- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 33
hic boyle olmazdi yada ben evvelceden silinmedim... bakalim inwaAllah hayirlisiCanım adetin hep böylemi gelir ikiside olabilir bekle biraz daha bakalım bir daha test yaparsın olmadı
Selam kızlar bugün bat tarihim ama gelen giden yok test yaptım sabah tek çizgi.. Bu ay rahim filmi çekildim ya heralde gecikicek
Evine gidince kocadan vakit ayırabilirsen bize insallah bekleriz cicegimaskm niye yordun kendini. Hepsini okumustm ben
Kiz tum gun boynca disardydim. Eve de gec geldik. E zaten netim yok kocaya baglniom arada o kdar. Yarin evime gidiorm insllh o zamn daha aktif olucam insllh
Canım hamilelikte akıntı cok oluyor diye biliyorum cogu arkadasım hamilelikten sonra atmıstı ic camasırlarını cok rahatsız edecek boyutta degilse ıslaklık akıntı suyun degildir bebegim korkmaKizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Ben bugun bi saatlik araba yolculugu yapip misafrlige gitttm. Simdi tekrr eve donuyorz. Kalktiktan sonra islaklik hissettim afedersinz idrar kacrmis gibi ic camasirimn islandgini hissettm. Yolda durup lavaboda baktm. Gercktn islanmisim. Azicik da afedersinz norml beyz akntim gelmis her zmnki gibi. Pecete koydm simdi dewami gelck mi diye. Suyum deildir dimii
Canisi aknti sorn deil o azicik vardi. Sanki altima etmisim gibi camasrim islanmis. Kokladm idrr da kokmuoCanım hamilelikte akıntı cok oluyor diye biliyorum cogu arkadasım hamilelikten sonra atmıstı ic camasırlarını cok rahatsız edecek boyutta degilse ıslaklık akıntı suyun degildir bebegim korkma
Su gibi akıntıda normal biliyorum canım sen yinede arayıp bir sor doktoruna istersen icin rahatlasınCanisi aknti sorn deil o azicik vardi. Sanki altima etmisim gibi camasrim islanmis. Kokladm idrr da kokmuo
Aklima tukurim ki nosunu almyi unuttm her seferndeSu gibi akıntıda normal biliyorum canım sen yinede arayıp bir sor doktoruna istersen icin rahatlasın
Kötü bir vaziyet oldugunu sanmıyorum kuzum ama dedigin gibi yaparsın tekrarlarsa hic paniklemedenAklima tukurim ki nosunu almyi unuttm her seferndeAllh korusun dewmi gelirse acile giderm
Benim bildiğim de akıntı normal cnm telaşlanmaAklima tukurim ki nosunu almyi unuttm her seferndeAllh korusun dewmi gelirse acile giderm
Hemen doktorunu arasan ya kim ne derse desin içim rahat etmezdi benimKizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Ben bugun bi saatlik araba yolculugu yapip misafrlige gitttm. Simdi tekrr eve donuyorz. Kalktiktan sonra islaklik hissettim afedersinz idrar kacrmis gibi ic camasirimn islandgini hissettm. Yolda durup lavaboda baktm. Gercktn islanmisim. Azicik da afedersinz norml beyz akntim gelmis her zmnki gibi. Pecete koydm simdi dewami gelck mi diye. Suyum deildir dimii
Saoalsn cnm ole yaparm.Kötü bir vaziyet oldugunu sanmıyorum kuzum ama dedigin gibi yaparsın tekrarlarsa hic paniklemeden
Tmm cnm cok tsk edrrm. Bakicm artkBenim bildiğim de akıntı normal cnm telaşlanma
Nosunu almyi unuttmHemen doktorunu arasan ya kim ne derse desin içim rahat etmezdi benim
Anladım canım önemli bir şey değildir inşallah kendini nasıl hissediyorsun bir sıkıntın yok demiNosunu almyi unuttmdewami gelirse acile gidicm cnm . Once buraya bi sorim dedim belki bosuna telas yapiormdr. Yarin sabah da yolcuyum zaten evime gidiorm.olmazsa kendi dr uma gidicm
Valla sanki hafif bi bel agrim var adet gibi ama belki arbadym diye ole hissediorm. Onn disinda bi skntm yok cok sukurAnladım canım önemli bir şey değildir inşallah kendini nasıl hissediyorsun bir sıkıntın yok demi
Hayır canım eşim izin vermedi hamile değilsin diyor.Acile de tek gidemem.Cok korkuyorum hamile olurum da yine düşük yaparim diyefikoss canım ikinci cizgi cok belirgin ne yaptın kan verebildinmi?
Bence mutlaka doktora gözükmelisin, hem ultrasondan suyuna bakarlar hemde emin olmak için alttan yapılan bi işlem.var kulak çubuğu gibi bişeyi sürüp bakıyorlar sızıntı var mi diye. Benim 28.haftada gelmeye başlamıştı önlem amaclı iğne vuruldum erken doğabilir diye.Kizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Hayır canım hiç korkma o oluyor gebelikte bazen.hatta cok yuruyunce yorulunca falan oluyordu. ilk hamileligimde bana da oluyorduKizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?