Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun degerlendırdık dıger gunde degerlendırdık cnm bgn de dgerlendrcgm renk solana kadar yumurtlama kesın olmus demı cnm
Cok güzel bir yumurtan var cicegim eger yarınd abu koyulukta cıkarsa hamile olma ihtimalinde var siz yinede degerlendirin bugünü bakalım

N Nana Ana cnm benim bat geçti 2 gün ama gelen giden yok testte de çıkmadı anlamadım yarına kadar bekleyip kan testi yaptırırım duruma göre doktorumu ararım sonra
Yumurtlaman gecikmismiydi cicegim insallah hamilesindirde 9ay boyunca adet görmezsin bugün idrar testi yaparmısın müsaitsen

canım gecikme olabilir belki benim gibi.idrarda yoksa kanda da cikmiyor genelde.doktoru arayınca ne yapıyor gecikmeyle ilgili ?
Benim olmazdı cnm. Bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyomuş. Valla eğer kanda negatif çıkarsa bence söktürücü verir

Yumurtlaman gecikmismiydi cicegim insallah hamilesindirde 9ay boyunca adet görmezsin bugün idrar testi yaparmısın müsaitsen
Valla sanmıyorum ben hissediyorum her ay yumurtlamayı ama geçen ay 5 gün erken gelmişti belki g3cikebilir diyorum.. Yarın direk kan mı versem diyorum cnm ya

Cay kasıgı öneriyorlardı canım bol su ic ve hareket et hadi sifa olsun

Gözün aydın baby si resim yok mu resim

Ben ne demistim sanaaaaaa

Valla sanmıyorum ben hissediyorum her ay yumurtlamayı ama geçen ay 5 gün erken gelmişti belki g3cikebilir diyorum.. Yarın direk kan mı versem diyorum cnm ya
Hic belli olmazki kuzum insallah vardır bebis erken döllenme olduysa idrardada cıkar bence bugün idrar yarında kan testi yaptır sen

Sen başından beri pipili dedin zaten Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür bi daha gidince resim isterim
Gecen hafta attim kizz yine gittigimde atarimda manyak bi cocuk oldugu icin abuk subuk yatiyo bagdas kurmak ne yaaa urfali misin sen cocuk el kadarsin icerde sira gecesi yapiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…