- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
benimde 31 ayy heycanli beklemek
Ya bazen insanlar cidden ne diyeceğini bilmiyor kızlar konuşacak konu yok zaten milletin özeline girmeyi çok severler zaten anlatamam istesen anlatırsınGelde anlat onlara onlari gorunce resmen soguk ter dokuyorum icimden nolur kimse sormasın bebek konusunu diyorum. Dun de misafirlerimiz vardi kadin esime diyor ki hado neyi bekliyorsunuz yapmak icinesim de biz tadini cikariyoruz dedi ne güldüm
insanlarımız işteAayyy vallaha ya hayatta sormam kimseye hamile degil misin sorusunu
Yok cnm 5 gün olduInsalllaahh insalllaaahhhhbekle bence biraz daha iki gun oldu mu kan vereli
Kuzum düşük yapana kadar çok rahatsız oluyodum ama düşükten sonra sormuyolar artık rahatım bi süreCevirebilirsin borca girdik düsünemiyoruz suanda bebek diye gercekten kafan rahatlayabilir biraz bebegim
Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallahbenimde 31 ayy heycanli beklemek
insallah canimHadi bakalım güzel haberler alalım inşallah
Kız geçkizlar bir sey sorucam adet biteli 7 gun oluyor ovulasyon testi icin gec mi kaldim aliyim mi yinede
daha ilk defa deniyoruz ovulasyon testini burdan duydum ama degerlendirdik her gunu simdi alsam mesela yumurtladiysam tek cizgi mi cikicak kusura bakma kuzum cidden bilmedigim icin soruyorumKız geç
Kalmışsın tabii
Olmazdı ya bakalım yarın kanda görürüz ama olumsuzsa bile umut oldun bana şuanNormalde gecikmiyorsa geç döllenme olabilir ya da kimyasal filan, benim de eylülde öyle sonradan çizgi çıkmıştı kan testinde 1,8 çıkmıştı anlamamıştım kimyasal olabilir diye düşünmüştüm, bu ay olmasa da az kalmış gibi inşallah
Yok canım anlıyorum seninne kusuru esrağfurullah evet yumurtladıysan eğer c çizgizi koyu t çizgisi silik çıkar şuan Yani istersen al gene ama gecikmişsindaha ilk defa deniyoruz ovulasyon testini burdan duydum ama degerlendirdik her gunu simdi alsam mesela yumurtladiysam tek cizgi mi cikicak kusura bakma kuzum cidden bilmedigim icin soruyorum
cok tesekkur ederim canim bilgi icinYok canım anlıyorum seninne kusuru esrağfurullah evet yumurtladıysan eğer c çizgizi koyu t çizgisi silik çıkar şuan Yani istersen al gene ama gecikmişsin
Canım sanki 11-12 pik yapmış gibi diğer günler çatlamıs duruyor değerlendirdin miKızlar ovülasyon testi yapıyorum ilk defa. Adetim bittikten 5 gün sonra başlayabildim hala devam ediyorum yapmaya . Döngüm 28 gün. Beklenen adet tarihime 12 gün var daha. Testi yaptığımda koyuydu ama tam koyu değil ve sonradan açılmaya başladı. Fotoğrafları atıyorum bilen biri yorumlayabilir mi
İkizler geliyor demekBen gece ruyamda 2 tane haslanmis yumurta gordum . Elimdeydi ikisi de . Bi de mevlut veriyorduk sanki ruyamda . Ruyami yorumlayin hele
Benimde 28.gün pik gördüm sabret yapmaya devam et canım
Sabirla devamBenimde 28.gün pik gördüm sabret yapmaya devam et canım
Oyyy Allh yardmcn olsn. Gecene kadr insan kendinden bikio resmenTelefonla çok haşır neşir olmak istemiyorum, bakınca da dertlerimi buraya değil de temmuz annelerine yazıyorum aynı haftada olduğumz arkadaşlara filan, buraya da güzel haber var mı diye bakıyorum. Öyle işte sürekli kusma modundayım çok fenayım
Evet canım değerlendirdimCanım sanki 11-12 pik yapmış gibi diğer günler çatlamıs duruyor değerlendirdin mi
İnşallah canımEvet canım değerlendirdiminşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?