Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki ama tedbir sonra tevekkül rabbim emeklerini boşa çıkarmaz olucak çok dua ediyorum sanada
Evet kuzum kader gayrete aşık demişler daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için olurmu olmazmı bi daha aynı sevinci yaşarmıyım bazen çok korkuyorum bi daha olmazsa diye

Evet kuzum kader gayrete aşık demişler daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için olurmu olmazmı bi daha aynı sevinci yaşarmıyım bazen çok korkuyorum bi daha olmazsa diye
Kız inan kendine bence olucak senin bu aylarda ona kalsa benim doktorum da pek ümitli görünmüyor insilin almış başını gidiyor hani ama inandım bi şey olmicak korkma sende yine kalıcam hamile

Kız inan kendine bence olucak senin bu aylarda ona kalsa benim doktorum da pek ümitli görünmüyor insilin almış başını gidiyor hani ama inandım bi şey olmicak korkma sende yine kalıcam hamile
İnşallah kuzum hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun

Orasi öyle Rabbim dilemedikçe olmuyor fakat en azindan umut işte canim ne guzel ki yumurtan oluşuyor ve çatlıyor bunlar bile ayri umut nedeni
Sorma gerçekten inanmicaksın ama adet düzenim bozulmuştu yani 40 güne kadar çıktı ya insan adet olduğuna sevinirmi inanki ben ona bile seviniyorum artık kötünün iyisi en azından

Sorma gerçekten inanmicaksın ama adet düzenim bozulmuştu yani 40 güne kadar çıktı ya insan adet olduğuna sevinirmi inanki ben ona bile seviniyorum artık kötünün iyisi en azından
Aynen insan kendini teselli edecek kendinden daha sikintililari görünce bu mu benim sikintim diyor benimde ayni 40lara dayaniyor bende şükrediyorum kendiliğinden olunca Rabbim yardimcimiz olsun canim

Arkadaşlar 50 günde adet oluyordum ikinci kızımda 6 ay korunmadık artık bıraktığım hayırlısı deyip rahatladığım ay birbuçuk aylık olduğumu öğrendim
Maşallah Rabbim dileyince oluyor işte şuan hamile misiniz? InsaAllah hayırlısıyla sağlıkla yakin zamanda tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim❤

Maşallah Rabbim dileyince oluyor işte şuan hamile misiniz? InsaAllah hayırlısıyla sağlıkla yakin zamanda tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim❤
Evet şu an hamileyim 2018 mayısta 22 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla tekrar cesaret etmem bu kadar zaman aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…