Allah razı olsun balammmmm amin insallah ya insallah böyle dua edeceksen hep küs bana ben gönlünü almasını biliremYaaaaaooooowwwwwwww
Naanaaaa naanaaaaa sen var ya sennnnn
Allh sana ikiz nasip etsin insllh insllh.anca icim rahatlar
Tsk ederm anaaam
BEN DE SENI SEVIORUM ❤❤❤
Tsk ederm cano.Amanın gecmişler olsun @FatmaKTL. Dikkat et kendine. Evde yatış moduna gec gitme bi yere artık
Atarim da banlanir miyim bilmemZaman ne güzel geciyorkucagınada alacaksın insallah pipisini atacaksınız
Oyle oluyo uzun süre gidince. Her gun bişey yaparsın acele etme.Tsk ederm cano.
Evime kavustm cok sukur
Pek dinlenmedim valla. Afedrsin evimi pislik goturuodu. Her yeri yapabildgm kadr yaptm dinlene dinlne. Bulasiklrm tek kaldi
Yok yaa ben kusmyi hic sevmiom . Hic tarzim deil valla..Allah razı olsun balammmmm amin insallah ya insallah böyle dua edeceksen hep küs bana ben gönlünü almasını bilirem❤❤
Ole olcak artk . Sende durumlr nasilOyle oluyo uzun süre gidince. Her gun bişey yaparsın acele etme.
ÖdüAtarim da banlanir miyim bilmem
evet o benim tarzımYok yaa ben kusmyi hic sevmiom . Hic tarzim deil valla..
Küsmesem de ediom valla hep aklimdasinz.
İyiyim yatıyorum bol bol ne iş ne guc. Eşim dio bu evin hali ne. Topla dedim bende. Aldıgını aldıgın yere koy dio bana yaOle olcak artk . Sende durumlr nasil
Ilk peygamberlerden olan hz.zulkifl ve elyesa peygamberi ziyaret ettim ve araci ettim insllh Rabbim onlrin hatrina kabul eder yavrm. Bebegimn hatrina kabul etsin insllhÖdü
evet o benim tarzımcok bol et kuzum hamilelerin duası kabul olur derler insallah hepinizin canı gönülden ettigi dualar kabul olsun cicegim balam❤
napıyosunuz ballar
Cay kasıgı öneriyorlardı canım bol su ic ve hareket et hadi sifa olsun
İyiyim yatıyorum bol bol ne iş ne guc. Eşim dio bu evin hali ne. Topla dedim bende. Aldıgını aldıgın yere koy dio bana yaben hamileyim karışma bana istediğimi yaparım dedim. Haftaya annemler gelio ayrı bir heyecan var içimde
Onların ve masum bebeginin yüzü suyu hürmetine kabul olsun insallah cicegim cok sagol emiIlk peygamberlerden olan hz.zulkifl ve elyesa peygamberi ziyaret ettim ve araci ettim insllh Rabbim onlrin hatrina kabul eder yavrm. Bebegimn hatrina kabul etsin insllh
Namazimi kilip mutfaga transfer olcam insllhsen napiosn
Insllh canisi sen de saol ❤Onların ve masum bebeginin yüzü suyu hürmetine kabul olsun insallah cicegim cok sagol emi❤
İnşallah canım. Kullanıyorum sonuna kadar. Ama bilerek yapmıom valla
Simdiden cocuklri kullaniorz
Ana yaa iste cok farkli. Ne guzl gelsinler sag salim.
Sağol canım. Sen aldın mı macun? Ben tadı güzel diye kaşığa bi güzel doldurdum. Ağzıma atmamla midemin ağzıma gelmesi bir oldu. Sandım bal gibi tatlı bişey. Hala tadı ağzımda ve gitmedi. Akşam nasıl yicem onu düşünüyorum
Anasına çekmiş demek kiGecen hafta attim kizz yine gittigimde atarimda manyak bi cocuk oldugu icin abuk subuk yatiyobagdas kurmak ne yaaa urfali misin sen cocuk el kadarsin icerde sira gecesi yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?