Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaaooooowwwwwwww 
Naanaaaa naanaaaaa sen var ya sennnnn
Allh sana ikiz nasip etsin insllh insllh.anca icim rahatlar
Tsk ederm anaaam
BEN DE SENI SEVIORUM ❤❤❤
Allah razı olsun balammmmm amin insallah ya insallah böyle dua edeceksen hep küs bana ben gönlünü almasını bilirem

Amanın gecmişler olsun @FatmaKTL. Dikkat et kendine. Evde yatış moduna gec gitme bi yere artık
Tsk ederm cano.
Evime kavustm cok sukur
Pek dinlenmedim valla. Afedrsin evimi pislik goturuodu. Her yeri yapabildgm kadr yaptm dinlene dinlne. Bulasiklrm tek kaldi

Ole olcak artk . Sende durumlr nasil
İyiyim yatıyorum bol bol ne iş ne guc. Eşim dio bu evin hali ne. Topla dedim bende. Aldıgını aldıgın yere koy dio bana ya ben hamileyim karışma bana istediğimi yaparım dedim. Haftaya annemler gelio ayrı bir heyecan var içimde

Ödü

evet o benim tarzım cok bol et kuzum hamilelerin duası kabul olur derler insallah hepinizin canı gönülden ettigi dualar kabul olsun cicegim balam❤
Ilk peygamberlerden olan hz.zulkifl ve elyesa peygamberi ziyaret ettim ve araci ettim insllh Rabbim onlrin hatrina kabul eder yavrm. Bebegimn hatrina kabul etsin insllh
napıyosunuz ballar

Namazimi kilip mutfaga transfer olcam insllh sen napiosn

Cay kasıgı öneriyorlardı canım bol su ic ve hareket et hadi sifa olsun

Sağol canım. Sen aldın mı macun? Ben tadı güzel diye kaşığa bi güzel doldurdum. Ağzıma atmamla midemin ağzıma gelmesi bir oldu. Sandım bal gibi tatlı bişey. Hala tadı ağzımda ve gitmedi. Akşam nasıl yicem onu düşünüyorum

Simdiden cocuklri kullaniorz
Ana yaa iste cok farkli. Ne guzl gelsinler sag salim.

Ilk peygamberlerden olan hz.zulkifl ve elyesa peygamberi ziyaret ettim ve araci ettim insllh Rabbim onlrin hatrina kabul eder yavrm. Bebegimn hatrina kabul etsin insllh

Namazimi kilip mutfaga transfer olcam insllh sen napiosn
Onların ve masum bebeginin yüzü suyu hürmetine kabul olsun insallah cicegim cok sagol emi

henüz almadım balam ben reglin dördüncü günğnde karar verdimgec olmustu ay sonu sipris verecem insallah sen instagramdan mı siparis vermistin canım web sitesindenmi?
Su ic ya bol bol öyle deme bende tiksinirsem zorlanırım tadına bakmadan yut ve bol su ic

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…