Merhaba ben de iki aydır proxy woman kullanıyorum eşim de proxy man kullanıyor bu üçüncü ayımız bu ay deneme yapacağım sizde ise yaramış mıydı acabaKaliteli sperm olsun diye ben woman olani kullandim yumurtalar icin
Aa ne zaman öğrendin sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerrbenimde oyleydi kuzum dun sarimsi akintim vardi bugun degerim 129 cikti 2 gun sonra tekrar bakilcak sonra gonul rahaligi ile soyleyebilcem hamileligmi:)
bu sabah canim:) adetim bugun yada yarin olmaliydi 129 cikti.ama daha rahimde bisey gormuyorum dedi.adet oncesi gibi bi sikinti yok dedi erken daha bundan baska bisey goremeyiz zaten dedi.bilmiyorum dogrumu yani adet gunu yada 1 gun oncesi keseyi goren varsa yazarsa sevinirimAa ne zaman öğrendin sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerr
Cnm kaç çıktı fsh galiba bnmde yüksek doktor bişey demedi amaKuzum senin dediğin tsh hormonu sanırım. Dört çok normal bir değer çünkü. Benim bahsettiğim fsh ve benimki epey yüksek çıktı
Canım mümkğn değil ben 5+1 de gördüm keseyi bebeğide gördü hatta ama çok küçük dedi devlette daha geç görülüyor kese diye duydum özelde daha çabuk görüyorlar makineleri kaliteli oluyor. Senin önce değerin artması lazım ben 3000lerden sonra gördüm keseyi çünkübu sabah canim:) adetim bugun yada yarin olmaliydi 129 cikti.ama daha rahimde bisey gormuyorum dedi.adet oncesi gibi bi sikinti yok dedi erken daha bundan baska bisey goremeyiz zaten dedi.bilmiyorum dogrumu yani adet gunu yada 1 gun oncesi keseyi goren varsa yazarsa sevinirim
bende oyle dusundum kuzum doktoruma guveniyorum bide.azonce birinin ablasi adet gununde gormuste sasirdi goreedigne kafama taildi yine de bi sorayim dedim :) carsamba tekrar hcg bakilcak bidahaki haftada keseyi goruruz dedi doktor hayirlisi insallahCanım mümkğn değil ben 5+1 de gördüm keseyi bebeğide gördü hatta ama çok küçük dedi devlette daha geç görülüyor kese diye duydum özelde daha çabuk görüyorlar makineleri kaliteli oluyor. Senin önce değerin artması lazım ben 3000lerden sonra gördüm keseyi çünkü
Canım o kadar erken gören varmı bilmiyorum döllenmeyle alakalıdır bence acele etme önce sağlıkla bir değerin artsın zaten görüyorsun sonrada kalp atısı için bekliyosun hep bir bekleyiş olucak yanibende oyle dusundum kuzum doktoruma guveniyorum bide.azonce birinin ablasi adet gununde gormuste sasirdi goreedigne kafama taildi yine de bi sorayim dedim :) carsamba tekrar hcg bakilcak bidahaki haftada keseyi goruruz dedi doktor hayirlisi insallah
Hımm hayırlısı cnm doktora gt cnm dahiliyeyeKuzum senin dediğin tsh hormonu sanırım. Dört çok normal bir değer çünkü. Benim bahsettiğim fsh ve benimki epey yüksek çıktı
Amin kuzum ya amin inşallahAynen inşallah olucak canımm
Sevindim canım2li tarama testim cok sukur iyi cikti kizlar 10000de 1 cikti risk en dusuk risk grubuymus cok sukur normalde 1 ay sonra gel demisti doktor gitmisken azicik sevimlilikle bi baksak cinsiyetine dedim normalde sonuc gostermeye gelenlere bakmiyomusamaaa benim sapsal cocugum gecen hafta top gibi olup popoyu donmustu bu haftada bagdas kurmuss nasil rahatsa icerde tam bir ariza cocuk doktorda hareketlerine guldu vucud yukari kafa yana bakiyo falan neyseee o siraa ayy dedi pipisi var galiba sanirim oglus geliyo ama 1 ay sonra kesinlescekmis
2li tarama testim cok sukur iyi cikti kizlar 10000de 1 cikti risk en dusuk risk grubuymus cok sukur normalde 1 ay sonra gel demisti doktor gitmisken azicik sevimlilikle bi baksak cinsiyetine dedim normalde sonuc gostermeye gelenlere bakmiyomusamaaa benim sapsal cocugum gecen hafta top gibi olup popoyu donmustu bu haftada bagdas kurmuss nasil rahatsa icerde tam bir ariza cocuk doktorda hareketlerine guldu vucud yukari kafa yana bakiyo falan neyseee o siraa ayy dedi pipisi var galiba sanirim oglus geliyo ama 1 ay sonra kesinlescekmis
Benim icime hep erkek doguyo valla amaaannn saglikli olsun evlat dedin mi hepsi can beii bari bakmis yine de. Hadi hayrli olsn insllh. Pipili de candir
Ole vallaaBenim icime hep erkek doguyo valla amaaannn saglikli olsun evlat dedin mi hepsi can be
İnsallah insallah valla burdaki kisilerin hamile kalmasini nasil istiyorum bi bilselerOle vallaabana da hep erkk dediler. Ruyalrmda da malum oldu sanki. Gercktn de erkkmis. Simdi cok suukur her hiseettgimde ogluum diye sesleniorm. biz istedik Rabbim verdi emanetini.
Insllh burdaki arkdslrimiza da nsip olsn
Sağol canımSen de sansli karilardansinnazar degmesin....
Ya Allh ya sabir dicem artk napim
Hayıtı nasıl kullandın canım benimkini düşürdü vallaKizlarr kist basit kistmis küçülmüş gelin görün ki fsh almış başını uçmuşne hayıt ne aslan pençesi. Yumurta rezervini de az buldu muayenede. Bakalım ne diyecek ya amaan çok bunaldım niye düşmedi bu fsh
Küçülmüş mü tamamen mi gitmiş cnmKizlarr kist basit kistmis küçülmüş gelin görün ki fsh almış başını uçmuşne hayıt ne aslan pençesi. Yumurta rezervini de az buldu muayenede. Bakalım ne diyecek ya amaan çok bunaldım niye düşmedi bu fsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?