Simdilk aklima gelenleri sayim o zamnTamam canım kapatalımmı konuyu
Hadi seceneklerim haniiiiiiunutturmaya calıstın demiii
Sürekli kullanıp seni hatırlayabilecegim birsey olmalıSimdilk aklima gelenleri sayim o zamn
Bi kilo baklava ya da bi kilo su boregi ya daa kuru dolmaliklar ya daaaa yazma patik lifbnmkisi gittikce ceyize kayiyo. Aklinda bisy varsa solee
Tabiki çok haklısın ne demek nanaHerkesin özgürlügü var bilgi vermekte sakınca görmeyen arkadaslarımız var bu topikte benden ziyade esim bana özellikle bu konuda tolerans tanımıyor. Yoksa yaptıgın tanımak isteyisin kötü yada alemlik bir olay degildi gayet normal
Yinede özür dilerim herkesten bilgilerimi paylasamadıgım icin umarım anlayısla karsılanabilir...
Burdayım yavrum çok takılmıyorum buralarda
O zamn eski usul mendiller alayim sana. Ustune parfumumu de skarim.Hasta oldgunda hem kokla hem de sümkür dur onaSürekli kullanıp seni hatırlayabilecegim birsey olmalı
Bir kilo baklavayı iki hafta sonra unuturum bebegim
Dile benden ne dilersen derken sadece sümük mendilindenmi bahsediyordun ceeennnnO zamn eski usul mendiller alayim sana. Ustune parfumumu de skarim.Hasta oldgunda hem kokla hem de sümkür dur ona
Evet cicegim
Ole deme bak cok kullanisli haaDile benden ne dilersen derken sadece sümük mendilindenmi bahsediyordun ceeennnn
Hii o zmn ayni gun kargoyla evine gelirEvet cicegim
Sümüklerim hic akmıyorki benimmmmmOle deme bak cok kullanisli haapamuklusundan alirim burnunu yara yapmaz
Hadi yaa ne guzl masallh diyim. Bende de hasta olim olmim hic eksik olmazSümüklerim hic akmıyorki benimmmmm
Sen bana patik al teyzesi evladım olunca giydiririm senide seve seve testlerimle hatırlarımHii o zmn ayni gun kargoyla evine gelirvalla ciddimm bak. Sana uygun neresi varsa sole gonderirim hediyemi
Ozaman kendine al sen o pımıklı mendiliHadi yaa ne guzl masallh diyim. Bende de hasta olim olmim hic eksik olmaz
Birde angelmamy ve gizli takipcilerimizSaka maka koca topikte bi ikimz variz
Organizasyon is ceviriozSen bana patik al teyzesi evladım olunca giydiririm senide seve seve testlerimle hatırlarımbakırköy meydandaki anıtın oraya bırak ben gidip alırım
Birde dedimki herkese gece 12-2 arası burada olunSaka maka koca topikte bi ikimz variz
Gizli takip yapip da yorum yapmayanin kaynanasi ruyasinda cektirsinBirde angelmamy ve gizli takipcilerimiz
Carsaflı bir nana cekersin hahahaOrganizasyon is ceviriozsen alirken de gizliden seni izlerim ben de sonra fotonu ceker ifsalarim burda senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?