Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa ne zaman öğrendin sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerr
bu sabah canim:) adetim bugun yada yarin olmaliydi 129 cikti.ama daha rahimde bisey gormuyorum dedi.adet oncesi gibi bi sikinti yok dedi erken daha bundan baska bisey goremeyiz zaten dedi.bilmiyorum dogrumu yani adet gunu yada 1 gun oncesi keseyi goren varsa yazarsa sevinirim

Canım mümkğn değil ben 5+1 de gördüm keseyi bebeğide gördü hatta ama çok küçük dedi devlette daha geç görülüyor kese diye duydum özelde daha çabuk görüyorlar makineleri kaliteli oluyor. Senin önce değerin artması lazım ben 3000lerden sonra gördüm keseyi çünkü

bende oyle dusundum kuzum doktoruma guveniyorum bide.azonce birinin ablasi adet gununde gormuste sasirdi goreedigne kafama taildi yine de bi sorayim dedim :) carsamba tekrar hcg bakilcak bidahaki haftada keseyi goruruz dedi doktor hayirlisi insallah

Canım o kadar erken gören varmı bilmiyorum döllenmeyle alakalıdır bence acele etme önce sağlıkla bir değerin artsın zaten görüyorsun sonrada kalp atısı için bekliyosun hep bir bekleyiş olucak yani

Valla keseyi gormen kilona deri kalinligina herseye gore degisiyo kisiden kisiye gore degisiyor yani alttan muayne olmcayacaksaniz doktorunuza sorun o bilir hepimizden daha iyi mesela yolk kesesi gorup cocuk zannedende var o haftada cocuk gorende en iyisini doktor bilir tatlim

2li tarama testim cok sukur iyi cikti kizlar 10000de 1 cikti risk en dusuk risk grubuymus cok sukur normalde 1 ay sonra gel demisti doktor gitmisken azicik sevimlilikle bi baksak cinsiyetine dedim normalde sonuc gostermeye gelenlere bakmiyomus amaaa benim sapsal cocugum gecen hafta top gibi olup popoyu donmustu bu haftada bagdas kurmuss nasil rahatsa icerde tam bir ariza cocuk doktorda hareketlerine guldu vucud yukari kafa yana bakiyo falan neyseee o siraa ayy dedi pipisi var galiba sanirim oglus geliyo ama 1 ay sonra kesinlescekmis

Sevindim canım erkek geliyor sesene hayırlısıyla gelsin bakalım valla

ii bari bakmis yine de. Hadi hayrli olsn insllh. Pipili de candir

Benim icime hep erkek doguyo valla amaaannn saglikli olsun evlat dedin mi hepsi can be
Ole vallaa bana da hep erkk dediler. Ruyalrmda da malum oldu sanki. Gercktn de erkkmis. Simdi cok suukur her hiseettgimde ogluum diye sesleniorm. biz istedik Rabbim verdi emanetini.
Insllh burdaki arkdslrimiza da nsip olsn

Ole vallaa bana da hep erkk dediler. Ruyalrmda da malum oldu sanki. Gercktn de erkkmis. Simdi cok suukur her hiseettgimde ogluum diye sesleniorm. biz istedik Rabbim verdi emanetini.
Insllh burdaki arkdslrimiza da nsip olsn
İnsallah insallah valla burdaki kisilerin hamile kalmasini nasil istiyorum bi bilseler Allahim herkese saglikli sihhatli evlat versin

Hayıtı nasıl kullandın canım benimkini düşürdü valla

Küçülmüş mü tamamen mi gitmiş cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…