Ordaki suratindan ele verrsin cnm sen merk etmeGerci sen nanaaaa diye bagırırsan istem dısı bagırdıgın icin herkes dönüp bakabilir yupiiiii
Niye bence plan güzel bozmayalım bunu isteAynn cagirma bosver. ZTen evdesin teksin. Ole agir isinde yok yapasin. Bol bol uzan keyfine bak duani et bisy olmaz insllh. Geldiler mi de gitmk bilmezler falandert olmasn bide o.
e vala vala artikn sen bilirsn bacum. Sana hediye gondermye hazir biri var burda. Imkanim olsaydi tek basima gelir bi kafede oturur tanisir verrdim hediemi de ama sen bilin artk
Sağol canım ediyorum bol bol burdaki kızlara kendimeAynn cagirma bosver. ZTen evdesin teksin. Ole agir isinde yok yapasin. Bol bol uzan keyfine bak duani et bisy olmaz insllh. Geldiler mi de gitmk bilmezler falandert olmasn bide o.
e vala vala artikn sen bilirsn bacum. Sana hediye gondermye hazir biri var burda. Imkanim olsaydi tek basima gelir bi kafede oturur tanisir verrdim hediemi de ama sen bilin artk
Allah razı olsun cicegimAhahahahahahaha okumak daha hoşuma gidiyor sanırımgüzel bir topik seviyorum muhabbetlerinizi:) lorik le sen için dua ediyor ve durumlarınızı takip ediyorum
Kırmızı gül takayımmı ceketime hic bagırma senOrdaki suratindan ele verrsin cnm sen merk etme
Olur olur olacak bu kadar topiginde hamile olmuş olan var hepimizin duasiyla insallahAllah razı olsun cicegim ❤❤ İnsallah dualarınız kabul olur cok sagolun
Ama böyle elini korkak alıstırma yaz arada bir ben merak ediyorum böceklilerimi
İyi uykular cicegimİyigeceler arkadaşlar ben gari gidirem görüşürüz
He hee. O kdar hediyemi verim. Sen de kendini gostermden kac git. Fatma buni begenmdiiiNiye bence plan güzel bozmayalım bunu iste
Ustten ustten yapmya calis. Laf eden kimse yok.nasilsaSağol canım ediyorum bol bol burdaki kızlara kendimeevde pislik içinde ama yatiyom bakalım sonumuz ne olucak
Hatırlıyorum kuzum hic unuturmuyum seni yaaaa ne güzel haberimiz olmadan bizlere dua ediyorsunuz cok duygulandım suan rabbim sizlerinde cocuklarınızı kucagınıza versin saglıcakla alın diye bende hep duacıyım vallahi daha biraz önce totemdeki kisilere baktım allahım dedim ben kalamasam bile kimse buralarda bebek aramasın hepsi hamile kalsın buda buda buda diye saydım herkesi niyet cok önemli kalplerimizde insallah temiz dualar yarayacak birbirimize sizlerde bir avazda alacaksınız kucaklarınıza insallah kuzum sende benim dualarımdasın bilOlur olur olacak bu kadar topiginde hamile olmuş olan var hepimizin duasiyla insallahbende burda öğrenmiştim walla o kadar çok istiyorum ki inşallah birgün girdiğim de sizlerinde güzel haberini göreyim cnm benim yazarım tabikide♥
Ama bende hediye bırakacaktımki sanaHe hee. O kdar hediyemi verim. Sen de kendini gostermden kac git. Fatma buni begenmdiii
Ustten ustten yapmya calis. Laf eden kimse yok.nasilsabi is yap bi otur.
Sahibini gormem lazm baan neAma bende hediye bırakacaktımki sanaonu begenecektin
Tamam tamam almıyorum alacaklarım kara kaplı defterde kalsınSahibini gormem lazm baan nesen beni gorcen ama ben seni gormicem. Nssil olck o is
Canım çok teşekkür ederim aminnnnn inşallahHatırlıyorum kuzum hic unuturmuyum seni yaaaa ne güzel haberimiz olmadan bizlere dua ediyorsunuz cok duygulandım suan rabbim sizlerinde cocuklarınızı kucagınıza versin saglıcakla alın diye bende hep duacıyım vallahi daha biraz önce totemdeki kisilere baktım allahım dedim ben kalamasam bile kimse buralarda bebek aramasın hepsi hamile kalsın buda buda buda diye saydım herkesi niyet cok önemli kalplerimizde insallah temiz dualar yarayacak birbirimize sizlerde bir avazda alacaksınız kucaklarınıza insallah kuzum sende benim dualarımdasın bil
Su ftskrcm ı bana bir acıkla cümle kuramıyorum onunla ilgili
Tamam fatoscum tesekkür ederim verdigin bilgiler icinCanım çok teşekkür ederim aminnnnn inşallah♥ ama eksik dua etme lütfen ben kalamasam da deme dört dörtlük iste güzel dua et isteyen hak eden herkes anne baba olsun inş sağlık sihhatle ♥ canım adım fatma ama fatoş derler daha çok fts onun kısalması gerisi de soyismim:)))))
Yani sag gögüsüm soldan hep bi sis ama bu sefer ikisindede hafif bi dolgunluk varBenim regl zamanı siser ama senin olmuyormuydu hic cicegim
Sen hep geceleri geliyosun biz uyuypruzYine ben geldim herkes gitti ya offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?