Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye bence plan güzel bozmayalım bunu iste

Sağol canım ediyorum bol bol burdaki kızlara kendime evde pislik içinde ama yatiyom bakalım sonumuz ne olucak

Ahahahahahahaha okumak daha hoşuma gidiyor sanırım güzel bir topik seviyorum muhabbetlerinizi:) lorik le sen için dua ediyor ve durumlarınızı takip ediyorum
Allah razı olsun cicegim İnsallah dualarınız kabul olur cok sagolun
Ama böyle elini korkak alıstırma yaz arada bir ben merak ediyorum böceklilerimi

Allah razı olsun cicegim ❤❤ İnsallah dualarınız kabul olur cok sagolun
Ama böyle elini korkak alıstırma yaz arada bir ben merak ediyorum böceklilerimi
Olur olur olacak bu kadar topiginde hamile olmuş olan var hepimizin duasiyla insallah bende burda öğrenmiştim walla o kadar çok istiyorum ki inşallah birgün girdiğim de sizlerinde güzel haberini göreyim cnm benim yazarım tabikide

Niye bence plan güzel bozmayalım bunu iste
He hee. O kdar hediyemi verim. Sen de kendini gostermden kac git. Fatma buni begenmdiii
Sağol canım ediyorum bol bol burdaki kızlara kendime evde pislik içinde ama yatiyom bakalım sonumuz ne olucak
Ustten ustten yapmya calis. Laf eden kimse yok.nasilsa bi is yap bi otur.

Hatırlıyorum kuzum hic unuturmuyum seni yaaaa ne güzel haberimiz olmadan bizlere dua ediyorsunuz cok duygulandım suan rabbim sizlerinde cocuklarınızı kucagınıza versin saglıcakla alın diye bende hep duacıyım vallahi daha biraz önce totemdeki kisilere baktım allahım dedim ben kalamasam bile kimse buralarda bebek aramasın hepsi hamile kalsın buda buda buda diye saydım herkesi niyet cok önemli kalplerimizde insallah temiz dualar yarayacak birbirimize sizlerde bir avazda alacaksınız kucaklarınıza insallah kuzum sende benim dualarımdasın bil
Su ftskrcm ı bana bir acıkla cümle kuramıyorum onunla ilgili

Canım çok teşekkür ederim aminnnnn inşallah ama eksik dua etme lütfen ben kalamasam da deme dört dörtlük iste güzel dua et isteyen hak eden herkes anne baba olsun inş sağlık sihhatle canım adım fatma ama fatoş derler daha çok fts onun kısalması gerisi de soyismim:)))))

Tamam fatoscum tesekkür ederim verdigin bilgiler icin Okuyamıyordum rahatlattın sagol
En güzel duam hepimiz hamile kalalım bir tane anne olmak isteyen tek kisi kalmasın buralarda En eksik duamda ben olamasam bile oda bu ay olamasam bile herkes gebe olsun herkes saglıklı olsun duası kuzum gönlümden öyle gecti biraz önce insallah rabbim en güzellerini yasatır hepimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…