Az kalmis senn de bataKizlaaar beninde göğüslerimm şişdi ilk defa bu aycook heycanliyim
Oluyo canimm bide ben asilama oldum daha ilk sefer o günden beri kasiklarimdan agri batma hic eksilmedi..Az kalmis senn de batasızlama falann da oluo mu hic gogslernde
İnşallah iyiye işarettir canımmKizlaaar beninde göğüslerimm şişdi ilk defa bu aycook heycanliyim
Hadi insllh tutunmusturOluyo canimm bide ben asilama oldum daha ilk sefer o günden beri kasiklarimdan agri batma hic eksilmedi..
Insallah canimmHadi insllh tutunmusturbat gununde mi yapican testi
Ben olsydim fazla testim varsa 2 3 gun onceden baslrdim yapmyaInsallah canimmdoktor pazar gün yap dedi sabredebilirsem bakalimm
Olmazmi benimm pofuduk internetten 50 tane sipariş etmişBen olsydim fazla testim varsa 2 3 gun onceden baslrdim yapmya
İyi olmus biryandan yavrum insallah olurda tez vakitte verirsin güzel haberleri gögsünü gere gere herkeseKuzum düşük yapana kadar çok rahatsız oluyodum ama düşükten sonra sormuyolar artık rahatım bi süre
Ayyy en sevdgimden ne guzlOlmazmi benimm pofuduk internetten 50 tane sipariş etmiş
Yaaaa kimleri görüyorum güzel topigime güzel misafir ugramıs ve ben burada yoktum
Bir iki gün daha bekliyim sonra baslarimm yapmayaAyyy en sevdgimden ne guzlher gun yap bi tane .
Hosgeldin cicegim ekledimMerhaba,
Beni de ekler misiniz bat 29 aralık
Benim regl zamanı siser ama senin olmuyormuydu hic cicegimKizlaaar beninde göğüslerimm şişdi ilk defa bu aycook heycanliyim
Lorik yine arayıslarda konu bulsada gitsekHele bu milletin niye sesi çıkmi.
Illa etiketliyek mi yaneee
FisfiklemeeeeeeeeeeBen olsydim fazla testim varsa 2 3 gun onceden baslrdim yapmya
Ekledim cicegim hosgeldinnnBeni ekler misin canım bat 27 aralık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?