Kaç çıktı cnmKuzum senin dediğin tsh hormonu sanırım. Dört çok normal bir değer çünkü. Benim bahsettiğim fsh ve benimki epey yüksek çıktı
Kaç senin cnm 10 a kadar normalCnm kaç çıktı fsh galiba bnmde yüksek doktor bişey demedi ama
Cok güzel bir yumurtan var cicegim eger yarınd abu koyulukta cıkarsa hamile olma ihtimalinde var siz yinede degerlendirin bugünü bakalımDun degerlendırdık dıger gunde degerlendırdık cnm bgn de dgerlendrcgm renk solana kadar yumurtlama kesın olmus demı cnm
Benim olmazdı cnm. Bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyomuş. Valla eğer kanda negatif çıkarsa bence söktürücü verircanım gecikme olabilir belki benim gibi.idrarda yoksa kanda da cikmiyor genelde.doktoru arayınca ne yapıyor gecikmeyle ilgili ?
Valla sanmıyorum ben hissediyorum her ay yumurtlamayı ama geçen ay 5 gün erken gelmişti belki g3cikebilir diyorum.. Yarın direk kan mı versem diyorum cnm yaYumurtlaman gecikmismiydi cicegim insallah hamilesindirde 9ay boyunca adet görmezsinbugün idrar testi yaparmısın müsaitsen
Cay kasıgı öneriyorlardı canım bol su ic ve hareket et hadi sifa olsunMerhaba kızlar, bu clife macunu bugün kullanmaya başladım da. Tadı pek güzel değilmiş, mideme oturdu sanki. Galiba kaşığa fazla koydum. Zor yuttum, midem bi garip oldu. Bol su içiyorum. Acaba kaşık küçük ya, o kadar az mı olucak ölçüsü? Ben kaşık küçük diye biraz dolu dolu aldım
Gözün aydın baby si resim yok mu resim2li tarama testim cok sukur iyi cikti kizlar 10000de 1 cikti risk en dusuk risk grubuymus cok sukur normalde 1 ay sonra gel demisti doktor gitmisken azicik sevimlilikle bi baksak cinsiyetine dedim normalde sonuc gostermeye gelenlere bakmiyomusamaaa benim sapsal cocugum gecen hafta top gibi olup popoyu donmustu bu haftada bagdas kurmuss nasil rahatsa icerde tam bir ariza cocuk doktorda hareketlerine guldu vucud yukari kafa yana bakiyo falan neyseee o siraa ayy dedi pipisi var galiba sanirim oglus geliyo ama 1 ay sonra kesinlescekmis
İlk bakıldığında 2 yıl önce 7.85 ti cnm 10 gün önce falan yine yaptırdı 9 du galibaKaç senin cnm 10 a kadar normal
Ben ne demistim sanaaaaaa2li tarama testim cok sukur iyi cikti kizlar 10000de 1 cikti risk en dusuk risk grubuymus cok sukur normalde 1 ay sonra gel demisti doktor gitmisken azicik sevimlilikle bi baksak cinsiyetine dedim normalde sonuc gostermeye gelenlere bakmiyomusamaaa benim sapsal cocugum gecen hafta top gibi olup popoyu donmustu bu haftada bagdas kurmuss nasil rahatsa icerde tam bir ariza cocuk doktorda hareketlerine guldu vucud yukari kafa yana bakiyo falan neyseee o siraa ayy dedi pipisi var galiba sanirim oglus geliyo ama 1 ay sonra kesinlescekmis
Yok askim sonuc gostermeye gittim yaa cikti vermedi kacak bakti banaGözün aydın baby si resim yok mu resim
Hic belli olmazki kuzum insallah vardır bebis erken döllenme olduysa idrardada cıkar bence bugün idrar yarında kan testi yaptır senValla sanmıyorum ben hissediyorum her ay yumurtlamayı ama geçen ay 5 gün erken gelmişti belki g3cikebilir diyorum.. Yarın direk kan mı versem diyorum cnm ya
Sen başından beri pipili dedin zaten Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür bi daha gidince resim isterimYok askim sonuc gostermeye gittim yaa cikti vermedi kacak bakti bana
Hadi gözünaydın kuzum soyunuzun devamı geliyor insallah rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsinPipiliii demistin
Gecen hafta attim kizz yine gittigimde atarimda manyak bi cocuk oldugu icin abuk subuk yatiyoSen başından beri pipili dedin zaten Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür bi daha gidince resim isterim
Hahahshahhaja medyum seyi yedim diye acarsan ban yersin bebegimHadi gözünaydın kuzum soyunuzun devamı geliyor insallah rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsincinsiyet tahmini topigimi acsam acaba buraya yada medyum seyi yedim diye bir topik acayım
Aklımada gelmedi degilHahahshahhaja medyum seyi yedim diye acarsan ban yersin bebegim
Deli kadinAklımada gelmedi degil
Benim evlat tahminleri yanıltır ama ben sana söyleyeyimDeli kadinseninkini de ben tahmin etcem bak nasil tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?