Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan bende aynı durumdayım bugün bat günüm test yaptım çıkmadı bian önce adet olmak istiyorum çünkü aşırı şişlik akıntı ve karın ağrım var..
Bende de şişlik agri vardı adet günü .su an 4 gün geçti ne ağrı ne şişlik kalmadı:)Gelmiyor adetcigim de hiç gelecek gibi değil)

Bende de şişlik agri vardı adet günü .su an 4 gün geçti ne ağrı ne şişlik kalmadı:)Gelmiyor adetcigim de hiç gelecek gibi değil)
Bence sen kan testi yaptır cnm vardı sanki silik çizgi

Kızlar ben bişey duydum hani regle daha çok varken gelen pembe kanama yumurtalık çatlaması da olabilirmiş ve eğer şayet yaşadığımız şey yumurtalık çatlaması ise adet de gecikiyomuş. Benimde dün bat tı ama ne gelen var ne giden ne de göğüs ağrısı hiçbişey yok demek ki adet gecikecek

Canım geç yumurtlamaysa gecikir adet ben mesela geçen ay adetime 1 hafta kala yumurtladım olabilir yani

Canlar günaydın.ben şimdi idrar testi yaptım.cizgi yok çok şükür silik de yok.rahatladim baya.simdi adetimi beklicem.bir an önce olurum inşallah
hayırlısı olsun kuzum bi kaç gün geciklmeler olur bebiş yoksa bian önce gelir inşallah kırmızılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…