Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım su gibi akıntı bende de oluyo akıyor böyle birşey sanki seninde öyle birşeydir bence

Değildir inşallah canım merak etme suyun olsa sık sık devamı gelir sen takip et sürekli geliyosa az az o zaman doktora bi sorarsın ama birkerelikse korkma ben ilk doğumumda anlamamıştım ama az az sık geliyodu

Canım kendini yiceksin böyle gidip verseydin ya kan belki var dikkat ederdin ona göre
Evet evdeki ...... anlamadı işte kendimi yiyip bitirdigimi.Adetim hic gecikmez mutlaka bir sey var diyorum ya bebek ya düşük yapicam .Anlamiyor.Cok üzgünüm.Allaha bıraktım verecek olan da alacak olan da o...

Canım su gibi akıntı bende de oluyo akıyor böyle birşey sanki seninde öyle birşeydir bence
Değildir inşallah canım merak etme suyun olsa sık sık devamı gelir sen takip et sürekli geliyosa az az o zaman doktora bi sorarsın ama birkerelikse korkma ben ilk doğumumda anlamamıştım ama az az sık geliyodu
Insllh dedginz gibidir . Cok tsk ederm kizlar . Duruma gore bakicm artk

Birazdan bakicm eger yine varsa dr yolu gozukur bana.
Hayır canım hiç korkma o oluyor gebelikte bazen.hatta cok yuruyunce yorulunca falan oluyordu. ilk hamileligimde bana da oluyordu
Ay ne bilim yaa. Misafrlikte oturuoduk. Gitmk icin kalktiktan sonra hissettim. Tuvaletm de vardi bide. Ddim belki altima kacrdim fark etmeden. Bi degisik oldm

Benimde oluyo canım. Islanıyorum terlemiş gibi boyle sanki. Fizyolojik bişey bence korkma oturuon ya sürekli ondan. Bugun hatta arkadaşlara gittim bende uzun süre oturdım kalktım ıslak. Akıntı değil yani ıslaktı hormonlardan kaynaklıdır.

Ay ne bilim yaa. Misafrlikte oturuoduk. Gitmk icin kalktiktan sonra hissettim. Tuvaletm de vardi bide. Ddim belki altima kacrdim fark etmeden. Bi degisik oldm
Sen sor yine doktoruna için rahatlar. ama çok normal canım olabiliyor.

Bazen altına kaçırma durumuda olabiliyor gerçekten ama emin olmak lazım. Inşallah önemli bişey değildir.

Evet evdeki ...... anlamadı işte kendimi yiyip bitirdigimi.Adetim hic gecikmez mutlaka bir sey var diyorum ya bebek ya düşük yapicam .Anlamiyor.Cok üzgünüm.Allaha bıraktım verecek olan da alacak olan da o...
Haklısın ama ben olsam dinlemezdim kadınlar çekiyor sonucta her acıyı erkeklerin umrunda değil keşke gitseydin

Ben adet oldm kuzmm hayrlsıı
Bu ay yeni umutlar inşallaaah..Valla bende kahve lekelenmeyle başlamıltı 5-6 günüdür dün başladı hafif kırmızılar bugünde devamı geldi neyseki ya bişey dicem ben şimdi adetin 1. Gününü kahve lekelnmeden itibarenmi sayıcam

Evt aynn dedgin gibi cnm. Saolasn bole okudukca icim rahatladi.
Sen sor yine doktoruna için rahatlar. ama çok normal canım olabiliyor.
Nosunu almamistm cnm. Detyliya gidince sorarim artk.
Doktora gidersen de haber et hemen
Tmm cnm ederm tabi. Saolasn ❤
Bazen altına kaçırma durumuda olabiliyor gerçekten ama emin olmak lazım. Inşallah önemli bişey değildir.
Ay simdiden ole baslrsa yandm valla. Insllh deildir.
Canım bence de kötü bir şey değildir benim de bunda oluyor ıslanmış gibi kızımda da oluyordu için rahat olsun
Saolsn cnm. Genel itibariyle normlmis . Icim rahtldi baya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…