Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bizde böyle olursak
Olmayiz ya biz sabirli anneleriz hormonlarimiz bizimle oynayamaz
Hıı görecem sizi mide bulantılarındaaa. Ayy lorikkk kız bişey yiyemiom kız burcu bende oyle napacaz biizzz. Bir arkadaş var benle aynı hamile kız tükürük yutamıo düşünebilio musunuz yemek yemeyi gectim. Ama inşallah hiç anlamadıgınız hamilelikler yaşarsınız. Gerci anlamasan da paranoyak bugun midem bulanmadı bebek iyimi diosun.

Kendi ablam oyle yemiyor diye oturup agliyor
Ay benim arkadaşım da o durumda oturup üzülüyo ya ne bileyim şuan bana sçama geliyo gerçi ben vajinismusken hamile kalmaya çalışanlara bakardım hemen belirti arıyorlar deyip şaşırırdım ama şimdi aynısı oldımn

Ay ben miğde bulantısından çok korkuyorum ya adet olurken de bulanır miğdem çok kötü Bi duygu ya. Bide yengemi gördüm hamileyken çok kusardı mahvolurdu

Ay ben miğde bulantısından çok korkuyorum ya adet olurken de bulanır miğdem çok kötü Bi duygu ya. Bide yengemi gördüm hamileyken çok kusardı mahvolurdu
Ben 3 hafta mutfaga girmedim. Kapı kapı gezdim. Bulantım degil de tiksindim herşeyden ve by durum psikolojiyi batırıo oturup aglıosun falan

Haklısın canım ama devlette çok süründürüyor ben sadece tahlillerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum çok para vermemek adına.
Canım gitme ya ne güzel konusuyoruz burada dertleşiyoruz birbirimizle sen bilirsin tabikide

Aynen hepimiz bu takvimi yapmak için bekledik diğer arkadaslarımızda hamiş olucak inşallah en kısa zamanda onlarda yapıcak takvim inşallahhh

Aynen canım sonucta bizler bu takvimi yapmak için öok uğrastık ve bekledik aynı sekilde sizlerde bekliyorsunuz ve birgün sizlerde yapıcaksınız inşallah ben bu takvim olayını hava atmak olarak görmüyorum böyle düşünen zaten böyle düşünüyordur gibi geliyor kimse kimseye bu konuda hava atıcak kadar bencil değildir! Biz birbirimize destek oluyoruz burda ben yanlıs birşey görmüyorum herkesin bu takvimi yapmak hakkı bence

Ya niye bazıları histeroskopi kolay değil ağır ve tehlikeli bir işlem diyor valla artık nete bakmaya korkar oldum
valla ben normalde boyle seylerden cok korkarim hayatimda hic operasyonda gecirmemistim ama sonucinda bebegime kavuscam diye rahattim. Olup bittikten sonrada narkozun etkisi gecince sasirdim bana sanki saniyelik bir olay gibi gelmisti sonrasinda dr bana antibiyotik ve agri kesici yazmisti ama oyle aman aman bir agrim olmadigi icin kullanmadim. 2 gun raporluydum evde dinlendim 3 .gun ise gittim bence abartiyolar

Aayy yazzziikk siiizzee cok zor tabi saka bi yana gercekteb benim yengem daha,fenaydi kusunca yaninda biri oluyordu bayılıyordu cunku
gercekten aklimin ucuna gelmezdi bebek icin tedavi gorucegim
Hahahahaha hangi masaya
Sana hangisi lazim

Aayy yazzziikk siiizzee cok zor tabi saka bi yana gercekteb benim yengem daha,fenaydi kusunca yaninda biri oluyordu bayılıyordu cunku

gercekten aklimin ucuna gelmezdi bebek icin tedavi gorucegim

Sana hangisi lazim
Ben tahmin etmiştim çünkü hep herşeyi bekledim ben.. O zamanlar çok üzülürken sonradan iyiki şimdi olmuş dedim yine öyle olur inş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…