Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar bugün bat tarihim ama gelen giden yok test yaptım sabah tek çizgi.. Bu ay rahim filmi çekildim ya heralde gecikicek

Selam canım, bir iki gün gecikmeler olabiliyormuş. Testte bişey çıkmadıysa gelir bir iki güne inşallah

Merhaba kızlar bugun Ki ovulasyon testim acaba yumurtalamıs mıyım

Eklentiler

• IMG_20191207_113013.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 34
askm niye yordun kendini. Hepsini okumustm ben
Kiz tum gun boynca disardydim. Eve de gec geldik. E zaten netim yok kocaya baglniom arada o kdar. Yarin evime gidiorm insllh o zamn daha aktif olucam insllh
Evine gidince kocadan vakit ayırabilirsen bize insallah bekleriz cicegim okudugunu farkettim aslında ama ceneme vurdu bir yazarak anlatayım dedim

Kizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Ben bugun bi saatlik araba yolculugu yapip misafrlige gitttm. Simdi tekrr eve donuyorz. Kalktiktan sonra islaklik hissettim afedersinz idrar kacrmis gibi ic camasirimn islandgini hissettm. Yolda durup lavaboda baktm. Gercktn islanmisim. Azicik da afedersinz norml beyz akntim gelmis her zmnki gibi. Pecete koydm simdi dewami gelck mi diye. Suyum deildir dimii

Canım hamilelikte akıntı cok oluyor diye biliyorum cogu arkadasım hamilelikten sonra atmıstı ic camasırlarını cok rahatsız edecek boyutta degilse ıslaklık akıntı suyun degildir bebegim korkma

Canım hamilelikte akıntı cok oluyor diye biliyorum cogu arkadasım hamilelikten sonra atmıstı ic camasırlarını cok rahatsız edecek boyutta degilse ıslaklık akıntı suyun degildir bebegim korkma
Canisi aknti sorn deil o azicik vardi. Sanki altima etmisim gibi camasrim islanmis. Kokladm idrr da kokmuo

Hemen doktorunu arasan ya kim ne derse desin içim rahat etmezdi benim

Hemen doktorunu arasan ya kim ne derse desin içim rahat etmezdi benim
Nosunu almyi unuttm dewami gelirse acile gidicm cnm . Once buraya bi sorim dedim belki bosuna telas yapiormdr. Yarin sabah da yolcuyum zaten evime gidiorm.olmazsa kendi dr uma gidicm

Nosunu almyi unuttm dewami gelirse acile gidicm cnm . Once buraya bi sorim dedim belki bosuna telas yapiormdr. Yarin sabah da yolcuyum zaten evime gidiorm.olmazsa kendi dr uma gidicm
Anladım canım önemli bir şey değildir inşallah kendini nasıl hissediyorsun bir sıkıntın yok demi

Bence mutlaka doktora gözükmelisin, hem ultrasondan suyuna bakarlar hemde emin olmak için alttan yapılan bi işlem.var kulak çubuğu gibi bişeyi sürüp bakıyorlar sızıntı var mi diye. Benim 28.haftada gelmeye başlamıştı önlem amaclı iğne vuruldum erken doğabilir diye.

Hayır canım hiç korkma o oluyor gebelikte bazen.hatta cok yuruyunce yorulunca falan oluyordu. ilk hamileligimde bana da oluyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…