Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar herkese arkadaşlar nasılsınız? Ben tahlil sonuçlarımı aldım güzel çıkmış sonuçlarım ve bugün femara kullanmaya başladım buna karşılık iğnede verdi doktor menopur diye bir iğne, kullanan oldumu acaba aranızda bu iğneyi, yada bilgisi olan varmı güzel kalpliler

Evet canm bir damla bile kırmılık geldiyse başlangıç odur

Regliyede göz aydın deyip seviniyoruz ya sonumuz ne olacak
Şuan bende aynı durumdayım bugün bat günüm test yaptım çıkmadı bian önce adet olmak istiyorum çünkü aşırı şişlik akıntı ve karın ağrım var..

Kızlar sorularım hiç bitmiyor ama :) adetimin üçüncü günü ve ilk olacakmışım gibi kasıklarımda agrı var hafif yumurtlamanın bu kadar erken olması mümkün değil dimi biliyorum ama işte içimi rahatlatmam lazım:))))

Şuan bende aynı durumdayım bugün bat günüm test yaptım çıkmadı bian önce adet olmak istiyorum çünkü aşırı şişlik akıntı ve karın ağrım var..
Bebiş yoksa inşallah bi an önce gelir cnm haklısın valla boşnyere gecikmeside sıkıntı

Bebiş yoksa inşallah bi an önce gelir cnm haklısın valla boşnyere gecikmeside sıkıntı
Valla cnm geçen ay zaten duphaston kullandım 5 gün erken geldi bide rahim filmi çekildim snaırım düzen gitti

Valla cnm geçen ay zaten duphaston kullandım 5 gün erken geldi bide rahim filmi çekildim snaırım düzen gitti
Rahim filminden sonra geç yumurtlama olmuştur belki kız bnmde düzenim bozuldu valla tüp bebekten sonra bikaç aya düzelir dediler bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…