- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yumurtlama gibi görünüyor canımMerhaba kızlar bugun Ki ovulasyon testim acaba yumurtalamıs mıyım
Canım su gibi akıntı bende de oluyo akıyor böyle birşey sanki seninde öyle birşeydir benceKizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Ben bugun bi saatlik araba yolculugu yapip misafrlige gitttm. Simdi tekrr eve donuyorz. Kalktiktan sonra islaklik hissettim afedersinz idrar kacrmis gibi ic camasirimn islandgini hissettm. Yolda durup lavaboda baktm. Gercktn islanmisim. Azicik da afedersinz norml beyz akntim gelmis her zmnki gibi. Pecete koydm simdi dewami gelck mi diye. Suyum deildir dimii
Canım kendini yiceksin böyle gidip verseydin ya kan belki var dikkat ederdin ona göreHayır canım eşim izin vermedi hamile değilsin diyor.Acile de tek gidemem.Cok korkuyorum hamile olurum da yine düşük yaparim diye
Değildir inşallah canım merak etme suyun olsa sık sık devamı gelir sen takip et sürekli geliyosa az az o zaman doktora bi sorarsın ama birkerelikse korkma ben ilk doğumumda anlamamıştım ama az az sık geliyoduKizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Ben bugun bi saatlik araba yolculugu yapip misafrlige gitttm. Simdi tekrr eve donuyorz. Kalktiktan sonra islaklik hissettim afedersinz idrar kacrmis gibi ic camasirimn islandgini hissettm. Yolda durup lavaboda baktm. Gercktn islanmisim. Azicik da afedersinz norml beyz akntim gelmis her zmnki gibi. Pecete koydm simdi dewami gelck mi diye. Suyum deildir dimii
Evet evdeki ...... anlamadı işte kendimi yiyip bitirdigimi.Adetim hic gecikmez mutlaka bir sey var diyorum ya bebek ya düşük yapicam .Anlamiyor.Cok üzgünüm.Allaha bıraktım verecek olan da alacak olan da o...Canım kendini yiceksin böyle gidip verseydin ya kan belki var dikkat ederdin ona göre
Canım su gibi akıntı bende de oluyo akıyor böyle birşey sanki seninde öyle birşeydir bence
Insllh dedginz gibidir . Cok tsk ederm kizlar . Duruma gore bakicm artkDeğildir inşallah canım merak etme suyun olsa sık sık devamı gelir sen takip et sürekli geliyosa az az o zaman doktora bi sorarsın ama birkerelikse korkma ben ilk doğumumda anlamamıştım ama az az sık geliyodu
Birazdan bakicm eger yine varsa dr yolu gozukur bana.Bence mutlaka doktora gözükmelisin, hem ultrasondan suyuna bakarlar hemde emin olmak için alttan yapılan bi işlem.var kulak çubuğu gibi bişeyi sürüp bakıyorlar sızıntı var mi diye. Benim 28.haftada gelmeye başlamıştı önlem amaclı iğne vuruldum erken doğabilir diye.
Ay ne bilim yaa. Misafrlikte oturuoduk. Gitmk icin kalktiktan sonra hissettim. Tuvaletm de vardi bide. Ddim belki altima kacrdim fark etmeden. Bi degisik oldmHayır canım hiç korkma o oluyor gebelikte bazen.hatta cok yuruyunce yorulunca falan oluyordu. ilk hamileligimde bana da oluyordu
Benimde oluyo canım. Islanıyorum terlemiş gibi boyle sanki. Fizyolojik bişey bence korkma oturuon ya sürekli ondan. Bugun hatta arkadaşlara gittim bende uzun süre oturdım kalktım ıslak. Akıntı değil yani ıslaktı hormonlardan kaynaklıdır.Kizlar bisy sorcam hemen bi bakin size zahmet . Tecrubeliler aydnltsin beni .
Sen sor yine doktoruna için rahatlar. ama çok normal canım olabiliyor.Birazdan bakicm eger yine varsa dr yolu gozukur bana.
Ay ne bilim yaa. Misafrlikte oturuoduk. Gitmk icin kalktiktan sonra hissettim. Tuvaletm de vardi bide. Ddim belki altima kacrdim fark etmeden. Bi degisik oldm
Doktora gidersen de haber et hemenValla sanki hafif bi bel agrim var adet gibi ama belki arbadym diye ole hissediorm. Onn disinda bi skntm yok cok sukur
Bazen altına kaçırma durumuda olabiliyor gerçekten ama emin olmak lazım. Inşallah önemli bişey değildir.Birazdan bakicm eger yine varsa dr yolu gozukur bana.
Ay ne bilim yaa. Misafrlikte oturuoduk. Gitmk icin kalktiktan sonra hissettim. Tuvaletm de vardi bide. Ddim belki altima kacrdim fark etmeden. Bi degisik oldm
Haklısın ama ben olsam dinlemezdim kadınlar çekiyor sonucta her acıyı erkeklerin umrunda değil keşke gitseydinEvet evdeki ...... anlamadı işte kendimi yiyip bitirdigimi.Adetim hic gecikmez mutlaka bir sey var diyorum ya bebek ya düşük yapicam .Anlamiyor.Cok üzgünüm.Allaha bıraktım verecek olan da alacak olan da o...
Ay benim geldi çok şükürrr kız kötüyü düşünmecanım valla şu an hiç beklentim yok.adet gelse keşke.ama yine kimyasal gibime geliyor.
Bu ay yeni umutlar inşallaaah..Valla bende kahve lekelenmeyle başlamıltı 5-6 günüdür dün başladı hafif kırmızılar bugünde devamı geldi neyseki ya bişey dicem ben şimdi adetin 1. Gününü kahve lekelnmeden itibarenmi sayıcamBen adet oldm kuzmm hayrlsıı
Hadi hayirlisi olsunAy benim geldi çok şükürrr kız kötüyü düşünme
Buna seviniceğimi hiç düşünmezdimHadi hayirlisi olsun
Evt aynn dedgin gibi cnm. Saolasn bole okudukca icim rahatladi.Benimde oluyo canım. Islanıyorum terlemiş gibi boyle sanki. Fizyolojik bişey bence korkma oturuon ya sürekli ondan. Bugun hatta arkadaşlara gittim bende uzun süre oturdım kalktım ıslak. Akıntı değil yani ıslaktı hormonlardan kaynaklıdır.
Nosunu almamistm cnm. Detyliya gidince sorarim artk.Sen sor yine doktoruna için rahatlar. ama çok normal canım olabiliyor.
Tmm cnm ederm tabi. Saolasn ❤Doktora gidersen de haber et hemen
Ay simdiden ole baslrsa yandm valla. Insllh deildir.Bazen altına kaçırma durumuda olabiliyor gerçekten ama emin olmak lazım. Inşallah önemli bişey değildir.
Saolsn cnm. Genel itibariyle normlmis . Icim rahtldi bayaCanım bence de kötü bir şey değildir benim de bunda oluyor ıslanmış gibi kızımda da oluyordu için rahat olsun
Bugun den basarım cnm benm o zamanYumurtlama gibi görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?