- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Günaydın güzellikkkkGunaydin bu arada hamislerr veee yakinda hamis kalicaklarr
Günaydın güzel anneGunaydin bu arada hamislerr veee yakinda hamis kalicaklarr
Yapıcam inşallah çatlamıştır kız seninde böyle olmuş ya neden 2 gün sürüyo biliyosundur bazısı iyi kaliteli oluyor diyor ama bilemedimÇatlar bugünde yap
Allah tez günde hepimizi anne olmayı nasip etsin hepimiz evlerimizi kucagimiza alkalin doktor bile şaşırdı bana ilaçlara bile başlamadım doğru düzgün allah verince oluyor işte umut yoktu bende resmen allahım çok büyük herkeze versinKanmış ben leke kahverengi sanmistim bu da işte resmimiz
Oyyyy minik susam seniiKanmış ben leke kahverengi sanmistim bu da işte resmimiz
Hadi gozun aydinAy çatlamış kızlaaar kafanızı şişirdim o kadar
Dikkat et canim benim simdi nasilsin ne dedi doktor hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim insaAllahKanmış ben leke kahverengi sanmistim bu da işte resmimiz
İnsulin yüksek o risk yapıyorOyyyy minik susam seniikuzu sorun yok dimi
Hepimizin kucagina aldığı günleri nasip etsin allah tez günde nasip etsinDikkat et canim benim simdi nasilsin ne dedi doktor hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim insaAllah❤
Ayy hadi inşaAllah bebiş gelsin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin RabbimAy çatlamış kızlaaar kafanızı şişirdim o kadar
Tabiki Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Ben mesela ovulasyon testi yapıyorum 2-3 gündür boşuna yapıyorum belkide diyorum belki yine olmicak ama insanoğlu işte bazen kendini yırtsan olmaz bazende kılını kıpırdatmasan olurAllah tez günde hepimizi anne olmayı nasip etsin hepimiz evlerimizi kucagimiza alkalin doktor bile şaşırdı bana ilaçlara bile başlamadım doğru düzgün allah verince oluyor işte umut yoktu bende resmen allahım çok büyük herkeze versin
Amin canim benim ❤Hepimizin kucagina aldığı günleri nasip etsin allah tez günde nasip etsin
Kız ıyyim de kan geldi işte korktum doktora riskin var ama bi kan-kan yok dedi kese de iyi dedjOyyyy minik susam seniikuzu sorun yok dimi
Yanlız herkesin kafasını şişirdimHadi gozun aydin
İnşallah kuzum çokta sevinmiyorum bazen amudada kalksak olmuyor ne yazıkki :)Ayy hadi inşaAllah bebiş gelsin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim❤
Tabiki ama tedbir sonra tevekkül rabbim emeklerini boşa çıkarmaz olucak çok dua ediyorum sanadaTabiki Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Ben mesela ovulasyon testi yapıyorum 2-3 gündür boşuna yapıyorum belkide diyorum belki yine olmicak ama insanoğlu işte bazen kendini yırtsan olmaz bazende kılını kıpırdatmasan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?