Bana onlr dayanmio malesef. Peceteler dusmaniyim benOzaman kendine al sen o pımıklı mendili
AaaaooooomiiiiiiiiyyyyyynnnnnnnGizli takip yapip da yorum yapmayanin kaynanasi ruyasinda cektirsin
Poseti alanin kim oldgunu ben bilim de gerisi onmli deilCarsaflı bir nana cekersin hahahasacede gözlerim görünür kimse tanıyamaz beni araplar gibi
Aynen gerekleri yok ben daha kötü hasta olurum onların konusu geçti valla çocuk ağrı yaptı gene
Tövbe deeGizli takip yapip da yorum yapmayanin kaynanasi ruyasinda cektirsin
Hiyyyyy seni sümüklü seniiiiiiBana onlr dayanmio malesef. Peceteler dusmaniyim ben
Otobüs duraklaının orada carsafı soyarım kalabalıktan anlayamazsın posetide cantaya hoppPoseti alanin kim oldgunu ben bilim de gerisi onmli deil
Ulaaa herkes mi sikaytci su kaynanadan yaaaTövbe dee
Daha ii yavrm iste. Kafamda pislik kalmioHiyyyyy seni sümüklü seniiiiii
Benimki fena diğerlerimi bilmem deUlaaa herkes mi sikaytci su kaynanadan yaaa
Ruyada bile dayanilmiolr
Daha ii yavrm iste. Kafamda pislik kalmiobas agrim olmuo bolece cok sukur
Gizli takipci kendini ifsa etti farkındamısınUlaaa herkes mi sikaytci su kaynanadan yaaa
Ruyada bile dayanilmiolr
Daha ii yavrm iste. Kafamda pislik kalmiobas agrim olmuo bolece cok sukur
Otobüs duraklaının orada carsafı soyarım kalabalıktan anlayamazsın posetide cantaya hopp
Cogu ksii ayni durumda galibaBenimki fena diğerlerimi bilmem debenimki rüyada bile cekilmez
Gizli takipci kendini ifsa etti farkındamısın
Ben de gitmek istirem ama yuxum gelmiir. Kiz sende de erzurumluluk mu var yoksaİyigeceler arkadaşlar ben gari gidirem görüşürüz
Valla bana düşük tehlikesi var dediler ama bakıcam kimsem yok tek çare kaynanam yinede çağrışmam o gelse çocuk duracaksa bile giderCogu ksii ayni durumda galiba
evet caktrmaa
Bakarım valla hic sevmem gizli kapaklı isler yapmayı kendimi bak orada ifsa ederim hahahayalniz bnm gozler sahin gibidir solemyi unutmusum. Nefesimi ensende hissdrsin
Nanaa diye bagrsam istem disi bakrsin senay bi an gozumn onnde canlandi ne komik
Gerci sen nanaaaa diye bagırırsan istem dısı bagırdıgın icin herkes dönüp bakabilir yupiiiiiyalniz bnm gozler sahin gibidir solemyi unutmusum. Nefesimi ensende hissdrsin
Nanaa diye bagrsam istem disi bakrsin senay bi an gozumn onnde canlandi ne komik
Niye elinmi cimri seninBir gizli takipçi de benim sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum çoğu zaman
Aynn cagirma bosver. ZTen evdesin teksin. Ole agir isinde yok yapasin. Bol bol uzan keyfine bak duani et bisy olmaz insllh. Geldiler mi de gitmk bilmezler falanValla bana düşük tehlikesi var dediler ama bakıcam kimsem yok tek çare kaynanam yinede çağrışmam o gelse çocuk duracaksa bile gider
Bakarım valla hic sevmem gizli kapaklı isler yapmayı kendimi bak orada ifsa ederim hahaha
Ahahahahahahaha okumak daha hoşuma gidiyor sanırımNiye elinmi cimri senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?