşünüyordur gibi geliyor kimse kimseye bu konuda hava atıcak kadar bencil değildir! Biz birbirimize destek oluyoruz burda ben yanlıs birşey görmüyorum herkesin bu takvimi yapmak hakkı benceCİCEKLERİM
2 SAATTİR YAZILANLARI OKUYORUM ANLAMAYA CALISIYORUM
ÖZELLİKLE GEBE KALAN ARKADASLARIMA SÖYLEMEK İSTİYORUM BUNLARI...
HERBİRİNİZDE KENDİMİZ HAMİLE KALMISIZ GİBİ HEYECANLANDIK BURADA NEFESLERİMİZİ TUTTUK SONUCLARINIZI BEKLEDİK.
BİR TAKVİM TUTTURULMUS GİDİYOR EVET.
COK TESEKKÜR EDERİZ COK NAZİKSİNİZ
FAKAT SİZLERİN TAKVİMLERİNİ GÖRMEK BİZİMDE HAKKIMIZ❤
O yüzden lütfen rica ediyorum topikte takvim tartısması olmasın.
Birdaha bu konu acılmasın.
eger Gebe arkadasımızın takviminden rahatsız olan birileri anne adayları varsa onlar bu topikten cıksın
Ve rica ediyorum ince düsünüyoruz diye takvim yapmamazlık yapmayın @Mevayigit @Fasulye annesi lütfen.
tekrar söylüyorum sizlerin takvimlerinizi ve sizleri aramızda görmek bizlere umut oluyor tecrübe oluyor.
@bi prenses annesi @Fatma KTL arkadaslar sizleri hepinizi etiketleyemedigim tüm gebelerimiz
desteginize tecrübelerinize ihtiyacımız var bizleri görmezden gelmeyin
Hepinizi cok seviyorum❤
valla ben normalde boyle seylerden cok korkarim hayatimda hic operasyonda gecirmemistim ama sonucinda bebegime kavuscam diye rahattim. Olup bittikten sonrada narkozun etkisi gecince sasirdim bana sanki saniyelik bir olay gibi gelmisti sonrasinda dr bana antibiyotik ve agri kesici yazmisti ama oyle aman aman bir agrim olmadigi icin kullanmadim. 2 gun raporluydum evde dinlendim 3 .gun ise gittim bence abartiyolarYa niye bazıları histeroskopi kolay değil ağır ve tehlikeli bir işlem diyor valla artık nete bakmaya korkar oldum
Ama dedigin gibi uzmanlik gerektiren bir islem iyibir dr. Bulmak lazimYa niye bazıları histeroskopi kolay değil ağır ve tehlikeli bir işlem diyor valla artık nete bakmaya korkar oldum
Aayy yazzziikk siiizzeeHıı görecem sizi mide bulantılarındaaa. Ayy lorikkk kız bişey yiyemiom kız burcu bende oyle napacaz biizzz. Bir arkadaş var benle aynı hamile kız tükürük yutamıo düşünebilio musunuz yemek yemeyi gectim. Ama inşallah hiç anlamadıgınız hamilelikler yaşarsınız. Gerci anlamasan da paranoyak bugun midem bulanmadı bebek iyimi diosun. ☺
Ay benim arkadaşım da o durumda oturup üzülüyo ya ne bileyim şuan bana sçama geliyogerçi ben vajinismusken hamile kalmaya çalışanlara bakardım hemen belirti arıyorlar deyip şaşırırdım ama şimdi aynısı oldımn
Sana hangisi lazimHahahahaha hangi masaya
Valla heralde bi 8-9 kilo olduKaç kilo aldın tatlım sen
MiiiittfaaakkkAayy yazzziikk siiizzeecok zor tabi saka bi yana gercekteb benim yengem daha,fenaydi kusunca yaninda biri oluyordu bayılıyordu cunku
gercekten aklimin ucuna gelmezdi bebek icin tedavi gorucegim
Sana hangisi lazim
Ben tahmin etmiştim çünkü hep herşeyi bekledim ben.. O zamanlar çok üzülürken sonradan iyiki şimdi olmuş dedim yine öyle olur inş..Aayy yazzziikk siiizzeecok zor tabi saka bi yana gercekteb benim yengem daha,fenaydi kusunca yaninda biri oluyordu bayılıyordu cunku
gercekten aklimin ucuna gelmezdi bebek icin tedavi gorucegim
Sana hangisi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?