Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim eşim gece nöbette asker ben tek kalıyorum böyle kanamam olursa tek kalmak çok kötü annemi çok ariyom bu aralar
Kimse yok mu ailenden en azindan bi 10-15 gun gelsinler ilk 3 ay zaten genel tehlike onun haricini doktor soyluyo kalkman yasak diye kardesin annen falan kimse kalamaz mi

Kimse yok mu ailenden en azindan bi 10-15 gun gelsinler ilk 3 ay zaten genel tehlike onun haricini doktor soyluyo kalkman yasak diye kardesin annen falan kimse kalamaz mi
Şanliurfa da eşim astsubay doğu görevi burda tanıdık yok hiç lokmanda evli de yok 3 tane var onalrda büyük benden pek sammi değiliz ailem de rize de hani şimdi gel desem annem. Gelir ama o yolda o da hasta olur diye olandı dicem gelsin tek kızım canım ben erkek kardeşim var sadece

Ya Allah yardimcin olsun kuzummm

Kuzucum kuzenin falanda mi yok bi hafta 10 gun kalsin valla ben calismiyo olsam gelip ben bakardim sana

Kuzucum kuzenin falanda mi yok bi hafta 10 gun kalsin valla ben calismiyo olsam gelip ben bakardim sana ♥
Ya açıkça eğer annem gelemezse kardeşlerim okuyir kaynanam gönüllü olur bende allah esirgersin bu çocuğu kesin düşürürüm o gelirse bende eşime ıyyim diyom ama evin hali hal değil benim de duygusal zamanın ağlayıp duruyorum kan geldikçe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…