Bende ağrı az az kana benzeyen lekeler mide bulantısı kasık ağrılarıSen nasil oldun kuzum
Yarın al stok yap olmadı bende alcam bir ara iyi geliyomuş çubuk kraker varmıBu saatte nasil bulayim
Yemek görümce midem bulanıyorYemek bile yapamadım bugün
İcini ferah tut kuzum hamilelerin %90i bunu yasiyo bende yasadimBende ağrı az az kana benzeyen lekeler mide bulantısı kasık ağrıları
Ayy o cok zorr olsa gerek ben bulanti cok yasamadim oyle tiksinmem yada asiri asermemde olmadi bi iki kez falanYemek görümce midem bulanıyor
Ya benim eşim gece nöbette asker ben tek kalıyorum böyle kanamam olursa tek kalmak çok kötü annemi çok ariyom bu aralarİcini ferah tut kuzum hamilelerin %90i bunu yasiyo bende yasadim ♥
Susamli varYarın al stok yap olmadı bende alcam bir ara iyi geliyomuş çubuk kraker varmı
çok sukur yinede onca zaman bekledim oldu da zor geçicek sanirimAyy o cok zorr olsa gerek ben bulanti cok yasamadim oyle tiksinmem yada asiri asermemde olmadi bi iki kez falanValla zor anacim Allah kolaylik versin
Kimse yok mu ailenden en azindan bi 10-15 gun gelsinler ilk 3 ay zaten genel tehlike onun haricini doktor soyluyo kalkman yasak diye kardesin annen falan kimse kalamaz miYa benim eşim gece nöbette asker ben tek kalıyorum böyle kanamam olursa tek kalmak çok kötü annemi çok ariyom bu aralar
Kabuğu soyulmus hiyar da iyi geliyormusSusamli var
Ayy dunya kadar var yiyim bari insallah iyi gelir lorikommmKabuğu soyulmus hiyar da iyi geliyormus
Şanliurfa da eşim astsubay doğu görevi burda tanıdık yok hiç lokmanda evli de yok 3 tane var onalrda büyük benden pek sammi değiliz ailem de rize de hani şimdi gel desem annem. Gelir ama o yolda o da hasta olur diye olandı dicem gelsin tek kızım canım ben erkek kardeşim var sadeceKimse yok mu ailenden en azindan bi 10-15 gun gelsinler ilk 3 ay zaten genel tehlike onun haricini doktor soyluyo kalkman yasak diye kardesin annen falan kimse kalamaz mi
Oyle okumuştum bir ara ye bakiyim ne olcak haber ver bizeAyy dunya kadar var yiyim bari insallah iyi gelir lorikommm
Ya Allah yardimcin olsun kuzummmŞanliurfa da eşim astsubay doğu görevi burda tanıdık yok hiç lokmanda evli de yok 3 tane var onalrda büyük benden pek sammi değiliz ailem de rize de hani şimdi gel desem annem. Gelir ama o yolda o da hasta olur diye olandı dicem gelsin tek kızım canım ben erkek kardeşim var sadece
Bende yapım kız belki ise yararOyle okumuştum bir ara ye bakiyim ne olcak haber ver bize
Kuzucum kuzenin falanda mi yok bi hafta 10 gun kalsin valla ben calismiyo olsam gelip ben bakardim sanaŞanliurfa da eşim astsubay doğu görevi burda tanıdık yok hiç lokmanda evli de yok 3 tane var onalrda büyük benden pek sammi değiliz ailem de rize de hani şimdi gel desem annem. Gelir ama o yolda o da hasta olur diye olandı dicem gelsin tek kızım canım ben erkek kardeşim var sadece
Amin kix ev işi yapamıyorum artık ayakta daha çok ağrıyor yada bana öyle geliyirYa Allah yardimcin olsun kuzummm
Tamam bebegimOyle okumuştum bir ara ye bakiyim ne olcak haber ver bize
Saglik olsun birak isi gucu dinlenmene bak görümcen falan yok mu onlar gelsin yardimaAmin kix ev işi yapamıyorum artık ayakta daha çok ağrıyor yada bana öyle geliyir
Ya açıkça eğer annem gelemezse kardeşlerim okuyir kaynanam gönüllü olur bende allah esirgersin bu çocuğu kesin düşürürüm o gelirse bende eşime ıyyim diyom ama evin hali hal değil benim de duygusal zamanın ağlayıp duruyorum kan geldikçeKuzucum kuzenin falanda mi yok bi hafta 10 gun kalsin valla ben calismiyo olsam gelip ben bakardim sana ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?