Taytımı giydim seni odamda bekliyorumTaytttcinizz geldii hanimmmİse gelirken basladim okumaya araara okuya okuya geldim daha yeni son sayfaya ♥ Bu arada bir arkadas sormus hamile olup iliski sirasinda agri ceken var mi diye ben yasadim bilmiyodum hamile oldugumu asiri agri yasiyodum iliskide ben anlam verememistim ama ben yasadim o zaman enfeksiyonum yoktu onu biliyorum sonradan yasadim enfeksiyonu o da bobrek tasindan dolayi yasadim sukur gecti neysee tayti olan hanimlar piste lutfen
Gönlünü yerim seninBenim icimdeki his de cok yakın diyor Mayis a gelmeden güzel haberi hayirlisiyla Rabbim sanada Nanamizada nasip edecek insaAllah canim benim❤
Nasıl dert olmuıuuuuuusssssNaptin senden sonra o taytci her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmis
Cok naziksin cicegim seni seviyorum ben diye bosuna demiyorum
Kuzu sen macun kullanmıyosun diyeBeni etiketlememissin ama bende okudum
Tüm belirtileri hissediyorum ya masallah
Ayyy inşallah kuzum inşallahCicegim senin gebelik suan belli olmadıgına göre iki adet catlayan yumurtan oldugu gözüküyorikizlerin yolda güzel degerlendir
Bir bakayim insaAllah bende faydasini görürüm canım benimInstagramda polikistikoverlayasamm sayfası vardı, orda kullanıp fayda gören çok kişi var, benim pkos um yok ama kadın hastalıklarına iyi gelip, adeti düzene soktuğu için kullandım. Inceleyebilirsin sende, Allah şifa versin
Amin insaAllah canim ❤Gönlünü yerim seninaminnnn insallah cümlemize nasip etsin saglıklı gebeliklerimizi bebegim❤❤
Ne sormuştun canım anlamdimSatın neydi sormustum kuzum?
hayırlı olsun tekrar allah kucagına almayı nasip etsin
Amin insallah cicegimmmm
Amin canım benimAmin canım benim kimseyi evlatla sınamasın❤
Amannnn tez günde nasip etsin canım isteyen herkeze evlatla sinmasin allahimYaa yiriiim en güzel haberlerden biri bu Rabbim bizede nasip etsin
Çatlar bugünde yapYok bu çatlamicak anlaşıldı
Ne güzel valla ikizi olan çokmuşBizde tek yumurta ikiziyiz. Çok benziyoruz o yüzden.
Erkek mi senin ikizin canım? ☺
Bazen oluyo yumurta iyice gelişiyo. Kaliteli oluyomuş öyle canım. Yarına çatlar, gündüz yap test
Hergün bir tane yap, aynı saatlerde yapman lazım testiSipariş verdim bi iki güne gelir kullanımı nasıl olacak hergün bir kere mi test kullanılıyor yoksa iki kere yada belirli saatleri var mı nasıl değerlendiriliyor testler koyuluğuna göre mi
Aaaa en sevdigimm hemen gelcemTaytımı giydim seni odamda bekliyorum
HOSGELDİN CİCEGİM❤❤❤
Hahaahahha tayt kadini giymisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?